biligi verirseniz cokk sevinirim

polit

kunfe yekun
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
361
121
83
Slm arkadaslar ssk ile universite hastanelerinde yakin zamanda tup bebek yaotiranlar nekadar ucret odeniyor utfen yardimci olun.....

Ben rapor aşamasındayın canım, fakat bildiğim kadarıyla 400 civarı bir ödeme yapıyorsun. Tabi bunun dışında raporlu ilaçların var. Ama hastaneye ödenen kısım o kadar.

Ben rapor aşamasındayın canım, fakat bildiğim kadarıyla 400 civarı bir ödeme yapıyorsun. Tabi bunun dışında raporlu ilaçların var. Ama hastaneye ödenen kısım o kadar.

canım rapor nasıl alınıyor ne yapmak gerekiyor rapor alınca fiyat düşüyor sanırım bilgi verirsen sevinirim.Bu rapor aşılama için de geçerli mi?benimde 13 aydır olmuyor artık aşılama ve tüp bebek aşamalarına geçmek gerekiyor sanırsam.Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, rapor almak için bulunduğunuz şehrin üniversite hastanelerine veya araştırma hastanelerinin infertile veya tüp bebek bölümüne gitmeniz gerek. Oraya gidince bütün tetkikler yaptıryorsunuz. Sizden ve eşinizden isteniliyor. Nerdeyse bütün testlere hiç ücret ödemedik. Bana 2 kere aşılama yapıldı. Özelde yaptırsam 1000TL gibi bir fiyat öderdim orada sadece ilaçlarıma ödedim, oda raporlu fiyatıyla 250-350 civarı bir şeydi. Rapor hem aşılama için çıkıyor hemde tüp bebek için. Tabi bunlar hepsi aşama aşama yapılıyor. Tüp bebek raporu için biraz koşturduk, duruma göre çıkıyor yada çıkmayabiliyor. Bazen 3 yıl evlilik şartı aranıyor, bazende aranıyor. Eğer sende veya eşinde sorun çıkarsa tüp bebek raporunuz daha kolay çıkıyor. Aklıma gelen bunlar, soracakların olursa cevaplarım..

çok sağol canım ben başka hastanelerde tetkiklerimi yaptırdım eşimde de bende de sorun yok rahim filmi çektirdim tüplerim açık ve 1 yıl 1 aydır evliyim.Yani bendeki sebepsiz infertile dedikleri sorun.Bana rapor vermezler mi?

Benimde hastaneye gittiğimde tüm tahlillerim vardı, orada yeniden istediler, olmayan varsa onları yaptırdılar. Sen hastaneye başladığında sendende isteyebilirler. Muhtemelen yumurtlama takibi ile başlanır tedavine, olmadı ilaç yada iğne kullanırsın, sonraki aşama aşılama en sonda tüp bebek olur. Bunların hepsi zaman alan şeyler. Hiç belli olmaz bir iki tedaviyle hamilede kalabilirsin. Rapor için aşılama raporu kolay çıkıyorda, tüp bebek raporu için henüz bir şey diyemem. Kendimden örnek verirsem 2 yıllık evliyim, bizdede sorun yok görünüyor, raporum çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil, kurulu bekliyorum bakalım..

çok teşekkür ederim canım beni çok aydınlattın.15 ekim adet tarihim eğer yine adet olursam hemen gidip başvuracağım aşılama için Allah kollarımızı daha fazla boş bırakmasın senin de en kısa zamanda hamile haberini alırız inşallah.

Çok sağol canım, inşallah Rabbim bizleri daha fazla bekletmez. İnşallah bir gün bizde güzel haberi veririz canım. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…