- Konu Sahibi Summer-girl
Dizilerdeki gibi bir aşk da ancak gerçekle alakası olamayan bir senaryonun ürünü olur. Hiç beklentiye girmemen en iyisi. Bil istedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdv'ye böyle gereksiz bir konu açtığın için heran ban yiyebilirsin.
Bil istedim.![]()
İçinden geceni yazmak sence bir dert mi ?Gereksiz derken? Derdimi illa aglayan emojilerle mi anlatmaliyim?
Dizilerdeki gibi bir aşk da ancak gerçekle alakası olamayan bir senaryonun ürünü olur. Hiç beklentiye girmemen en iyisi. Bil istedim![]()
Hayal ürünü nlar gerçek hayatta asla bulamazsın bil istedim. Mesela kız erkeğin omzuna yatıyo sabaha kadar öyle uyuyolar, ne kadar romantik görünüyo ama normalde 5 dk sonra her yerin uyuşuyoO yüzden çok komik geliyor bana
E o zaman bize de amin demek düşerTelevizyonda bir dizi, dizide de birbirine asik iki sevgili var. Nasil da imrendim ve "Allah'im ne olur aynisini yasayayim" dedim icimden.
Bilin istedim.
Şimdi yorumun altına hemen geldin ben şikayet ettim zannedecek gereksiz düşmanlık güdecek aman diyeyim ablaBen yani ayrık otu:)))
Aşk isteyenlere aşk, bebek isteyenlere bebek, sağlık isteyenlere sağlık, huzur isteyenlere huzur, şifa bekleyen hastalara şifa diliyorum, inşaallah herkes gönlündeki muradına dileğine erişsin ama ayrık otuyum ya yapmam gerekeni yapmam lazım bilin istedim![]()
Hançerli Mune geldi gaçınnnBen yani ayrık otu:)))
Aşk isteyenlere aşk, bebek isteyenlere bebek, sağlık isteyenlere sağlık, huzur isteyenlere huzur, şifa bekleyen hastalara şifa diliyorum, inşaallah herkes gönlündeki muradına dileğine erişsin ama ayrık otuyum ya yapmam gerekeni yapmam lazım bilin istedim![]()
hahaha :) o da kismetŞimdi aklıma bir söz geldi.leylala Mecnun olalım derken safiye ve fail olduk
Ama sen rapor etmedin ki, ben bdvdeydim zaten.Şimdi yorumun altına hemen geldin ben şikayet ettim zannedecek gereksiz düşmanlık güdecek aman diyeyim abla![]()
Bu açıklama icin tesekkür ederim ablacımAma sen rapor etmedin ki, ben bdvdeydim zaten.