Nem'cim bandajimi kendim cikardim bi an once sisiyosa sissin iniyosa insin diye ama daha yassi duruyo 3-4 gun sonra koycam fotolari..
Veeeeeeee sanirim dualarim kabul olduuuu senin ve ebruli sultan'in burunlarina benziyoooo :)))) insallah boyle sorunsuz sekilde iner ve bu macera da burda biter :)))
skyeed bende İstanbuldayım. 24 eylül gibi bilge beye olmayı düşünüyorum, seni arkadaş olarak ekledim.
sıra skyeed ve edabb'n burnunda
merakla bekliyorummkaydirigubbakcemile2
cnmmmmm sendemi gelcen malatyayaaaaaaaaaaaaaaaa yuppiiiiiiii:)valla bu siteye ilk üye olduguma tabi burun topiki sayesinde üye olmuştum..bilge türk bilen diyince o da kim diyorlardı:)vallaaaaa benim doktora amllyt olunmasının bana hiç bi faydası yok ama çok hoşuma gidiyor seviniyorummmm..çünküüü çok memnun kaldım ve gidenlerde memnun kalsın istiyorum..umarımmm istediginden dahdaha güzle bi burnun olurrr:)şimdiden hayırlıı olsun cnm:)aklında hiçsoru işareti kalmasın:)
Hadi hayirli olsuuun..
Bi de Bilge bey'e gitmek isteyen ama gidemeyen kesim var (sekil-a ben) :))
Emin ellerdesin nem'den allah razi olsun ne kadar cok insana yardimci oldu keza asilem de oyle :)) bak iste reklam boyle olur bilge bey'e bravo cook basarili biri gercekten
Simdiden gecmis olsun canim minigi de operim o minik burnundan
ya nemin burnunu gordukten sonra kafam cok karisti bendemi bilge beye olsam ne???
cnmmm yalnız gitme kesinlikleeee.. ilk bi kaç gün birileir yardım etse iyi olurr..meselaa bennnn herşeyimi kendim yaptım annem kardeşim vardı yanımda ama çok iyidimmm gerek kalmadı kimseye..kuzenim olmuştuuu o çok kötüydü yalnız keisn duramasdı..tesekkür ederim canım
ben bile gelceğim için sasırıyorum anneme bırakcam 3 günlüğüne bebişi atlıcam gelcem tek basıma.yanımda birisi olması sartmı ? simdilik aklımda olan tek mühim soru bu ?
:)
ya biz kk olarak istanbuldan otobüs kaldırsak ya söyle yataklı falan :)
hep beraber gidelim olalım gelelim eve servis
süper olurdu böyle bişe hakkaten
hastaneyi aradın mı ? 28 eylülden sonrası için gün veriyolar canım bende 30 eylülde olcam işte.ara gün al aynı zamanlarda orda olalım.
bu arada benim ne refakatçım ne bişeyim yok kızlar ne diyosunuz bu duruma cok gerekli mi acımı yanlız cekcem agrım sızım olursa kendim buzumu koysamm gerek duymuyorum kimseye ne diyosunuz ?
valla cnmm süper olur öle yapmaya çalışınnnnnn..bende halamla aynı gün oldum süper oluyo dayanışma falann iyi valla:)ama sen erkendenn aa aynı güne al yoksa o gun doalr hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?