Bilinçaltı

• Konu Sahibi Konu Sahibi vian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vian

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
118
86
298
Hanımlar iyi geceler,

Çok saçma bir durum yaşıyorum ve artık iyice canımı sıkmaya başladı.

10 sene önce, yaklaşık 4 yıl devam eden bir ilişkim olmuştu. Çok aşıktık. Üniversite yılları tabii, başımızda kavak yelleri. Sonra okul bitti, o çok uzak bir şehire atandı, bense memleketime dönüp yüksek lisansa başladım. Atandığı şehrin uzaklığı ve zor şartlar derken psikolojisinin bozulduğunu söylerek ayrılmak istedi. Ben de zaten son zamanlarındaki davranışlarından, sürekli alkol alıp gündüz bile sarhoş gezmesinden, işe bile böyle gitmesinden vs rahatsız oluyordum ve öylece bitirdik. Ama ben sonrasında bir yılda ancak toparlanabildim. Çok acı çektim arkasından. Derken yıllar sonra eşimle tanıştım. Severek evlendik ve bir bebeğimiz var. Eşimi, ailemizi gerçekten çok seviyorum.

Geleyim derdime, ben bu kişiyi ayrıldığımızdan beri çok sık rüyamda görüyorum. Bu on yıldır böyle devam ediyor. Ona karşı bir duygum kalmadığına eminim çünkü eşimi çok seviyorum. Onun ne yüzünü ne sesini doğru düzgün hatırlamıyorum. Asla stalk vs yapmıyorum veya haber almıyorum. Ben anlamıyorum bilinçaltımda mı bir problem var? Konuyla ilgili olanlar varsa, ne yapabilirim bu saçmalığı bitirmek için?

Canm kendin zaten boyle dusunerek daha cok ruyana cekiyosun hep neden goruyorum diyerek aklina farknda olmadan getiriyosun pskolojik yani cogu insanin yasadigi bsy bu kitap oku yada farkli aktivite yaparak kafani dagit dusunme ruyalarini ama bu konuyu acarak bile her okudukca aklina gelip ruyana gelir ins en kisa zamanda kurtulursun.

Çok teşekkür ederim mesajın için. Ya inanın ki gündüz vs hiç ama hiç aklıma gelmiyor. Zaten üzerinden çok zaman geçmiş bir şey. Hatırlamıyorum bile yani çoğu detayı. Ama bir sabah uyanıyorum, lanet olsun yine onu görmüşüm.

Ne yazik ki pskoloji iste heleki kafaya takmaya gor hemen ruyada

Rüyada gördüğüm için kafama takıyorum, taktığım için yine rüyamda görüyorum. kısır döngüye girdim sanırım.
Soyle bisey mi denesen uyumadan once esinin cocugunla resmine bakip anilari hatrlasan belki rahatlatir seni ruyanda degisir mesela

Soyle bisey mi denesen uyumadan once esinin cocugunla resmine bakip anilari hatrlasan belki rahatlatir seni ruyanda degisir mesela

Bebeğim odamızda yatıyor. Uyumadan önce genellikle onu izliyorum, kitap okuyorum. Bir şey okumadan uyuyamam. Bütün gün yalnız bebeğe bakmak ve ev işleri derken zaten bitmiş oluyorum, okurken uyuyakalıyorum hep. Yine de bir deneyeyim dediğinizi.

Bende senin gibi durumdaym ama mesela uyumadan once asiri beynim yorgun oluyo bende kafam dagilsin diye kitap oyun oynuyorum bu defa oyunu goruyorum ruyamda falan degisik oluyo ama rahatsiz edici ruyalardan iyidir yani

Bir arladaşım da sizi gibi. Adamı sürekli rüyasında görüyor diye üzülüyordu. Destek almaya karar vermişti en son.

Bir anlamı olabilir diyecem ama 10 yıl çok fazla. Çok fazla takmissiniz kafaniza. Ben rüya görmeye korkuyorum çünkü sık görmem görünce de çıkıyor. Ve böyle düşündükçe daha da yoğunlaşıyor . Uyumadan önce yatağa uzandiginiz zaman çok alakasız olayları düşünün hayaller kurun gelecege dair ve bunları yaparken uykuya dalın

Bende senin gibi durumdaym ama mesela uyumadan once asiri beynim yorgun oluyo bende kafam dagilsin diye kitap oyun oynuyorum bu defa oyunu goruyorum ruyamda falan degisik oluyo ama rahatsiz edici ruyalardan iyidir yani

Ah ben de oyun vs görsem keşke ya. Keşke bir çözümü olsa. Duymuştum aslında bilinçaltı temizliği diye bir şey ama bu durum bununla mı alakalı bilemiyorum. Kısa zaman önceki bir ayrılık olsa yine anlayacağım. Neredeyse zar zor hatırladığım birini niye rüyamda görüyorum acaba

Bir arladaşım da sizi gibi. Adamı sürekli rüyasında görüyor diye üzülüyordu. Destek almaya karar vermişti en son.

Gerçekten aklıma bu da geliyor. Olmazsa destek alacağım ben de. Çok utanç verici bir şey ya, evliyim, çocuğum var, mutluyum, ne alaka yani...

Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama gerçekten kafama taktığım biri değil. Normal zamanda aklıma bile gelmez ki zor hatırlıyorum zaten. Bir arkadaşa da dediğim gibi genelde okuyarak uyurum kafam başka yerde olur ama bilemiyorum.

Gerçekten aklıma bu da geliyor. Olmazsa destek alacağım ben de. Çok utanç verici bir şey ya, evliyim, çocuğum var, mutluyum, ne alaka yani...
Sakin boyle bsy dusunme canm emin ol erkekler neler goruyo o zaman oda utanc verici sen kendini ne kadar kotulersen o kadar kotu hisedersin

Sakin boyle bsy dusunme canm emin ol erkekler neler goruyo o zaman oda utanc verici sen kendini ne kadar kotulersen o kadar kotu hisedersin

Elimde değil malesef, çok huzursuz uyanıyorum onu gördüğüm gecelerin sabahında. Yani rüyalar da bir acayip zaten. Öyle mutlu anılar veya olaylar değil. Hep bir huzursuzluk var rüyalarda da.

Ben de canımı yakan 3-4 lüzumsuzu ( eski arkadaş grubum) haftanın 4 günü falan görürüm. Beni düzenli ziyaret ederler rüyalarımda sağolsunlar. Eksikliklerini hissetmedim hem de tam 7 yıldır görüyorum. Psikoloğa gittim ve bana onların bende derin izler bıraktığını, onları Zihnimde affedemediğimi, haksızlığa uğradığımı düşündüğümü falan söyledi. Affet dedi ama hala affetmem.

Bak bir anlami da olabilir ama nasıl bir anlam olabilir ki onu da düşünüyorum. Anlam yuklememin sebebi çok kez yaşamış olmam. Halami bebek emzirirken gördüm uyandım ve bir kaç saat sonra hamile olduğunu öğrendim. Dede mi gördüm aile uyelerini kalabaligi bir kac gün sonra dedim kalp krizi geçirdi vefat etti. Annemin dayisini gördüm ki ne alaka ise pek bir arada bile kalmadik sonra haberi geldi kangren olmuş köyde adam öldü. Ve daha bir dünya şey. Bende o yüzden rüya görünce çok etkileniyorum artık. Allahtan sık sık görmüyorum Gerçi görünce de tam görüyorum ya oda ayrı konu

Aranızda bir şeyler yarım mı kalmıştı acaba?

Ben de bir ara sürekli eski sevgilimi görüyordum, ona haksızlık etmiştim ve ilişkimiz tam güzel giderken aniden bitmişti. Sonra o eski sevgilimle barıştık ayrıldık derken tamamen bitirdim kafamda. O zamandan beri görmüyorum.

Sizin tabi böyle bir şey yapmanız mümkün değil ama bağ kesme çalışmasını bir yapın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…