Bilgisayar oyunundan bıktım

Online rpg oyunlar bende çok oynadım. Hala oynuyorum. Erotik link gönderilmedi hiç bana Buna takıldıysanız eğer, onun oyun oynamasıyla alakası yok. Oynamasada baska yerden tıklar o linklere eşiniz :)

Online rpg oyunlar bende çok oynadım. Hala oynuyorum. Erotik link gönderilmedi hiç bana Buna takıldıysanız eğer, onun oyun oynamasıyla alakası yok. Oynamasada baska yerden tıklar o linklere eşiniz :)
Yapmasın. Bekarken yapıyordu zaten şimdi yapmasın. Bana kendimi yetersiz hissettirmesin.

Benim eşimde yeni evliyken öyleydi bilgisayarı camdan aşağıya atmistim 4. Kattan düştü ekranı kırıldı ama yine çalıştı vicdansız her tarafı toprak olmuştu gözü toprağı çekmiş çocuk olunca otomatikman sorun ortadan kalktı

oyunu silmenizin yada bilgisayarı bozmanızın size en fazla 1 gün kazandıracağını biliyor musunuz? bilgisyardan anlamıyorum demişsiniz oyunu silip geri yüklemesi muhtemelen 1 saatten kısa sürer bu bir çözüm değil bencede sorunu bilgisayarla değil eşinizle çözmelisiniz :) ayrıca erotik linkin online oyunla hiç bi bağlantısı olduğunu düşünmüyorum oyun sever biri olarak :)

Şuan çocuk yapamam devam eden önemli bir tedavim var. Bilgisayar masaüstü atamam zaten kaldı ki evde dizüstü bil.var.

Yok canım sen yap diye demedim benimki de beynim dönmüştü ondan yaptım sakin yapma ters falan teper

Arkadaşlar link attı ben de meraktan açtım dedi tabi çok inandırıcı değil. Ama sürekli onu kontrol edemem. Kaç yaşına gelmiş adam.

Evet 4.ay. 5 senedir oynuyor adam oyunu tabi. Oyun benden kıdemli yani :)
Biz de oynuyoruz oyun ayrı ayrı.
Bir kere bile benim garibime gitmedi,kendimi kötü hiç hissettirmedi.Ben de özgürlük istiyorum çünkü ,kendi evimde rahat rahat saatlerce oyun oynamak.Evimde rahat edemeyeceksem çıkayım dışarı.
İlk aylarda bile.Oynasın,ne istiyorsa da izlesin hatta.
Yeter ki her saniyesini benimle geçirip bıkıp,evden kaçmak için zaman kollamasın.
En azından evde gözünün önünde ya aksi olsaydı??

Açıkçası ben de sürekli dip dibe olalım istemiyorum. İstediğimi yapıyorum tv falan. Yeni evliyim ve biraz da ilgi bekliyorum. Şımartıldım sanırım nişanlılık döneminde.

sen bozsanda yaptırır o bence sende onla birlikte oynamayı dene
ona oyunun zaman harcadığını söyle birlikte zaman geçirelim iyi bir dille ama
ben erkek arkadaşıma öyle bıraktırdım sonradan dua etti bana

Oyun hesabına girin. Oyun hakkında biraz bir şeyler öğrenin tabi. Mesela askerleri varsa oyunda askerleri intihar görevine gönderin hepsi ölsün. Eğer özel silahları vs. varsa oyun içinde kazandığı satın aldığı satın ya da çöpe atın. Üye olduğu birlikten çıkın, çıkarken küfür mesajı yazın birliğe.
Bunları yaptıktan sonra oyunu kolay toparlayamaz zaten. Bilgisayarın kendisini bozmak sadece bir kaç gün kaybettirir ona. Ve anlar sizin yaptığınızı. Sizin oyunuyla ilgili bir şey bilmediğinizi düşünüyorsa sizin yaptığınızı anlamaz hesabının hacklendiğini düşünür.
Bunun sonucunda ya daha da hırslanır aylarını kaybettiği için daha da oynar, ya da düzeltemeyeceği için oyundan soğur.
Sizin yaptığınızı anlarsa bu yüzden boşayabilir bile ama, aman diyeyim

Yok o kadar abartmaz. Oyuna değişmez beni. Ama insana da zarar. 7-8 saat oyun oynuyor hiç başından kalkmadan. Özel ihtiyaçlar hariç tabi sigara çay vs.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…