- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay öylemiii ben şikayet edince hemen dava açılcak zannedioyrumHakkında dava açılırsa görülür pat diye hemen dava açılmaz. Karsi taraf şikayet eder. Bunun bir araştırması var arkadasiniz ifadeye çağrılır gider ifade verir ki buda 5.6 ayı bile bulur arkadaşın ifade verdikten sonra Savcı dava Acarsa o zaman görülür e Devlette şu gün şu saatte mahkeme diye.
canım bundan emin misin? yani eğer bu kesinse o zaman gerçekten blof yapmış demektir. ama şu olabilir. o siyasetçinin partisine falan iletiş avukatları devreye sokabilirde. bu kadar uğraşırmı onu bilemem işteSiyasetcinin bizzat kendisinin acmasi lazim davayi. Suctan zarar gorenler dava acabilir. Sallamis kisaca..
Eminim hemde %100.canım bundan emin misin? yani eğer bu kesinse o zaman gerçekten blof yapmış demektir. ama şu olabilir. o siyasetçinin partisine falan iletiş avukatları devreye sokabilirde. bu kadar uğraşırmı onu bilemem işte
ulaşamaz tatlım çünkü fake ad ve soyad. yani hesapta kapandı yazılar da silindi. ay çok sevindim.Eminim hemde %100.
Facebook hakaret davalarinda ip adresi vermiyor. Polis haricen kimlik bilgilerinden, profilden ulasabilirse ulasir.
Isim ve Soyisim gerçek değilmiş arkadaşının.Eminim hemde %100.
Facebook hakaret davalarinda ip adresi vermiyor. Polis haricen kimlik bilgilerinden, profilden ulasabilirse ulasir.
Evet arkadaşın ifadeye çağrıldı diyelim Savcı ondan sonra dava açar yada açmaz. 5.6 yada 7 ayı bile bulur ifade olayı bile.ay öylemiii ben şikayet edince hemen dava açılcak zannedioyrum
yani arkadaşımda ifadeye çağrılcak eğer savcı uygun görürse açılıyo dava. iyiymiş o zaman
Bir sey olmaz, ip adresi verilmiyor ne yazikki.ulaşamaz tatlım çünkü fake ad ve soyad. yani hesapta kapandı yazılar da silindi. ay çok sevindim.
Yani facebook ip vermiyor ama diğer kurumlar şak diye verir ve ceza alır.Bir sey olmaz, ip adresi verilmiyor ne yazikki.
ABD de internet uzerinden hakaret suc sayilmiyor, face o ulke kokenli ve oranin kanunlarini uyguluyor. Ama arkadasina soyle hakaret etmesin oyle insanlara fake hesap ardindanBaglanti bulurlarsa birgun affetmezler.
Evet tabiki ceza alir. Biz yasalarimiza gore suc. Ayrica face'in bu tutumundan vazgecmesi de olasi yani aldigi bir kararla ip adresi veredebilir birgun. Yapmamak gerek yasal olmayan seyleri. Elde patlayabilir.Yani facebook ip vermiyor ama diğer kurumlar şak diye verir ve ceza alır.
Twitter veriyor diye biliyorum artık. Face de verebilir birgün. Ve bilişim suClarinin da cezası hafif değil diye biliyorum.Evet tabiki ceza alir. Biz yasalarimiza gore suc. Ayrica face'in bu tutumundan vazgecmesi de olasi yani aldigi bir kararla ip adresi veredebilir birgun. Yapmamak gerek yasal olmayan seyleri. Elde patlayabilir.
Twitter hakkinda bilgim yok. Belki face bile vermeye baslamis olabilir yakin zamanda karar almis olabilir. Iste bunu bilmiyorum, fake hesap alip ona buna sallamayin bilisim suclari hakkinda kesinlik yok.Twitter veriyor diye biliyorum artık. Face de verebilir birgün. Ve bilişim suClarinin da cezası hafif değil diye biliyorum.
ozaman Cumhurbaşkanımız.O kişi melih gökçekse dava açar ,emsalleri mevcut adam o konuda aşmış kendini
cumhurbaşkanı değilozaman Cumhurbaşkanımız.
İlk defa birinci ağızdan iftira attıklarını da itiraf etmiş oldular sanki :)
Mahkemeye gitmesine bile gerek yok BİMER tüm şikayetleri resmi olarak işlem yapıyor.
ve suç/hakaret internet üzerinden olunca cezada indirim yapılmadığı gibi ceza iki misli olarak veriliyor.
Aslında arkadaşınızın yakalanmasına siz sebep olacaksınız. Çünkü faceye gerek yok sizin ip adresinizden size sizden de arkadaşınıza ulaşabilirler.