• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan var mı?

Siyasetcinin bizzat kendisinin acmasi lazim davayi. Suctan zarar gorenler dava acabilir. Sallamis kisaca..

Bilişim de hiçbir yazı kaybolmaz ve başı ciddi dertte. ..memuriyet yananlar var bi araştırın bunu
Öyle yazdım oldu diye klavye cengaverligine soyunmamak lazım yani geçmiş olsun

Hakkında dava açılırsa görülür pat diye hemen dava açılmaz. Karsi taraf şikayet eder. Bunun bir araştırması var arkadasiniz ifadeye çağrılır gider ifade verir ki buda 5.6 ayı bile bulur arkadaşın ifade verdikten sonra Savcı dava Acarsa o zaman görülür e Devlette şu gün şu saatte mahkeme diye.
ay öylemiii ben şikayet edince hemen dava açılcak zannedioyrum :KK70:
yani arkadaşımda ifadeye çağrılcak eğer savcı uygun görürse açılıyo dava. iyiymiş o zaman

Siyasetcinin bizzat kendisinin acmasi lazim davayi. Suctan zarar gorenler dava acabilir. Sallamis kisaca..
canım bundan emin misin? yani eğer bu kesinse o zaman gerçekten blof yapmış demektir. ama şu olabilir. o siyasetçinin partisine falan iletiş avukatları devreye sokabilirde. bu kadar uğraşırmı onu bilemem işte

canım bundan emin misin? yani eğer bu kesinse o zaman gerçekten blof yapmış demektir. ama şu olabilir. o siyasetçinin partisine falan iletiş avukatları devreye sokabilirde. bu kadar uğraşırmı onu bilemem işte
Eminim hemde %100.
Facebook hakaret davalarinda ip adresi vermiyor. Polis haricen kimlik bilgilerinden, profilden ulasabilirse ulasir.

umarım blöf yapmıştır. ama şikayet edilir. eşim polis sürekli söylüyor. çok şikayette dosya geliyormuş. arkadaşlar dediği gibi 6-7 ayı bulur.

Eminim hemde %100.
Facebook hakaret davalarinda ip adresi vermiyor. Polis haricen kimlik bilgilerinden, profilden ulasabilirse ulasir.
ulaşamaz tatlım çünkü fake ad ve soyad. yani hesapta kapandı yazılar da silindi. ay çok sevindim.

ay öylemiii ben şikayet edince hemen dava açılcak zannedioyrum :KK70:
yani arkadaşımda ifadeye çağrılcak eğer savcı uygun görürse açılıyo dava. iyiymiş o zaman
Evet arkadaşın ifadeye çağrıldı diyelim Savcı ondan sonra dava açar yada açmaz. 5.6 yada 7 ayı bile bulur ifade olayı bile.

ulaşamaz tatlım çünkü fake ad ve soyad. yani hesapta kapandı yazılar da silindi. ay çok sevindim.
Bir sey olmaz, ip adresi verilmiyor ne yazikki.
ABD de internet uzerinden hakaret suc sayilmiyor, face o ulke kokenli ve oranin kanunlarini uyguluyor. Ama arkadasina soyle hakaret etmesin oyle insanlara fake hesap ardindan ;) Baglanti bulurlarsa birgun affetmezler.

Bir sey olmaz, ip adresi verilmiyor ne yazikki.
ABD de internet uzerinden hakaret suc sayilmiyor, face o ulke kokenli ve oranin kanunlarini uyguluyor. Ama arkadasina soyle hakaret etmesin oyle insanlara fake hesap ardindan :KK66: Baglanti bulurlarsa birgun affetmezler.
Yani facebook ip vermiyor ama diğer kurumlar şak diye verir ve ceza alır.

Yani facebook ip vermiyor ama diğer kurumlar şak diye verir ve ceza alır.
Evet tabiki ceza alir. Biz yasalarimiza gore suc. Ayrica face'in bu tutumundan vazgecmesi de olasi yani aldigi bir kararla ip adresi veredebilir birgun. Yapmamak gerek yasal olmayan seyleri. Elde patlayabilir.

Evet tabiki ceza alir. Biz yasalarimiza gore suc. Ayrica face'in bu tutumundan vazgecmesi de olasi yani aldigi bir kararla ip adresi veredebilir birgun. Yapmamak gerek yasal olmayan seyleri. Elde patlayabilir.
Twitter veriyor diye biliyorum artık. Face de verebilir birgün. Ve bilişim suClarinin da cezası hafif değil diye biliyorum.

Istenirse bulunur boyle kisiler bulunsunda bence,anlik sinirlik bir olay yok burda gayet keyfi acmis sayfasini etmis iftirasini.
Oyle kolay degil birilerine iftira edip hakaret etmek bilisim sucu ve son zamanlarda ciddi uzerine dusulen bir konu.
Uzulmeyin arkadasiniz adina cezasi olan ceksin.

Yaneee muhtemelen iftira değildir diye düşünüyorum.
Yalancı , hırsız, rezil, halkı din , vicdan veya başka yollarla sömürmeyen kaç politikacı var ki? %99 olasılıkla yazdığı şeyler zaten iftira değil korkacak bir şey yok. Hırsıza yalancıya rezile rezil demzsek korkarsak olmaz, bazı insanların hakkını vermek gerek.

Twitter veriyor diye biliyorum artık. Face de verebilir birgün. Ve bilişim suClarinin da cezası hafif değil diye biliyorum.
Twitter hakkinda bilgim yok. Belki face bile vermeye baslamis olabilir yakin zamanda karar almis olabilir. Iste bunu bilmiyorum, fake hesap alip ona buna sallamayin bilisim suclari hakkinda kesinlik yok.

O kişi melih gökçekse dava açar ,emsalleri mevcut adam o konuda aşmış kendini
ozaman Cumhurbaşkanımız.
İlk defa birinci ağızdan iftira attıklarını da itiraf etmiş oldular sanki :)
Mahkemeye gitmesine bile gerek yok BİMER tüm şikayetleri resmi olarak işlem yapıyor.
ve suç/hakaret internet üzerinden olunca cezada indirim yapılmadığı gibi ceza iki misli olarak veriliyor.
Aslında arkadaşınızın yakalanmasına siz sebep olacaksınız. Çünkü faceye gerek yok sizin ip adresinizden size sizden de arkadaşınıza ulaşabilirler.

kızlar zaten bu çocuk gidip de suçduyusunda bulunamazmış ki o zaman zaten blof yapmış oluyor. adam gitse elindeki ekran görüntüsünü verse dicekler ki sen kimsin? hakaret edilen değilsin eden değilsin. sonuçta avukat olsa anlarım ama değil.

ozaman Cumhurbaşkanımız.
İlk defa birinci ağızdan iftira attıklarını da itiraf etmiş oldular sanki :)
Mahkemeye gitmesine bile gerek yok BİMER tüm şikayetleri resmi olarak işlem yapıyor.
ve suç/hakaret internet üzerinden olunca cezada indirim yapılmadığı gibi ceza iki misli olarak veriliyor.
Aslında arkadaşınızın yakalanmasına siz sebep olacaksınız. Çünkü faceye gerek yok sizin ip adresinizden size sizden de arkadaşınıza ulaşabilirler.
cumhurbaşkanı değil

Back
X