Bilgilendirme evlilikte mükemmel olmak

Neden ten teması olmuyor da ten TEMA'sı oluyor? İlginç.
Her ilişkinin dinamiği ve her insanın karakteri farklıdır.
Listelerden de kurallardan da nefret ederim, özellikle konu ilişkiler ise.
Hem bu liste köyünden dün çıkmış, ilişki nedir bilmeyen , kısır gününde toplanan kadınlara verilecek öğütlerden.
Bu platformdaki insanların akıllarını aşağılamak resmen.
Çok bayağı buldum.
Sizin yaptığınız insan aşağılamak kınıyorum sizi. Beğenmediyseniz görüşe saygı duyup bence böyle diye düşüncenizi ifade edebilirdiniz. Sizin anneniz Pariste büyüdü heralde köylüleri felan asagiladiginiza göre. Sözü bile var sen eşine eş ol ki o da sana köle olsun. Eskilerin hizmetleri hörmetleri saygilari daha ağırmış yukarıda yazanlar hicbisey. Yorumunuz çok ağır.

Sizin yaptığınız insan aşağılamak kınıyorum sizi. Beğenmediyseniz görüşe saygı duyup bence böyle diye düşüncenizi ifade edebilirdiniz. Sizin anneniz Pariste büyüdü heralde köylüleri felan asagiladiginiza göre. Sözü bile var sen eşine eş ol ki o da sana köle olsun. Eskilerin hizmetleri hörmetleri saygilari daha ağırmış yukarıda yazanlar hicbisey. Yorumunuz çok ağır.
Köyünde ve bu beyninle mutluysan büyük işlere kalkışma böyle. Kocişinin ayaklarını yıka ve sadece perşembeleri yıkan :D
Konu sahibine yorum yapacaksın bana değil.

Hah tam olarak bizim akşam sefamizda bu şekilde basliyor.Benim sıpa da zil çaldığı an hunharca kapiya koşup uzun yol koşucusu edasi ile babasının kucagina ziplamaya çalışırken dur oğlum merdivenden ikiser atlama yada aman kizim birbirinizi itmeyin aksam vakti trafikte hastaneye koşmayalım derken beyim 4. kati buluyor ben de picama donum ilen şuh bir edayla ekmek aldin mi la ya da su ziparisi verdin mi diyerek kulagina hohluyorum cok etkili oluyor :KK53: eve girip savaş sirasinda adam ustunu degistirirken sipalar cekistiriyor o arada minciklamak suretiyle daha da etkilesim icine giriyoruz derken yemek kavga dövüş uyuyunca sipalar beyime cay ve citlak getiriyorum hazzin doruklarina ulasip zibariyoruz :confused:
Ahahahaahahaahhaahahahahah ayyy ne güldüm🤣Allah iyiliğinizi versin😝😝😝

Erkek gibi düşünecek olsam erkek olurdum. Ben yine kendim gibi düşüneyim. Zaten empati yapmaktan kusasım geldi yeter bari beyim gibi düşünmeyeyim :))

Hepsine ek olarak;
Ben bilmem beyim bilir derim.
İşten gelince ayakkabısını, çorabını, ceketini ben çıkarırım erimin.
Sonra leğen, ibrik ve havluyu getirip tv karşısında uzanan yiğidimin ellerini, ayaklarını yıkarım. O da burnunu sümkürür. Bundan haz alırım.
Akşam yemeğini siniyle önüne korum ki paşamın tv, telefon keyfi bozulmasın. Ben o yedikten sonra mutfakta yerim.
Uyumadan önce civanıma bebe yağıyla masaj yapar, uykuya hazırlarım.

Beyim benim varlığımdan haberdar mı emin değilim. Çünkü sohbet etmeyiz,hiç sesim çıkmaz. Ama beni seviyor, sevmese boşardı aslanım.

Hanımlar dalga geçmeyin ve polemiğe girmeyin rica ediyorum.
Yalnız size 25 yıllık evliliğin vermiş olduğu bir tecrübeyi yazayım, erkekler eşlerini evde pijamayla geziyor diye aldatmıyor, aldatmanın haklı gerekçesi de olmaz zaten, erkeklere aldatmaları için gerekçe bulunmasın lütfen, erkekler için aldatma giyim kuşam güzellikle alakalı bir durum değil, madem kadın gibi davran erkek gibi düşün dediniz, size erkek aldatmasının erkek gerekçesini erkek gibi düşünerek söyleyeyim, ben erkeğim, istediğimi yaparım, yalnızca eşimle olayım da çevremdeki arkadaşlarım erkekliğimi mi sorgulasın, erkek dediğin her çiçekten bal alır, karım mı? Onu seviyorum yahu ama olsun dışarıdaki hatunlarda bana hasta oluyor, evlenmeyeceğim ya, azıcık vakit geçirmenin ne zararı var.
Bakın bu düşüncenin eeeeennn kibar haliyle dile getirilmiş şekli ve düşünce hayal ürünü değil, birebir erkek düşüncesi, erkekler neden aldatır diye erkeklere sorduğum soruya verdikleri cevap bu.

Ama ev hayatimiz hep böyle kiskanilmasin diye daha yazmadim ama mesela şu an salya sümük hastayim amma erim hizmet bekliyor durur muyum hiç hemen bebeleri kitledim uyuttu çayı demledi peçetemi verdi ki sumuklerim icin malûm etkileşim sart
Daha da kıskanmayın diye anlatmıyorum erimle ilişkimizi bu nedir ki mesela bugun benim sipalar hunharca koltugun tepesinden atlarken bizde birbirimize bakıştık nasil bir etkileşim nasil bir aşk bilemezsiniz :halay:litfen sizde mutluluğunuz icin perşembe hamamini unutmayin leopar gırgır kırmızı gecelik üçlüsü ilen aşkınızı zirveye çıkarın.:KK53:

Zaten öyle bir adam varsa en başından da pistir bakimsizdir hayata alınmamalıdır.. aynı eve girildiğinde bu durum oluştuysa kavga ederek çözülmezse ki bu konuşulur adabiyla yavaş yavaş islenir istekler hem kadına hem erkeğe . Evlilik ego savaşı demekse sizin için dilediğiniz gibi yaşayın ama evlilik emek demektir ve bu emekle sevgi akar gider
Valla ben ego savasi degil kesinlikle ama kocisimin cayinin yaninda kalpli kek yapmak, persembe gunleri beraber dusa girmek vs hic degil. Ben yetisebildigim kadar varim, isine gelen kalir gelmeyen gider. Aaa ama dusundum de benim esim sizin dusundugunuz gibi bir adam degil, onu ne yapacagiz? Ben kek yapsam adam cayimi koyar, kapiyi hangimizin actigi onemli degil, anahtarla da girilir eve. Siz yeter ki bu kocaya kul kole olma zihniyetinden bir cikin.

Bu arada 12 senelik evliyim ben, bana mutlu evliligin sirlarini anlatmaya da kalkmayin lutfen

Köyünde ve bu beyninle mutluysan büyük işlere kalkışma böyle. Kocişinin ayaklarını yıka ve sadece perşembeleri yıkan :KK70:
Konu sahibine yorum yapacaksın bana değil.
Sen önce konuşmayı öğren 2 üniversite mezunuyum ama insanları küçük görüp aşağılamıyorum senin gibi. Bence Allahın verdiği beyni arada bi kullan. Yüksek kalitede bi insan olsaydın düşünce yapın gelişmiş olsa insanları aşağılamak yerine anlamaya çalışırdın ama sen pariste büyüdün demi köylüyü ediyosun pardon. Köylü değilim ama köylüler olmasa önüne meyve sebze gelmez. Insanları aşağılamakla biyere gelemezsin ve yazdigin yorumu kinadigim için seni etiketleyip yazdım.

Konu sahibi güzel bişey yapmaya çalışmış ama kimi aşağılamış kimi dalga geçmiş yazık.
Sen eşine eş ol ki o da sana köle olsun peygamber sözüdür dalga geçmenin anlamı yok.
Kadın gibi davran erkek gibi düşün de büyüğü olan bilir. Kadına saçma gelen bi davranış erkeğe tam tersi gelebilir bu yüzden evlenenlere öğüt verilirken kullanılır büyüğü öğüt vereni olan bilir.
Perşembe akşamı cumaya bağlayan gece olduğu için erkeklere perşembe gecesi banyo yapıp cuma namazına hazırlanmak sünnettir bu da bu yüzden perşembe gecesi dalga geçip insanları aşağılamak yerine bi acın araştırın dininizi çok ayıp.
Herşeyi erkekten bekleyerek ego yapılıyo bu devirdeki evliliklerde ve ben herzaman peşinde dolaş köle ol demedim sadece erkeği özel hissettirmek gerekiyor demek istedim ama dalga geçen geçene aşağılayan aşağılayana. Yanında osuran sumkurenadam varsa o rahatlığı sen varmışsındır yapiyodur. Yok vermedim demesin kimse evlenmeden önce de pistir pis olan neyse ya sinirim bozuldu gece gece . Iyi akşamlar herkese

10 dan fazla yorum okudum belki şimdi söyleyeceğimden dolayı hepiniz bir olup saldırıya geçebilirsiniz mühim değil yinede farkındalık olsun diye yazacağım. bu okuduğum arkadaşın yazmış olduğu maddelere olan ters düşünceleri gördükten sonra şu zamanda neden bu kadar çok boşanmaların gerçekleştiğini kestirebiliyorum. Erkek kadın farketmez her cins kendine özgü bir değere sahiptir ve her cinsin üzerine düşen sorumlulukları vardır burası kadınlar kulübü ve arkadaşda kadınlara tavsiyede bulunmuş bence bu maddelerden daha fazla söylenecek şeyler var ve bunlar bizim sorumluluklarımız ayrıca herkes aynı şartlarda yaşamıyor bu maddeler görecelendirilebilir diye düşünüyorum. Bizim olduğu kadar erkeklerinde yapması gereken bir çok sorumluluk var. Sen yapıyomusun derseniz elimden geldiği kadar deniyorum başarı oranım maalesef çok yüksek değil sabırlı bi insan değilim çünkü kendimi övecek değilim ama başardığım zamanlarda eşimden kavga ederek alamadığım pozitifliği o zamanlarda çok verimli bir şekilde alıyorum denemeyle sabittir. Yani velhasılkelam kadın olarak çok özeliz ve kendimizi ezdirmemek adına verdiğimiz mücadelede haddi aşamaya özen göstermeliyiz ki dengeyi kurabilelim. Eşitlik sağlamak isterken eşlerimizi alçaltmayalım. Biz onlara nefes olalım ki onlar bize hayat olsun.

Benim sıpa babası zile basınca koşarak kapıyı açıp merdiven boşluğuna atlamaya çalışıyor. "yavrum asılma demirlere. Çocuğum niye market poşetine tekme atıyorsun. Yalama mermerleri evladım" derken güleryüzlü oluyorum ben hep. Sonra en şuh ses tonumu ayarlayıp "la yine unutmuşsun ekmek almayı. Kağıda yazıp pantolon cebine mi bırakayım ne yapayım" diye fısıldıyorum kulağına. Kulağındaki tüyler nefesimle hareketlenirken beyim de bana doğru eğilip "yemek hazır mı çok Açım" diyor. İşte o anda aramızda yoğun bir etkileşim oluyor. Ben altın vuruşu sona saklıyorum. "hazır değil tut çocuğu da hazırlayayım kapıdan girer girmez yemek soruyorsun. Ne oldu kıtlık günlerinden mi geldin" diyorum. Bu seksi halim karşısında daha fazla dayanamayan beyim, çocuğu kaynanama gönderip "hadi sırtımı lifle benim haşin karım. Kadın gibi davran erkek gibi lifle." diyor. Bak bunu da yanlış yapıyormuşuz mesela. Erkek gibi lifliyordum ben. Erkek gibi düşünmek gerekiyormuş halbuki.
Allaha seni güldürsün:KK48:

Sen önce konuşmayı öğren 2 üniversite mezunuyum ama insanları küçük görüp aşağılamıyorum senin gibi. Bence Allahın verdiği beyni arada bi kullan. Yüksek kalitede bi insan olsaydın düşünce yapın gelişmiş olsa insanları aşağılamak yerine anlamaya çalışırdın ama sen pariste büyüdün demi köylüyü ediyosun pardon. Köylü değilim ama köylüler olmasa önüne meyve sebze gelmez. Insanları aşağılamakla biyere gelemezsin ve yazdigin yorumu kinadigim için seni etiketleyip yazdım.
Ama şimdi Mune Mune polemik yapmayın diyorsun da böyle imla hataları dolu, eğitimi eksik biri bana bulaşıp duruyor.
Ne yapayım sen söyle ablam.
O zaman şikayet edeyim bunu ben.
İmla hatalarını ayrı, polemiğini ayrı şikayet edeyim.
Zira kendimi bir eğitimsize anlatamayacağım abla.

Ama şimdi Mune Mune polemik yapmayın diyorsun da böyle imla hataları dolu, eğitimi eksik biri bana bulaşıp duruyor.
Ne yapayım sen söyle ablam.
O zaman şikayet edeyim bunu ben.
İmla hatalarını ayrı, polemiğini ayrı şikayet edeyim.
Zira kendimi bir eğitimsize anlatamayacağım abla.
Ya ya eğitimsizim t9 diye bişey duydun herhalde? 2 üniversite mezunuyum ama insanları aşağılamıyorum senin gibi.Sen bence kendini eğit önce. Allaha şükür eğitimim eksik felan değil gelip seninle cv yaristirmayacagim. Eğitimin tam olsa nolur ağzının pergeli yok. Bak çorbana ben çoktan ettim şikayet senin laf yetiştirmekten anca geldi aklına herhalde. Düşmeyeceğim seviyene istediğini yaz.

Evlilikte mükemmel olmak bir kişinin rol yapmasıyla olacak bir şey değil. Evlilik mükemmel olsun diye ailesini eleştirmek yerine saygı duyduğunuzda daha gerçekci olur. Ilişkilerin mükemmelliği kişilerin arasındaki uyuma ve anlayışa bağlı böyle basmakalıp zoraki şeyleri şehir efsanesi haline dönüştürüp kural halinde yazmak hayalcilikten öte değildir.

Konuyu kaçırmışım. Bazı maddeler güzel bence ama devamlı kadın uzatmamalı, kadın düşünmeli, kadın yapmalı yazınca tabi ki hoş durmuyor ama burada kadınlar oldugu için böyle yazılmış diye düşünmek istiyorum.

Bana göre aşırı saçma olan bikaç tane madde var konuda ama digerleri güzel maddeler, özellikle kapıda karşılamak ve minik suprizler. Ancak kadın bunları yapıp eşinden geri dönüş almıyorsa veya karşısındaki adam bunlardan anlayacak biri değilse yapmak istemez, tek taraflı olmaz hiçbirşey.

Back
X