Bilinçaltı

• Konu Sahibi Konu Sahibi vian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sırf onun zihnimdeki görüntüsünden kurtulmak için deneyeceğim şu affetme olayını. Yoksa gerçekten umrumda değil. Beni üzdü evet ama herkes birilerini üzüyor, bilerek veya bilmeyerek. İnan suçlamıyorum bile onu bu yüzden. Sadece gitsin istiyorum.

Ben de bir sebebi olduğunu düşünüyorum bu gibi olayların, derinlerde bir yerde. Arkadaşların yorumlarıyla ben birazcık kafamı netleştirdim. Demek ki fark etmesek de bazı kişiler/şeyler derin izler bırakabiliyor. Sizin de vardır bence görmenizin bir sebebi.

onun son halini merak ediyor beynin...bence netten bakıp, ne yapıyor , ne ediyor şöyle bir bakıp, bilinç altının merakını gider, sorun hallolur..

Bilmiyorum ki, durduk yere stalker da olmayayım şimdi. Bakmak dahi istemiyorum aslında çünkü banane yani. Dilerim o da mutludur. Merak etseydim bunca zaman açar bir bakardım bence. Şimdi bakarsam bir de anılar depreşmesin.

Bilmiyorumki suan gorusmuyoruz ikisiylede . Erkek olani liseden beri gormedim 16 yil olmus. İnstagram vs yok zaten . Kiz olanlarda yillardir gorusmuyorum .

Canm ne durumdasin halen ruyalarindami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…