Adam ortada yok beraat yemiş ya yargıtay 7 yıl sonra onay vermemiş beraat e.7 sene sonra tekrar şikayet olmadan davaya neden tekrar bakılıyor saçma değil mi?
işte onu diyorum; yani temyiz edilmiş olması lazım değil mi yargıtayın karar bozması için??Adam ortada yok beraat yemiş ya yargıtay 7 yıl sonra onay vermemiş beraat e.
Hukuki kısmını bilmem ama keşke her şiddet olayında böyle caydırıcı cezalar verilse de kimse kimseye çakın bi tane alın parayı diyemese.Eminim biraz hırpalamışlardır tabi konuyu bi de o turistten dinlemek lazım.Yabancı
Hukuki kısmını bilmem ama keşke her şiddet olayında böyle caydırıcı cezalar verilse de kimse kimseye çakın bi tane alın parayı diyemese.Eminim biraz hırpalamışlardır tabi konuyu bi de o turistten dinlemek lazım.Yabancı bi ülkede yaşadıklarına bakın,korkunç.
Bildiğim tek şey adam bir daha kesinlikle ne mahkemeye katılmış ne başka birşey. Avukatı zaten yedi yıl önce ki avukat. Adam ortada yok diyor. Yargıtay beraat ı kabul etmemiş yıllar sonra. İyi de bizim suçumuz ne ben ve çocuğum.işte onu diyorum; yani temyiz edilmiş olması lazım değil mi yargıtayın karar bozması için??
Niye sizin kocanız ali kıran baş kesen mi?Vermiyosa adam bunun hukuki yolu var bakın almış parayı da neler gelmiş başınıza.Eskiden bile 1 yıl yatmış hiçbir bar kavgasına bu kadar ceza verildiğini duymadım ben.Biraz hırpalamamışlardır yani emin olun.Turist karı kızla yesin para yok desin. Gerçekten çok korkunç. Umarım başınıza gelmez
Bir avukattan fikir almalısınız yüz yüze görüşerekKızlar çok moralim bozuk bundan kaç ay önce yazmıştım size. Yine konuyu anlatacağım. 2010 yılında eşim o zamanlar askerden yeni gelmiş bi barda çalışıyormuş barda amcasının mekanı. Alman biri gelmiş yemiş içmiş kadın içki derken bayağı hesap çıkmış. Ve ödememiş. Eşimin amcası da çakin bi tane alın parayı demiş bunlar da biraz hırpalamis ve kredi kartı ile ödeme yaptırmış. Ama adam kendisi ödemiş eşim el sürmemiş. Neyse adam sarhoş kafa ile şikayetçi olmuş bunlar 3 kişi her biri bir yıl yatmış bir yıl sonra avukat demiş siz bi sarhoş lafı ile nasıl böyle yaparsınız beraat yemişler. Neyse o sırada eşimle tanıştık evlendik şimdi bir buçuk yaşında oğlum var. Dava 2010 da biz neredeyse 2017 ye gireceğiz sen gel yargıtay davayı boz tekrar görülsün ve eşime 16 yıl ceza indirimli 8 yıl yatması lazım kafayı yemek üzereyim madem öyle niye beraat verdiniz. Adam kesinlikle başka hiçbir suç yapmamış şimdi evlenmiş çocuğu var dünya kadar borcum var ben ne yapacağım üstelik normalde yargıtay onay verirse tutuklama oluyor bunda direkt tutuklama eşim teslim olacak ben ne yapacağım ne yapabilirim haksızlık değil mi bi sarhoş lafı ile yedi yıl sonra ben ne yapabilirim yardım edin
Böyle bir zihniyet olamaz.Hem adalet bekliyorsunuz hem adil düşünemiyorsunuz.Burası hukuk devleti.Kanun var nizam var.Her ödeme yapmayana çakılıyorsa,o da manyağın tekiyse yarın öbür gün bıçak silah alıp gelirse..bu çözüm mü?Sarhoşun suç duyurusunda bulunmasını sarhoş deyip dikkate almıyorsunuz da,sarhoşun para ödememesini niye dikkate alıyorsunuz o zaman.Sarhoş ne de olsa.Turist karı kızla yesin para yok desin. Gerçekten çok korkunç. Umarım başınıza gelmez
Gerçekten şoktayım. Kaç yıldır buraya üyeyim burayı çok seviyordum uzun yıllar yoktum. Gerçekten değişmiş. Herkes kendine göre haklı ben niye alıyorlar demiyorum başta beraat vermeseydi ler diyorum siz nasıl insanlarsınız böyle. Deniz Seki misali. Bay han için ne demişti şimdi nasıl oldu. Ne oldum dememeli ne olacağım demeli. Benim için üzülen arkadaşlarım allah tırnağını z ı taşa değdi r me sn. Diğerleri de Allah a havaleBöyle bir zihniyet olamaz.Hem adalet bekliyorsunuz hem adil düşünemiyorsunuz.Burası hukuk devleti.Kanun var nizam var.Her ödeme yapmayana çakılıyorsa,o da manyağın tekiyse yarın öbür gün bıçak silah alıp gelirse..bu çözüm mü?Sarhoşun suç duyurusunda bulunmasını sarhoş deyip dikkate almıyorsunuz da,sarhoşun para ödememesini niye dikkate alıyorsunuz o zaman.Sarhoş ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?