nem 1000 tl veremem cnm ya12 gün kalman gerekir cnmmm..otelde kalırsannnn tahminimmm 1000 tl olması gerekirrr..benim evim malatyada oldugundan hiç masrafım olmadı ondan keisn bşy söyleyemiycem bu durum hakkında..ama ortalama 1000 tl gider sanırımm..hastahanede kalmak iste yurttışından geldigini söyleyip ozmann daha az para ödersin..
nem 1000 tl veremem cnm ya
ne anladım ben ameliyat paralı değil diye geliyorum zaten
antalyada varmı acaba bi düşüneyim ben
kızlar ben 3 gün kalıp döncem sonra bi daha 10 gün sonra tekrar gitcem hastaneye kalmıcam o kadar zaman kalamam bebiş muhabbetine.
nem bişe sorcam simdi ben havaalanında indiğimde nasıl gidicem hastaneye ?
kıs annene çok güldümmmm refagatcin olsa da böbregini almak isteyen alır anamm nerden kim bilcek töbe töbe:)şaka bi yana öle şey olmas cnm araştırma hastahanesi ciddi biyer yanii..ya hiçmi kimse yok 3 gün kalcannn belkide 2 gün kalırsınnn birini bul yol parasını sen ver olmassa..anam ben gelem kalam diycem yeni evliyim kocam vurur benişaka biyana malatyada olursammmm ugrarım cnm hastahanenin önünden geçiyorus..ama senin amlyt tarihinde orda olurmuyum emin deilim..senn birini bul yaaaaaaa vallaaaaa pişman olursun tek başına olcak iş deil..bakk bennnnnn burundan amlyt oldugum gün bi kadın gögsüne silikon taktırdıı oda tek başına gelmişti ama dirençliii biri öncesinden 5 kes burun esteigi falan olmuşş..tecrubeli diye yalnız gelmişti..ama sen nslsın dirençlimisin hiç bilmiomki..riske atma sen bulmaya çalış birileirni
benim acı eşii-ğim yüksek cok dayanıklıyımdır ama basıma gelcekleri bbilmediğim için endişelerim var yoksa ikinci ameliyat olsa bilsem basıma gelcekleri vben simdi dsiyorum ki bi buz koycam burnuma koyarım elimle onun haricinde kaparım gözlerimi cekerim acımı gecerim karsıya diyorum bilmiyorum ki sana bakarsam bulcam illa birini gitmeden alcam yanıma koycam cantama ameliyattan sonra cıkarcam koycam yatagımın yanına
bende diyorum ki tam morluklarım gecmeden kocam görsünde ameliyat oldugumu sonra tekrar bi morarma yasamıyım toptan gecsin hepsitabi güzel bi sonuc olduktan sonra öperr mıuckkkk diye olumunekankayizsmile
arkadaşlar diyorum ki 1 gece hastanede kaldıktan sonra hemen eve mi dönsem oyalanmadan cok sismeden evde yatar dinlenirim ne dersiniz ?
skyeed evine geri dönceksen beraber gidelim cnm ben antalyaya, sen istanbuldasın galiba istnbla dönersin.1gün kalsak nasıl olur nem? ben annemle gelirim. ameliyat esnasında ayılmaktan çok korkuyorum beneyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?