• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan var mı?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
size bişey sormak istiyorum, umarım bilen vardır. benim facebook um yok, yani kullanmıyorum. o yüzden de tam olarak bilemiyorum. bir arkadaşım face de tanımadığı biriyle tartışmış bir videonun altında. siyasi bir videoymuş ve yorum yazılıyor ya, o şekilde yorumlar yazılırken ünlü bir siyasetçi ismini vermiyim şimdi başımız belaya girmesi onunla ilgili hakaret değil de nasıl desem iftira tarzı bişey yazmış. yani suçlama diyelim ama sinirle yazdım diyor. sonra da bu diğer yorum yazan şahsiyetle tartışmaya başlamışlar ve kişi de demiş ki, sen bu siyasetçiye iftira atamazsın. bu yazdıklarının görüntüsünü aldım kaydettim. silsende yarın gidip senin hakkında dava açıcam demiş. arkadaşım da şimdi çok korkuyor. arkadaşım yazdığı herşeyi silmiş ve face hesabını da kapatmış. face de böyle birşey başına gelen var mı bilgisi olan var mı acaba? bişey olur mu?

size bişey sormak istiyorum, umarım bilen vardır. benim facebook um yok, yani kullanmıyorum. o yüzden de tam olarak bilemiyorum. bir arkadaşım face de tanımadığı biriyle tartışmış bir videonun altında. siyasi bir videoymuş ve yorum yazılıyor ya, o şekilde yorumlar yazılırken ünlü bir siyasetçi ismini vermiyim şimdi başımız belaya girmesi onunla ilgili hakaret değil de nasıl desem iftira tarzı bişey yazmış. yani suçlama diyelim ama sinirle yazdım diyor. sonra da bu diğer yorum yazan şahsiyetle tartışmaya başlamışlar ve kişi de demiş ki, sen bu siyasetçiye iftira atamazsın. bu yazdıklarının görüntüsünü aldım kaydettim. silsende yarın gidip senin hakkında dava açıcam. arkadaşım da şimdi çok korkuyor. arkadaşım yazdığı herşeyi silmiş ve face hesabını da kapatmış. face de böyle birşey başına gelen var mı bilgisi olan var mı acaba? bişey olur mu?
Arkadaşına göz dağı vermiş blöf yapmış gibi geldi o kişi

ama eğer dediğini yaparsa yapacak bir şey yok mahkemeye çıkar

niye iftira atıyor ki arkadaşın

Bilişim suçlarına şikayet edebilir. Eğer ekran görüntüsü varsa isim ve Soyisim bellidir zaten.

Arkadaşına göz dağı vermiş blöf yapmış gibi geldi o kişi

ama eğer dediğini yaparsa yapacak bir şey yok mahkemeye çıkar

niye iftira atıyor ki arkadaşın
hadi ya mahkeme falan çok kötüymüş.
aslında iftira değil de nasıl desem, yani hani sinirle sayarız ya o zaten yolsuzluk yaptı, yok şunu yaptı, yok bunu çaldı vs. gibi işte böyle şeyler yazmış.

Bilişim suçlarına şikayet edebilir. Eğer ekran görüntüsü varsa isim ve Soyisim bellidir zaten.
tatlım isim soyismi fake yani allahtan kendi isim soyismi değilmiş. ama ip den bulunur demişler yine de

tatlım isim soyismi fake yani allahtan kendi isim soyismi değilmiş. ama ip den bulunur demişler yine de
Facebook ip adresi vermiyor tabi yinede karsi taraf şikayet edebilir.

ama sonuçta herşey silinmiş ekran görüntüsü olsa bile artık o yazılar yok. o yüzden bence savcı kabul etmemeli bu davayı

hadi ya mahkeme falan çok kötüymüş.
aslında iftira değil de nasıl desem, yani hani sinirle sayarız ya o zaten yolsuzluk yaptı, yok şunu yaptı, yok bunu çaldı vs. gibi işte böyle şeyler yazmış.
hııım anladım eğer söz konusu siyasetçi kanıtlı ispatlı gerçekten dediklerini yaptıysa

o iftiraya girmiyor ama tahmin ettiğim siyasetçiyse pek tabi iftirada sayılabilir mahkemenin gözünde

geçen 16 yaşındaki çocuk tutuklandı yazdıkları yüzünden mesela

ama sonuçta herşey silinmiş ekran görüntüsü olsa bile artık o yazılar yok. o yüzden bence savcı kabul etmemeli bu davayı
sence etmemeli onun kararı savcıya kalmış ,inşallah etmez

korkmayın bu kadar belki de bir blöftür

sence etmemeli onun kararı savcıya kalmış ,inşallah etmez

korkmayın bu kadar belki de bir blöftür
ay inşallah canım ya kızla saatlerde telefonla konuşuyoruz çok korkmuş ve ailesine de söyleyemiyor. hatta kimseye söyleyemior. inşallah blöftür allahım.

madem bukadar korkacakti neden kendine hakim olmamis bu kadar sey saydirmis... iftira hakaret varsa davada acilir .. ip den kesinlikle bulunur.. bulunmaz diye bisey yok.. artik bekleyip görecek kendisi gercekten dogrumu dedikleri diye..

Back
X