Bilgi sahibi olanlar yardım.

Sadece "hırpalama"yla kalındığına emin misiniz? Hırpalama dedikleri şeylerin altından neler çıkıyor, özür dilerim ama eşiniz sizi korkutmamak için her şeyi tam olarak anlatmamış olabilir bana kalırsa. Dava dosyasını bulabiliyorsanız bulun ve inceleyin.

Ya ne diyosun ya.Ne konuşuyosun.Hemen beddua allaha havale.Sen orda yazmışsın yok karı kızla yedi içti para vermedi dövmeyi haklı buluyorsun.Ben de sana cevap yazıyorum.Adalet bu değil dövülen kişi manyak çıkar silah allır gelir çözüm bu değil diyorum.Sen kalkmış beddua ediyorsun yok bayhan deniz seki...biz sana oh iyi olmuş mu dedik.Yapılan yanlışlığın karşılığı dayağı savunmana lafım.
Bu arada sadece hırpalamaya bu kadar yıl verilmez.

Yok canım benim birşey saklama yok. Zaten gasp diye geçiyor zaten gasp tan açılmış resmen dava olmadığını bile bile. Ve burdan böyle acımasız konuşan herkese diyorum düşmez kalkmaz bir Allah benim eşim namaz kılıyor kuran okuyor yedi yıl önce bi cahillik yapmış gençken o bari sahiplenmiş zoruna gitmiş bir hata yapmış böyle kötü nasıl olabiliyor bu insanlar yazık yazık neredeyse birinin başına birşey geldiğinde zil takıp oynayacaklar yazık yaa tüh bu insanlığa

Esinizin yargilandigi suç yağma suçu halk dilinde gasp ve öyle basit bir suç değil.Allah yardımcınız olsun ne diyim.

Rica ediyorum ilk önce mağduriyetinizden yararlanıp
Saçma sapan siyaset yapmaya çalışmayın
Hem görüntü kirliliği , Hem yasak ;Hem bu tutumunuz rahatsız edici

Daha duruşma olmamış sanırım yada sonuca bağlanmamış
Avukatınız bu konuda ne diyor ?
Eşinize dava açılırken amcası ne alemde merak ettim ?

Kamu davası açabilirsiniz
Dava için temize başvurabilirsiniz

Avukatınız yok muydu,sonuca yorumu ne oldu?

Yağma suçuyla hatta nitelikli yağma suçuyla yargılandı buyuk ihtimalle. Gece olması,kapalı yerde olması bunlar gibi ayrıntılar hep cezada arttırım sebebi.

Tamam hesap ödenmemesi normal değil o zaman ararsın polisi şikayetçi olursun,neden şiddete başvurulur ki? Yani haklıyken zorla haksız şuan eşiniz. Birde nasıl bir darp bu 16 yıl düşünülüyor? 16 yıl bir darp için fazla. Ortada başka şeyler var gibi yada sizin buraya yazmadığınız şeyler var..
Benim bir tanıdığım arkadaşımın sevgili karakol polisine şiddet uygulamış üstünede karakolda tutuklanınca camları falan kırmış. Sadece yurt dışına çıkma yasağı aldı. Güldüm,adamın yurtdışıyla işi yok zaten. Rüşvet mi yoksa yukardan el mi uzattı birileri bilemiycem ama adelet bu kadar küçük işte.

Sizi durumunuzada üzüldüm,ne diyebilirim ki? Bir avukat aracılıği ile dosyayı inceleyin. Bir yol yordam bulunur belki para cezasına çevrilir.

Çete kavramına göre yargılanıyorsa malesef geri dönüşü yok.çok bildiğimden deil,üst komşumuzunda başına aynısı geldi.arkadaş grubu ile hırpaladıkları bir kişi(ama onda bacaktan yaralama vardı) ,zamanında dava açmış ama beraat etmişler.sonradan dava tekrar görüldü 2sene içerde yattı.eşinizin size eksik anlattığı bişiler olabilir 8 sene çok geldi bana ...

Oncelikle gecmis olsun.. Arkadaslar zaten siyasete girmeyinden dem vurmuş, tekrar etmiyim.. Konunuza gelince biraz hirpalayip borcunu odetmisler dediginiz olay yagma sucu onun da cezasi yuksektir.. Ha burda sadece sizden dinliyoruz bir de olayin diger tarafi var.. Daha once neraat almistir ama ceza kesinlesmemistir.. Taraflardan biri itiraz edip yargitaya gonderirse yargitay da bozarsa dosyayi dava yeniden görülür.. Eger duruşmalar devam ediyorsa bi avukattan yardim alabilirsiniz. Ayrica olaya kendi tarafinizdan baktiginiz icin kusura bakmayin ama haksiz konusmussunuz.. Sarhosun mektubu okunmaz gibi cumleler kurmussunuz ama biraz hirpalayip borcunu odetmisler diyerek sucu hem kabullenip hem de basitlestirip masum gostermeye calismissiniz.. Kanunlar kamu duzenini saglamak icin var... Kanunda birini hirpalayip parasini almak sucsa cezasi olmalidir ve bu ceza caydirici olmalidir.. Kamu huzuru ve vicdani icin.. Ha ben sistemimiz mukemmel isliyor demiyorum.. Kanun bosluklari, yavasligi, vs. gibi bir suru sorun var.. Sizin adiniza üzüldüm ama esiniz bir suc islediyse cezasini cekmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…