• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan var mı?

kızlar zaten bu çocuk gidip de suçduyusunda bulunamazmış ki o zaman zaten blof yapmış oluyor. adam gitse elindeki ekran görüntüsünü verse dicekler ki sen kimsin? hakaret edilen değilsin eden değilsin. sonuçta avukat olsa anlarım ama değil.
Bimer tüm başvuruları kayda alıyor ve işlem başlatıyor.

kızlar zaten bu çocuk gidip de suçduyusunda bulunamazmış ki o zaman zaten blof yapmış oluyor. adam gitse elindeki ekran görüntüsünü verse dicekler ki sen kimsin? hakaret edilen değilsin eden değilsin. sonuçta avukat olsa anlarım ama değil.
O işler belli olmaz bilişim suçlarını hafife almayın. 5651 sayılı bilişim suçlarını yasasını okuyun derim.

dün okumuştum gencin birisi bir bankanın internet şubesinin giriş sayfasını yapıp 20-25 kişiyi bilgilerini almış onlarda bankanın öncülüğünde şikayet etmişler o genç 190 sene falan ceza aldı ve şuan içeride

dün okumuştum gencin birisi bir bankanın internet şubesinin giriş sayfasını yapıp 20-25 kişiyi bilgilerini almış onlarda bankanın öncülüğünde şikayet etmişler o genç 190 sene falan ceza aldı ve şuan içeride
334 yıl. Almış.

Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaretin takibi şikayete tabi değil, o yüzden herhangi bir kişinin ihbarı yeterli. İp adresi bulunur adres kapatılsa da. Ceza alırsa da kabul ederse hükmün açıklanması geri bırakılır muhtemelen.

Onda sahtecilik ve dolandırıcılık vardır muhtemelen, mağdur sayısı da çok, ceza o yüzden o kadar fazladır.

Yok ya ne davası bariz sallamış .
Kolay mı o işler .
İşi gücü yok dava açıp onunla uğraşacak .
Hiç sanmıyorum bence rahat rahat uyusun .

İstedigin kadar modemi aç kapat :)
Telekomda tüm ip adresleri ve hangi saniyede hangi telefon numarasindan girildiği kayıtlar Log'lar kayıtlıdır ve en az 2 yıl arşivlenir
Bilgi işleme sormuştum benimde başıma böyle bişey geldi. Modemi rsetle dedi, 24 saat kapalı tut. Kapat aç sonra yeniden kur Ip değişiyor dedi. Iş yerindeki bilgi işlemin yalancisiyim.

Bilgi işleme sormuştum benimde başıma böyle bişey geldi. Modemi rsetle dedi, 24 saat kapalı tut. Kapat aç sonra yeniden kur Ip değişiyor dedi. Iş yerindeki bilgi işlemin yalancisiyim.

Ip degisir ama ornegin interneti kullandigin abone uzerine degisen tum kayıtlar loglanmıstir

Ip degisir ama ornegin interneti kullandigin abone uzerine degisen tum kayıtlar loglanmıstir
Evet canım ama isim soyisim olmadığı sürece Ip değişmesiyle işi hallolur. Ip değiştiği isim soyisim yoksa bulamazlar. Fake hesaptan yazmış ya öyle demiş arkadaş.
Ben depatronu milletvekili olan usulsüz bir fabrikayı şikayet etmiştim mail ile peşine düştüler olayın üstünden 6-7 yıl geçti. bilgi işlemin dediğini yaptım isim halloldu ondan söylüyorum.

Çok yakın zamanda tanıdık bir abinin başına geldi böyle bir olay.Eşine 2.el telefon alıyor ve o telefon ile daha önce face üzerinden bir avukata hakaret içeren yorum yapılmış oluyor. Avukat tabi işi de bildiği için hatta iki arkadaş dava açıp catir çatır para odettirdiler bu abimize.İşin garibi ne adam ne karısı tek kelime yorum yapmadiklari halde ip o telefondan kayıtlı olduğu için 6000 TL gibi bir para ödediler.Suçları ikinci el telefon olduğunu kanitlayacak belgeleri saklamamis olmak. Kafaya takıp bunlarla uğraşanlar var .Dikkat etmek lazım. ..

Baskı diktatörlüğü.
Hırsız dediğine gore kişi belli.

Sanmıyorum mahkemeye vereceğini.
Blöf yapmıştır.
Yoksa da mahkemeye çıkar savunur kendini korkacak bir şey yok bunda.

AKP dışında kimse böylesşeylerle uğraşıp dava açmaz:) bi laf vardır odemicegin borcun altına girme ddiye. Hem tırsak hem fake hem iftira atiyo . arkadaşının da aklı başınagelmeli

Anlamıyorum bu insanları madem sevmediğin biri sayfasına girip ne yorum yapıyorsun. Tepkini yorum yaparak mı gösteriyorsun. Klavye delikanlısı dedikleri böyle olsa gerek. Blöf yapmıştır karşıdaki kişi korkutmak için.

Sosyal medya da neler dönüyor neler ne küfürler ne iftiralar arkadaşın hesabını kapatsadaa bir şey olmaz bulurlar orayı netlestirelim.. kişi kendi istemedikce kimse başka bişey yapamaz o ayrı. Hakaret ettiği kim ise ona bağlı her şey ama bir şey olacağını sanmam bu tarz olaylar çok fazla var bence korkmasin

Back
X