Bilgilendirme evlilikte mükemmel olmak

Üşenmedim bütün yorumları okudum bazıların çok güldüm.Ama şu var evet bir kadın eşini severse karşılık görürse bunları görev olarak yapmaz.kendiliginden gelir.evet her ilişki her insan farklıdır bu bir gerçek.bir kadından evlendiği ilk gün ki kadar bakım beklenemez zaten kadın da değişir erkekte.sen istediğin kadar bakımlı ol güzel ol bir dediğini iki etme ama suna inanıyorum erkeğin gözü hep açtır.ve boşanmanın günümüzde çok olmasını sebebi bu söylenenleri yapmamak deil,en büyük sebebi bence kadınların kendine güveni arttı ve artık çalışan kendi ayakları üzerinde duran kadınlar çok olduğu içindir,emeğe muhtaç değiller ama evimin eridir direğidir demiyor kimse eşit şartlar artık.evet kadı kocasına özen göstermeli ama hakettiği kadar!!!!

eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus
Ay gülerim ben. Duş olayı doğru perşemde doğru ama sebebibini sor? Çünkü ertesi gün cuma ve cumadan önce gusletmek sevaptır. Hatta o gece cinsi münasebette bılunup gusletmek bonuslu sevaptır.
Yani amaç beraber duşa girmek değil ha istiyorsanız beraber girin. Sonuçta tensel temas husule gelmiş olacak.

Çok güzel yazmışsın katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz herkes aynı duygu ve düşünceleri taşıyamaz

Back
X