- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
Bazen siliyor yok oynamıcam falan ama sonraki gün tekrar yüklüyor oyunu. Sanırım bağımlı olmuş oyuna. 5 senedir falan oynuyormuşBenimki de hep oyun oynuyordu arada iletişim falan kalmamıştı malesef kendisinin bıkması gerekiyor hiç bir şey fayda etmiyor.
Bilemiyorum, benim üniversitedeyken bir kez askerlerim ölmüştü. O sıralar üç saatten fazla uyumuyordum ki saldırı gelirse kaçırmayayım diye. Uyuyakalmışım. Buna biri sebep olmuş olsa neler yapardım bilmiyorum...Yok o kadar abartmaz. Oyuna değişmez beni. Ama insana da zarar. 7-8 saat oyun oynuyor hiç başından kalkmadan. Özel ihtiyaçlar hariç tabi sigara çay vs.)
Akşam 7 gibi başına oturuyor 1 gibi yatıyoruz hafta içi. Hafta sonu tabi iş yok sabaha kadar oynuyor öğlene kadar yatıyor. Telefonda da başka bir oyun var. Yine savaş oyunu. Zamana bırakmak lazım sanırım. Bilemedim yani.Bilemiyorum, benim üniversitedeyken bir kez askerlerim ölmüştü. O sıralar üç saatten fazla uyumuyordum ki saldırı gelirse kaçırmayayım diye. Uyuyakalmışım. Buna biri sebep olmuş olsa neler yapardım bilmiyorum...
Biz de eşimle oyun çok oynarız ama artık o üniversitede oynadığımız bütün vaktimizi alan online oyunları bıraktık. Daha basit şeyler oynadığımız için onunla oynarken bir yandan başka şeyler yapabiliyoruz ya da o kadar vakit almıyor.
Sizinki daha onları bırakması gerektiğini anlayamamış.
İşe de mi gitmiyor?
İşten geldikten sonra başına geçip yatana kadar oradaysa karşısına geçin ve hayır buna hakkın yok, sen benimle sen bilgisayar oynarken arka planda işlerini yapıvereyim diye mi evlendin deyin.
PS oyunu alcam artık yani de biraz pahalı ve kocam futbol sevmiyor :)Akşam 7 gibi başına oturuyor 1 gibi yatıyoruz hafta içi. Hafta sonu tabi iş yok sabaha kadar oynuyor öğlene kadar yatıyor. Telefonda da başka bir oyun var. Yine savaş oyunu. Zamana bırakmak lazım sanırım. Bilemedim yani.
Oyun üzerinden arkadaş ediniyor mu? Konuşacak kafa dengi insanlar olunca daha çok oynuyorlar.Bazen siliyor yok oynamıcam falan ama sonraki gün tekrar yüklüyor oyunu. Sanırım bağımlı olmuş oyuna. 5 senedir falan oynuyormuş
O konuda fikrim yok ama oyuncuları sürekli değişen bir oyun bu. Şu silahlı bıçaklı oyun. İsmi canter mı ne.Oyun üzerinden arkadaş ediniyor mu? Konuşacak kafa dengi insanlar olunca daha çok oynuyorlar.
Ben de başka birinden duysam muhtemelen gülerdim sizin gibi lakin insanın başına gelince işler değişiyor.Öffff çok güldüm okurken.
Benim de iş ortağım 35 yaşında herif habire şehirler kurulan bir oyun var ondan oynuyor. Ne zaman konuşalım desem meşgulum
Geçici bir çözüm tabi ki. Ama zaman kazandırır en azından.
Önce tozunu alırken yere düşür sonra elin çarpsın bir bardak suyu klavyenin üzerine boşalt . Bu oyunlar evliligin dibine dinamit döşüyor. Sen patlayacagina bilgisayar patlasın. Eşine de : "cana geleceğine mala gelsin hayatım" ,de!Merhabalar. Yeni üye ve yeni evli bir kadınım daha 4 aylık.direk konuya girmek istiyorum. Kocam bilgisayar başından kalkmıyor nerdeyse. Sürekli oynadığı bir oyun var. Şu vurdulu kırdılı oyunlardan tabi oyun online. Dün gece oyun sırasında link göndermişler ve eşim linki açmış link erotik diyebileceğim bir video YouTube dan. Bu sebepten bilgisayarı bozmak istiyorum ama o anlamasın istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Hahahaaaİlk evlendiğimizde eşim uyku tutmayınca kalkar bilgisayarla meşgul olurdu. Kapıyı açıp bakardım,bırakır gelirdi. 1 haftanın sonunda yüzüğü çıkartıp,bilgisayarın üstüne koydum.Bende sen bunu bilgisayarına tak dedim.6 senedir ellemiyor bile bilgisayara
Evet benimki de onu oynuyordu :) Bir program indirip sesli konuşabiliyorsunuz ya da chatten yazışıyorsunuz. Oyunda edindiği arkadaşları sosyal medya üzerinden ekliyordu. Bazılarının yaşı küçük olduğu için dalga geçiyordum oyun arkadaşların mı falan diye :)O konuda fikrim yok ama oyuncuları sürekli değişen bir oyun bu. Şu silahlı bıçaklı oyun. İsmi canter mı ne.
Kalıcı bir çözüm için.Ne icin zaman kazanacaksiniz?
Konuşmalar oluyor evet de şimdilik eşim o kısmı kullanmıyor.Evet benimki de onu oynuyordu :) Bir program indirip sesli konuşabiliyorsunuz ya da chatten yazışıyorsunuz. Oyunda edindiği arkadaşları sosyal medya üzerinden ekliyordu. Bazılarının yaşı küçük olduğu için dalga geçiyordum oyun arkadaşların mı falan diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?