Ara ara girip yazıyor bana ama neden böyle bişey yapıyor ya da direk görüldü yapsaHahh tamam işte
Aynı şeyler.
Dediğim gibi kesinlikle başka birisi var.
Ya canım ne önemi var ki?Ara ara girip yazıyor bana ama neden böyle bişey yapıyor ya da direk görüldü yapsa
AaS serraikz Pardon? Benim önceden açtığım bir konuyu aynen kopyala yapıştır yapmışsınız.Mune Hanım bakın bu benim konum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bilincli-mi-yapiyor-sizce.1056455/ Arkadaş harfi harfine aynısını yazmış konumun!
Konu sahibi için mi dedinizinsan anlasilmasi en guc varlik. konusabilme dusunebilme ozelligine ragmen. pes.
kendi konusu gibi senin konunu paylasan konu sahibine dedim.amac ne anlamak mumkun degil.Konu sahibi için mi dediniz
Bende işime gelmeyen msjlari bildirim panelinden okuyorum yada okumuyorum. Yazmam gerekene cvp veriyorum ,son görülmem kapalı olduğu için de hiç sorun olmadi şuana kadar . Yani bilinçli bir davranışMerhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım,biraz karışık aramız.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
Sende aynı şeyi ona yapMerhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım,biraz karışık aramız.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
Aynen öyle.kendi konusu gibi senin konunu paylasan konu sahibine dedim.amac ne anlamak mumkun degil.
Madem derdi kopyaladığı konu ile aynı oradaki cevaplardan faydalansaydı . Zahmet etmiş kopyala yapıştırlaS serraikz Pardon? Benim önceden açtığım bir konuyu aynen kopyala yapıştır yapmışsınız.Mune Hanım bakın bu benim konum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bilincli-mi-yapiyor-sizce.1056455/ Arkadaş harfi harfine aynısını yazmış konumun!
Aynen.Madem derdi kopyaladığı konu ile aynı oradaki cevaplardan faydalansaydı . Zahmet etmiş
Madem derdi kopyaladığı konu ile aynı oradaki cevaplardan faydalansaydı . Zahmet etmiş kopyala yapıştırla
Mesajı iki kere yazmışım saçpa sapan bir şey olmuşAynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?