- Konu Sahibi gadjo dilo
eşler yaşları ilerlediğinde en küçük çocuğun yanlarında kalmasını istiyorlar belki de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım a şükürler olsun, benim eşim birkac ayda bir ev alacak kadar kazanıyor, tabi çok ama çooook da yoruluyor Allah ona zeval vermesin. Emek veriyorum ailem icin evlatlarim icin Ben edemedim bir sürü evladım olsun da onlara edeyim diyor. Tabiki de zaman ne gösterir belli olmaz ama varken de kismak niye? Hiçbir zama büyük konuşmam. Veren Allah alır da tabi. Belki bütün servetimiz gidecek belli olmaz bari geriye teselli bulacağımiz evlatlarimiz kalsın. . Allah hakkıyla bakabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. ..
mesele 2 ayda bir ev almaksa sadece doğur tabi canım hatta 6 az hedefi yükseltin
ne diyeyim 6 kere (6*9: 54 ay gebelik) doğuracak kadar sağlam bir bünyeye sahipseniz bize laf düşmez
Bizim işyerinin servis şöförü abimizin 9 çocuğu var karısı daha 78 doğumlu,en büyük kızını evlendirmiş torunu olmuş torunla aynı yaşta çocuğu var ayrıca,cebinde hepsinin nüfus cüzdanını taşır doğum tarihleri,2000 -2002-2003-2005 diye sıralı gidiyor ,hepsi arasında ya 1 ya 2 şer yaş var ,asgari ücret alıyor ,ailede birtek büyük oğlu çalışıyor ,diğer hepsi okula gidiyor,birde ev almış kredi ödüyor,nasıl geçiniyorlar hala aklım almış değil,biz 1 çocukla bazen ay sonu getiremiyoruz onca para giriyor eve ,bunlar ya ev ekonomisini iyi biliyor ,yada yemiyor giymiyor ısınmıyor yıkanmıyorlar .
Bilgece arkadaşım,nacizane bir sorum olacak ,kaç çocuğunuz var.1,2 yoksa 3 mü ,yoksa hiç mi ,bence önce 1 tane doğurun hayırlısı ile sonra 6. Yı düşünün,allahın işi bu hiç birşeyin garantisi yok,bir bakmışsınız evlat hasreti ile ben gibi hastane kapılarındasınız allah göstermesin.yüce Allah'ım bilir kaç evlat vereceğini .
Allahım size de hayırlısı verir inşallah. Çocuk istiyordum yeni evliyim. Ve yarım saat önce yaptığım testte gebe oldugumu öğrendim inşallah bi aksilik olmazsa. Allah size en sağlıklı en hayırlı evladı verir inşallah. Ben Allahın verip vermeyeceğini sorgulamaya, her mesajımda fark ettiyseniz hep Allah nasip ederse dedim. Maddiyat konusu midemi bulandirdi, ama bazıları konuyu oraya çekip bundan bahsetmeme zemin hazırlayıp sonra da her şey maddi mi dediler, en başta ne zorluklarla buyudugumu anlattım, maddi konuya hiç değinmedim okursanız görürsünüz, ama illa duymak istediler. Evlat hasreti çok zor bi şey. Rabbim inşallah tez zamanda size çok tatlı çok şirin çok sağlıklı çok hayırlı bir evlat verir. Benim dua kabul olur , eğer olursa beni hatırlayıp bi dua da siz bana edersiniz inşallah ;-)
senin neden tepki aldığını söyliyimmi ,kocam birkaç ayda bir ev parası kazanıyor dediğin için,bilirsin kadınlar arası bu tarz konular antipatik bulunur ,şu kadar kazanıyorum bu kadar harcıyorum v.s gibi ,belki sen farklı anlatmak istedin ama başka yönden anlaşıldın ,ben şu anda hayırlısı ile hamileyim ,senin içinde dua edicem ,umarım sende hamilesindir ,allah kucağına almayı da nasip eder.
Evet, ama arkadaş bana onu söyletti. Yoksa maddi konular bana her zaman itici gelmiştir. Aaa demek hamilesiniz ne güzel ya Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip eder inşallah. Peki bi sey sormam bugün regl olmam gerekiyordu olmadım. Test yaptım ilk başta çıkmadı sonra pembe bir çizgi çıktı. Sizce bu nedemek oluyor? Sabah tekrar yapacağım ve gerçekten çok istiyorum. Benim abim 5, ablam 4, diğer ablam da 3 çocuk sahibi Allah bağışlasin, ve biraz daha da istiyorlar. Çok şükür hepsiyle de ilgileniyorlar. Tabiki zorluğu var. Ama cennet zaten bu yüzden analarin ayakları altında değil midir? Evladı yokken cenneti kucağında taşıyan ana evladı olunca cenneti ayağının altına atmış evladını kucağına almış.... Velhasili, daha fazla bu konuda yorum yazmak istemiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ;-)
bende adet olmam gereken günde yapmıştım ,çok silik açık pembe ikinci çizgi çıkmıştı,muhtemelen hamilesin ,birkaç gün sonra kan testi yaptır ,kanda daha kesin çıkar,hayırlı olsun.