Geçici çözüm,zaman kazanmak için.E tamir eder cozum mu bu yani
Neyi yazmadın ve ben okumadım? :)En guzel yöntem masa üstü pc ise eger aman kasanın fışi takılı olmasın bir bardak suhavlandırma delikleri var kasada ordan dök klavyeyede dök
Ve beni unutben yazmadim bunu sende okumadın
Neyi yazmadın ve ben okumadım? :)
K.o. mu oyun bende çok oynadim cidden aşiri bi bağimlilik yapiyor hatta beraber oynadik kendisi bulaştirdi oyuna sonra bn masa üstü pcyi kaldirdim .laptopuda alisamyip oyundan uzaklaştim . :) Şimdi ex şifrelerimi hatirlasam yeniden oynayasim geldi bağimlilik zor. :) Bol bol dişari çikin beraber gezin ancak öyle azaliyor harcanan zaman.Bazen siliyor yok oynamıcam falan ama sonraki gün tekrar yüklüyor oyunu. Sanırım bağımlı olmuş oyuna. 5 senedir falan oynuyormuş
Eşim bilgisayar kurdu. Bense hiç anlamam bilgisayardan. Bozmam lazım net bağlantısını falan ya da kabloyu kesicem.masrafsız olsun ve kolay anlamasın:)
İyice de ergen oyunu oynuyormuşO konuda fikrim yok ama oyuncuları sürekli değişen bir oyun bu. Şu silahlı bıçaklı oyun. İsmi canter mı ne.
Okeye pek bağımlılık sağlayamazsın bence. Kongregate var oyun sitesi oradaki idle oyunlar kategorisine gir. Onlar acayip bağımlılık yapıyor. Tıklayıp duruyorsun günlerce hatta aylarcaOyun yüklicem,online okey.mademki empati yapamıyor kocam yaşayarak öğrencek.
Merhabalar. Yeni üye ve yeni evli bir kadınım daha 4 aylık.direk konuya girmek istiyorum. Kocam bilgisayar başından kalkmıyor nerdeyse. Sürekli oynadığı bir oyun var. Şu vurdulu kırdılı oyunlardan tabi oyun online. Dün gece oyun sırasında link göndermişler ve eşim linki açmış link erotik diyebileceğim bir video YouTube dan. Bu sebepten bilgisayarı bozmak istiyorum ama o anlamasın istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
İyice de ergen oyunu oynuyormuş
Bu nasıl bir zihniyet. Ayrıca babayın nedir.MaRaL post: 50288421 .!.:kavga çikar babayin evine git ,ardindan gelirmi?
Bu nasıl bir zihniyet . Ayrıca babayın nedir?kavga çikar babayin evine git ,ardindan gelirmi?
Yakındır yapmam ben de.Ne bilgisayarı bozacan acık acık soyle boyle erotik linkler falan hayirdir de valla o bilgisayari kafasinda kirarim ben olsam.
Oyunu kökten silin olsun bitsin,bir daha 1.level den başlamayı göze alamazBaşka yol gelmiyor artık aklıma. Trip falan da işe yaramıyor.
Online sa ise yaramazOyunu kökten silin olsun bitsin,bir daha 1.level den başlamayı göze alamaz
Bu ise mantikli bencede !Sisteme format atar gene kullanır. En mantıklısı su döküp ana kart yakmak.
Fazla masraf çıkacağı için asla tamir ettirmez(Bizzat başıma geldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?