Bilgisayar oyunundan bıktım

Hatun2808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
39
15
3
42
Merhabalar. Yeni üye ve yeni evli bir kadınım daha 4 aylık.direk konuya girmek istiyorum. Kocam bilgisayar başından kalkmıyor nerdeyse. Sürekli oynadığı bir oyun var. Şu vurdulu kırdılı oyunlardan tabi oyun online. Dün gece oyun sırasında link göndermişler ve eşim linki açmış link erotik diyebileceğim bir video YouTube dan. Bu sebepten bilgisayarı bozmak istiyorum ama o anlamasın istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Eşim bilgisayar kurdu. Bense hiç anlamam bilgisayardan. Bozmam lazım net bağlantısını falan ya da kabloyu kesicem.masrafsız olsun ve kolay anlamasın:)

Eşim bilgisayar kurdu. Bense hiç anlamam bilgisayardan. Bozmam lazım net bağlantısını falan ya da kabloyu kesicem.masrafsız olsun ve kolay anlamasın:)
bilgisayar kurduysa bulur aninda ne oldugunu
sana zor olan ona çocuk oyuncagidir

Kavga et oyun oynuyorsun benimle ilgilenmiyorsun diye.

Bilgisayariniz dunyadaki tek ve asla tamir olmayacak bir bilgisayar mi?

Oyunu çaktırmadan bozmak istiyorsanız oyuna sağ tıklayın dosya konumunda aç diyin oradan bir kaç öge silin deneyin belki olur. Oyunu tekrar yükler sorun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…