Bilinçsiz ebeveynler!

Var ama maalesef azınlıkta
ben o kadar umutlu değilim
herşey gözler önünde çünkü

Bugün siz vardınız yarın kim olacak acaba. Son 2 hafta içerisinde her yerden kaçırılma haberleri taciz haberleri varken sen nasıl dedikodu için ufacık yavrunu tek başına bırakırsın diye dalmak istiyorum böyle insanlara . Böyle insanlar gerçekten bebeği olmasını hakediyor mu diye düşünüyorum . Hayır.

Sonuna kadar hak veriyorum..
Özellikle şu zamanda annelerin cocugunun üzerinden gözlerini ayırmak gibi bi lüksü yok..

Bugün bi sosyal deney iZledim parktaki cocukları sekerle kandırıp parktan uzaklastırmaya calıstılar.. ve okadar cok cocuk şekere oyuncaga kanıp gitti ki ..

Bende bir anne adayıyım bu gidisle panik atak pimpirikli bi anne olucam ama razıyım böyle olmaya,sonradan dövünmektense..

Var ama maalesef azınlıkta
ben o kadar umutlu değilim
herşey gözler önünde çünkü
Toplumsal olarak kötülükler, özgüldür.
Herhangi bir şeyi örneklemek ya da içindeki canavarı çıkarmak diye bir şey yoktur.
Fakat iyilikler hep bir kıvılcım ve öncü bekler.
Herkesin içinde varolan ama harekete geçiremediği şeyleri tek bir tetiklenmeyle ortaya dökmesini sağlar.
Bu yüzden umut hiç bitmez, bitmemeli.
Umut biterse 6 milyar insan, buçuktaki kötülüğe yenilmiş demektir.

Yaşanan bunca acı olaya rağmen hala bayramda kapı kapı gezen çocuklar, başlarında büyükleri olmadan sokakta günü geçiren çocuklar var maaselef. Benim aklım almıyor haber izlemiyor olamaz bu insanlar. Benim çocuğumun başına gelmez diye mi düşünüyorlar yoksa rahatlarına mı fazla düşkünler. Yoksa önemsemiyorlar mı diyeceğim de bunu söylemeye bile dili varmıyor insanın.

Elinize sağlık, çok güzel yazmışsınız.

Bana pimpirikli diyorlar bu yüzden.
Ben gözümün önünden ayırmıyorum çocuklarımı, aklım gidiyor birşey gelecek başlarına diye.
Çoğu kişi "ya biraz rahat bırak, özgüven sahibi olamayacaklar" diyor.
Ancak çocuğum özgüven edinsin diye de, başıboş bırakamam.

İnsan bu dönemde en yakınından bile zarar görebilirken, tanımadıklarına nasıl güvenebilir ki?

Tabiki farkindayim neyse ya ben ifade edemedim anlasilmadim bulundugum yer tehlike orani dusuk bi yer diger yerlere nazaran disardan kimsenin rahatca giremedigi emniyet personelleri ile dolu olan o halde bile gozum ustunde

Çook haklısınız.bende küçük bi şehirde yaşıyorum kızımı okula getirip götürürken çocukların bakkaldan aldıkları buz dondurma cips adı altında satılan sarı köpük renkli şekerlemeleri yediklerini görünce çook üzülüyorum bütün herkesi tek tek uyarasım geliyor çocuğunuza para vermeyin evde yaptığınız yiyeceklerden koyun diye.hatta bazıları bu dediklerimi sabah ders başlamadan tüketiyor gördüklerimi uyarıyorum ama yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…