Bilgisayar oyunundan bıktım

En guzel yöntem masa üstü pc ise eger aman kasanın fışi takılı olmasın bir bardak su havlandırma delikleri var kasada ordan dök klavyeyede dök

Ve beni unut ben yazmadim bunu sende okumadın

Bazen siliyor yok oynamıcam falan ama sonraki gün tekrar yüklüyor oyunu. Sanırım bağımlı olmuş oyuna. 5 senedir falan oynuyormuş
K.o. mu oyun bende çok oynadim cidden aşiri bi bağimlilik yapiyor hatta beraber oynadik kendisi bulaştirdi oyuna sonra bn masa üstü pcyi kaldirdim .laptopuda alisamyip oyundan uzaklaştim . :) Şimdi ex şifrelerimi hatirlasam yeniden oynayasim geldi bağimlilik zor. :) Bol bol dişari çikin beraber gezin ancak öyle azaliyor harcanan zaman.

Eşim bilgisayar kurdu. Bense hiç anlamam bilgisayardan. Bozmam lazım net bağlantısını falan ya da kabloyu kesicem.masrafsız olsun ve kolay anlamasın:)

İkisinde de sizin yaptığınızı anlar, ilahi güçler kablo falan kesmeyeceğine göre. Daha büyük kavga çıkarırsınız. Ekstra masraf da cabası. Sistem dosyalarını silin.

Oyundaki şifresini vs biliyorsanız , ya oyundan elenmesini veya atılmasını işte neyse onu sağlayın. Ya da ordaki bikac mesajlatigi kişiyle kavga çıkartın. Kimseyle oyun oynayacak hali kalmasın .

Oyun yüklicem,online okey.mademki empati yapamıyor kocam yaşayarak öğrencek.
Okeye pek bağımlılık sağlayamazsın bence. Kongregate var oyun sitesi oradaki idle oyunlar kategorisine gir. Onlar acayip bağımlılık yapıyor. Tıklayıp duruyorsun günlerce hatta aylarca Hatta online oyunsa illa legacy of a thousand suns var. Onu oyna. Sonra eşinden kredi kartını iste dur. Çünkü o oyunda yeni kıyafetler çıkıyor her ay satın alman gerekiyor. Oyunumda kıyafet alıcam de Sen ona para harcadıkça delirir.

Hevesi gecene kadar beraber oynasaniz? Bilmiyorum bende oyun oynamayi cok severim nisanlimda. Çeyizim oyun dolu ps4 dahil :) belkide bende sevdigim icin böyle bir cevap verdim. O link virus olabilir

Ne bilgisayarı bozacan acık acık soyle boyle erotik linkler falan hayirdir de valla o bilgisayari kafasinda kirarim ben olsam.

Sisteme format atar gene kullanır. En mantıklısı su döküp ana kart yakmak.
Fazla masraf çıkacağı için asla tamir ettirmez (Bizzat başıma geldi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…