Bilgisayar oyunundan bıktım

Benimki de hep oyun oynuyordu arada iletişim falan kalmamıştı malesef kendisinin bıkması gerekiyor hiç bir şey fayda etmiyor.

Benimki de hep oyun oynuyordu arada iletişim falan kalmamıştı malesef kendisinin bıkması gerekiyor hiç bir şey fayda etmiyor.
Bazen siliyor yok oynamıcam falan ama sonraki gün tekrar yüklüyor oyunu. Sanırım bağımlı olmuş oyuna. 5 senedir falan oynuyormuş

Yok o kadar abartmaz. Oyuna değişmez beni. Ama insana da zarar. 7-8 saat oyun oynuyor hiç başından kalkmadan. Özel ihtiyaçlar hariç tabi sigara çay vs.)
Bilemiyorum, benim üniversitedeyken bir kez askerlerim ölmüştü. O sıralar üç saatten fazla uyumuyordum ki saldırı gelirse kaçırmayayım diye. Uyuyakalmışım. Buna biri sebep olmuş olsa neler yapardım bilmiyorum...
Biz de eşimle oyun çok oynarız ama artık o üniversitede oynadığımız bütün vaktimizi alan online oyunları bıraktık. Daha basit şeyler oynadığımız için onunla oynarken bir yandan başka şeyler yapabiliyoruz ya da o kadar vakit almıyor.
Sizinki daha onları bırakması gerektiğini anlayamamış.
İşe de mi gitmiyor?
İşten geldikten sonra başına geçip yatana kadar oradaysa karşısına geçin ve hayır buna hakkın yok, sen benimle sen bilgisayar oynarken arka planda işlerini yapıvereyim diye mi evlendin deyin.

Akşam 7 gibi başına oturuyor 1 gibi yatıyoruz hafta içi. Hafta sonu tabi iş yok sabaha kadar oynuyor öğlene kadar yatıyor. Telefonda da başka bir oyun var. Yine savaş oyunu. Zamana bırakmak lazım sanırım. Bilemedim yani.

PS oyunu alcam artık yani de biraz pahalı ve kocam futbol sevmiyor :)

Benim de eşim bir ara kitap okumamdan şikayetçiydi mesela. Sizin eşiniz için dediğinizden çok daha kötü bir durumdaydım. 1 yıl 3 ayda 1000 civarı kitap okumuşum. Ama bir kaç kez söyledi. Seninle konuşurken dinlemiyorsun, dediğimi duymuyorsun falan dedi. Artık azalttım baya. Ama zor oluyor insanın alışkanlıktan kurtulması. Biraz eskiden olduğu gibi oyuna yönelttim kendimi inanın etkili oldu Yani bir alışkanlığı azaltabilmek için eski bir alışkanlığımı kullandım diyebilirim. Sonra zaten işyerimde daha yoğun olmam gerekti ve çok çok azalttım. Bir de okumayı sevdiğim alanda kaliteli kitap bulamıyorum artık tabi onun da etkisi var.
Alışkanlıktan kurtulmak onun için de çok zor. Kavga ederek değil ama size haksızlık ettiğine onu ikna ederek, güzel güzel konuşarak halledebilirsiniz zamanla diye düşünüyorum.

Biz de tam tersi olcak inşallah. Kitap okumaya alıştırmaya çalışıyorum bu ara. Gerçi ağır bir kitaptan başladı okumaya ama kendi kaşındı. :) darısı başıma inşallah o kitap sayısının.

Öffff çok güldüm okurken.
Benim de iş ortağım 35 yaşında herif habire şehirler kurulan bir oyun var ondan oynuyor. Ne zaman konuşalım desem meşgulum

Sende bul bir oyun sıkıcı da olsa kelime oyunları var şu online olanlar facebookta gözüne sokucak şekilde oyna ki merak edip baksın

İlk evlendiğimizde eşim uyku tutmayınca kalkar bilgisayarla meşgul olurdu. Kapıyı açıp bakardım,bırakır gelirdi. 1 haftanın sonunda yüzüğü çıkartıp,bilgisayarın üstüne koydum.Bende sen bunu bilgisayarına tak dedim.6 senedir ellemiyor bile bilgisayara

Önce tozunu alırken yere düşür sonra elin çarpsın bir bardak suyu klavyenin üzerine boşalt . Bu oyunlar evliligin dibine dinamit döşüyor. Sen patlayacagina bilgisayar patlasın. Eşine de : "cana geleceğine mala gelsin hayatım" ,de!

Hahahaaa

O konuda fikrim yok ama oyuncuları sürekli değişen bir oyun bu. Şu silahlı bıçaklı oyun. İsmi canter mı ne.
Evet benimki de onu oynuyordu :) Bir program indirip sesli konuşabiliyorsunuz ya da chatten yazışıyorsunuz. Oyunda edindiği arkadaşları sosyal medya üzerinden ekliyordu. Bazılarının yaşı küçük olduğu için dalga geçiyordum oyun arkadaşların mı falan diye :)

Konuşmalar oluyor evet de şimdilik eşim o kısmı kullanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…