Bilgi sahibi olanlar yardım.

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
Kızlar çok moralim bozuk bundan kaç ay önce yazmıştım size. Yine konuyu anlatacağım. 2010 yılında eşim o zamanlar askerden yeni gelmiş bi barda çalışıyormuş barda amcasının mekanı. Alman biri gelmiş yemiş içmiş kadın içki derken bayağı hesap çıkmış. Ve ödememiş. Eşimin amcası da çakin bi tane alın parayı demiş bunlar da biraz hırpalamis ve kredi kartı ile ödeme yaptırmış. Ama adam kendisi ödemiş eşim el sürmemiş. Neyse adam sarhoş kafa ile şikayetçi olmuş bunlar 3 kişi her biri bir yıl yatmış bir yıl sonra avukat demiş siz bi sarhoş lafı ile nasıl böyle yaparsınız beraat yemişler. Neyse o sırada eşimle tanıştık evlendik şimdi bir buçuk yaşında oğlum var. Dava 2010 da biz neredeyse 2017 ye gireceğiz sen gel yargıtay davayı boz tekrar görülsün ve eşime 16 yıl ceza indirimli 8 yıl yatması lazım kafayı yemek üzereyim madem öyle niye beraat verdiniz. Adam kesinlikle başka hiçbir suç yapmamış şimdi evlenmiş çocuğu var dünya kadar borcum var ben ne yapacağım üstelik normalde yargıtay onay verirse tutuklama oluyor bunda direkt tutuklama eşim teslim olacak ben ne yapacağım ne yapabilirim haksızlık değil mi bi sarhoş lafı ile yedi yıl sonra ben ne yapabilirim yardım edin

Üstelik adam o gün bugündür ortada yok sadece o gece sarhoş kafa ile verdiği ifade.sen koskoca devlet tecavüz e çık de bunları da al sarhoşun mektubu okunmaz derler.

7 sene sonra tekrar şikayet olmadan davaya neden tekrar bakılıyor saçma değil mi?

Devlet tecavüzcüye çık demedi hanfendi, önce biraz yasalardan haberdar olun, sonra eleştirin.

Geç gelen adalet, yıllar süren sonuçsuz davalar veya yıllar sonra hortlayan davalar..ülkemizin klasik adalet sistemi sorunu.

Durumunuza üzüldüm gerçekten ,kim ne önerebilir bilmem ama zor bir durum, umarım üstesinden gelirsiniz.

Yok artık ya.. Hakikaten çok saçma !
Dava kendi kendine açılmaz bilgi sahibi değilim ama kamu davası olabilir mi?
Darp suçlarında oluyor kamu davası bildiğim kadarıyla

Hukuki kısmını bilmem ama keşke her şiddet olayında böyle caydırıcı cezalar verilse de kimse kimseye çakın bi tane alın parayı diyemese.Eminim biraz hırpalamışlardır tabi konuyu bi de o turistten dinlemek lazım.Yabancı bi ülkede yaşadıklarına bakın,korkunç.

8 sene de az değil..
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum..
eşinizin suçu yokmuş bu nasıl adalet 8 sene ya?
Gelinini yakan kaynana serbest ama nasıl olacak ?

Turist karı kızla yesin para yok desin. Gerçekten çok korkunç. Umarım başınıza gelmez

işte onu diyorum; yani temyiz edilmiş olması lazım değil mi yargıtayın karar bozması için??
Bildiğim tek şey adam bir daha kesinlikle ne mahkemeye katılmış ne başka birşey. Avukatı zaten yedi yıl önce ki avukat. Adam ortada yok diyor. Yargıtay beraat ı kabul etmemiş yıllar sonra. İyi de bizim suçumuz ne ben ve çocuğum.

Turist karı kızla yesin para yok desin. Gerçekten çok korkunç. Umarım başınıza gelmez
Niye sizin kocanız ali kıran baş kesen mi?Vermiyosa adam bunun hukuki yolu var bakın almış parayı da neler gelmiş başınıza.Eskiden bile 1 yıl yatmış hiçbir bar kavgasına bu kadar ceza verildiğini duymadım ben.Biraz hırpalamamışlardır yani emin olun.
Ayrıca tecavüzcülerin salınmasıyla sizin durumunuzun alakası yok.Herkes cezasını cekecek,kusurlu da olsa burası hukuk devleti. Kimse kimseyi dövemez yani.
Size kolaylıklar dilerim.

Bir avukattan fikir almalısınız yüz yüze görüşerek

Böyle bir zihniyet olamaz.Hem adalet bekliyorsunuz hem adil düşünemiyorsunuz.Burası hukuk devleti.Kanun var nizam var.Her ödeme yapmayana çakılıyorsa,o da manyağın tekiyse yarın öbür gün bıçak silah alıp gelirse..bu çözüm mü?Sarhoşun suç duyurusunda bulunmasını sarhoş deyip dikkate almıyorsunuz da,sarhoşun para ödememesini niye dikkate alıyorsunuz o zaman.Sarhoş ne de olsa.

çok üzüldüm gerçekten aradan yıllar geçmiş büyük ihtimal kamu davasına dönmüş olay bu yüzden ceza vermişler. hayır da adam öldürmeye o kadar ceza verilmiyor aradan geçmiş 7 sene. bence bir avukat bulun gidin görüşürün ancak öyle halledebilirsiniz burada avukatlar varsa belki onlar yardımcı olur

Gerçekten şoktayım. Kaç yıldır buraya üyeyim burayı çok seviyordum uzun yıllar yoktum. Gerçekten değişmiş. Herkes kendine göre haklı ben niye alıyorlar demiyorum başta beraat vermeseydi ler diyorum siz nasıl insanlarsınız böyle. Deniz Seki misali. Bay han için ne demişti şimdi nasıl oldu. Ne oldum dememeli ne olacağım demeli. Benim için üzülen arkadaşlarım allah tırnağını z ı taşa değdi r me sn. Diğerleri de Allah a havale

Bence biraz hırpalama harici başka şeyler olabilir, ne olursa olsun bu yüzden bu kadar sene yatılmaz. Kimler kimlere ne yapıyor da çıkıyor birkaç aya. Eşiniz sizden bir şey saklıyor olabilir mi acaba? Orada olan başka şeyler olabilir mi? Çünkü sizin anlattığınız bilgi ne kadar doğru bilemeyiz ya da size verilen bilgi ne kadar tam o yüzden ne desek sallamış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…