bilmem ağlasam mı ağlamasam mı :/

sanırım sana attığı kazıklar az gelmiş sen ıyıce unutamıycağın bı kazık beklıyorsun gıbıme geldi inşallah yanılıyorumdur adama bak ne zaman yalnız kalsa senı arayıp bulmuş sende her seferınde hazır beklemişsin gıbı olmuşş huylu huyundan geçermıyaa askerden gelsın ozamanki konunu merak edıyorum

Kız aklı kaz aklı lafını kız olmama rağmen üstüme almıyorum.. Siz akılsızlık ettiyseniz bizim suçumuz ne? Neden bize kaz akıllı damgasını vuruyorsunuz?
Adam resmen sizinle dalga geçiyor... Gönlünü gün edip edip size dönüyor siz ise kaz akıllıyım diye kabul ediyorsunuz.. K.bakmayın ama bu kafayla giderseniz daha çoook kararsız kalırsınız. :ssz:

çocuk sana baştan beri yalan söylüyormuş zaten kendisini farklı tanıtarak. sonra bi konuşup kayboluyormuş, eminim o aralar da başka kızlarla meşguldü. zaten sana telefon kullanmıyorum demesinden anlamalıydın çocuğun senle ciddi düşünmediğini. kaz aklı olma canım :kkk:

Haklısınız sizinki gerçekten kaz aklı, böyle saçmasapan bişey duymadım.Şuana kadar derdim varda konu açanlara, kızıp hatalısın yapmasaydın bilmemne diyenlere kızardım, zaten kadın derdini anlatıyor bide böyle demeyin die.Ama şuanda herkes size laf etse haklı, bu kadar safmısınız siz ya.Seviyorummuş yok artık böyle saçmsapan sevgi mi olur.Arkadaşınızı eklemiş faceten, adam 2 yıl hayalet olmuş siz de seviyormusunuz, komikmisin kuzum sen? Canınız felan yanmış ya, bigün bu çocuk öyle bi canınızı yakar ki feleğiniz şaqşar.Siz daha kötülük görmemişsiniz gerçi bu kaz aklınızla görürsünüz kesin de. Valla ilk defa bu kadar sert yorum yazıyorum ama aklınız başınıza gelir belki die.Ama dolu şey gelmiş başınıza yok hala seviyorum diyorsanız zor aklınızın başınıza gelmesi.Bu durumda kaz aklıyla devam..

Yazdıkalrınıza inanmak çok zor!
Bazı psikolojik problemleriniz olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten de yalan söylediğinizi. Gerçi bize yalan söylemek size bir şey katmaz, sizin bu yalanlara kendiniz inanmanızsa sizden çok şey götürür.
Sevmeyi bu kadar kolay dile düşürmeyin, sevmek böyle bir şey değil...

kendinizi kandırmaya hiç gerek yok.eğer gerçekten aranızda aşk sevgi olsa ne olursa olsun gelir görüşürdü.kaybolmazdı.yine kaybolduğu zaman sen çok üzüleceksin.tam sen kendine geldiğinde tekrar karşına çıkacak vs. bence vazgeçmelisin.daha çok kendini heba etmeden tamamen silmelisin ki sonradan daha çok üzüleceğine baştan üzül.

Bu insan bu kadar onemsenmeyi hak edecek ne yapmis?
telefonda seni hala cok seviyorum deminiz ban cok ilginc geldi acikcasi. Konusmadiginiz sure, konustugunuz sureden cok daha fazla gibi gorunuyor buna ragmen duydugunuz hissin adi nasil "sevgi" olabilir. Sevgi bu kadar basit bisey degil. Emekle kazanilir, sizde de hic bir emek olmamis, adam hep kacmis.

Boyle birine guvenememekte haklisiniz elbette. Sanki tilki ve kurkcu dukkani meselesine donmus sizin olayiniz. onun hep siginabilecegi bi liman olmussunuz. sunu veya bunu yapin diyemem. yalnizca hakkinizda en hayirlisini diliyorum

Back
X