Bilinçli mi yapıyor ?

serraikz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
13
2
1
27
Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım,biraz karışık aramız.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?

Aklıma gelen ihtimaller;
-Sizi çok umursamıyordur,
-Nefes alamayacağı kadar yoğun bir işte çalışıyordur,
-Mesajlarının görünmesini istemediği ortamlarda, kişilerle bulunuyor ve yalnız kaldığı anlarda okuyordur.

Ne kadardır tanıyorsunuz bu adamı? İlişkiniz ne kadardır devam ediyor?

Hımmm....
Ya sizden hoşlanmıyordur.
Ya da mesajlaşmaktan hoşlanmıyordur.
Ben mesela kocam ve kardeşim dışında yazıp çizen insanları çok geç okurum. Hele ki böyle esprili,komikli,dallı,güllü,videolu görüntüleri çoğu zaman açmam bile.

Sadece siz aranızda birşey var sanıyorsunuz o zaman o size karşı birşey düşünmüyor ve umursamıyor okumuyor. Sizde kendinizi çekin yazmayın bakalım ne olacak.Umursamazsa zaten hiçbirşey yok demektir

bilerek bekletiyor evet
canı sıkılınca okuyup cevaplıyor

Niye arada kaldığınız bir ilişki sürdürüyorsunuz ki? Adam yedekte bekletiyor gibime geldi. Yani bir (ya da birden fazla) kişi var, onlarla görüşüyor şu an. Onlar olmazsa size yanlayacaktır, onlardan biri olursa sizi kestirip atacaktır. İzin vermeyin bunlara.

Sozde yazmayi aramayi iletisimi kesin bakalim o sizi arayacakmi.. ancak böyle anlarsin sana önem verip vermedigink

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…