bilmiyorum aklında mıyım....

benimde sevgilimin askerdeyken psikolojisi bozulmuştu. hatta bir kere söylediği sözleri yüzünden ayrılığın eşiğine geldik. aynı gün içinde defalarca özür diledi. başka şeylere kızdığını acısını benden çıkardığını söyledi. döndükten sonrada o psikolojiden bir süre kurtulamadı. yine ayrılığın eşiğine geldik hatta ben yokum artık dedim. 1 saat sonra geri döndü. şimdi mi herşey yolunda eski iyi hallerine geri döndü o psikolojiden çıkması 2 ayımızı aldı. yani canım askerlik erkeklerin sinirlerini çok yıpratıyor ve acısını maalesef en yakınından en sevdiğinden çıkarıyorlar. bence sen arama bırak değerini anlasın. sensizliğin ne demek olduğunu iyice tatsın kıy*****i anlasın. erkekler ne kadar güçlü durursan o kadar sana bağlanıyorlar. sadece sakin olmaya çalış ve de sabırlı ol senin olan zaten senin kalacaktır eğerki senin için bir çabası yoksa o zaman iyice düşün ve kararını ona göre ver.

Son düzenleme:
eve hergün sessiz telefonlar geliyo,,o olduğunu biliyorum...cebimede aynı şekilde bilinmeyen numaralarla çağrılar geliyo,,açıyorum..sesimi duyup kapatıyo..
vazgeçtiyse vazgeçsin bunlardan da ...var mı yok mu bileyim bende...bana bi kolya almıştı gitmeden..ortak arkadaşlarımıza hergün soruyomuş kolyesi boynunda mı diye...2 gündür çıkardım..bu hafta işe giderkende takmıycam...vazgeçmişse bunlar ne ...bu belirsizlikten sıkıldım artık..
ne gerek var bunlara anlamıyorum..
böyle olmasına gerçekten alışık değilim...

Bak görüyonmu bide ariyor sesini dinleyip dinleyip kapatiyor.
E be adam madem özlüyorsun konusmak istiyorsun, düzgünce arasana sevgilide konusun iste.
Bu erkekleri yeminle anlamak mümkün degil. Gururunami yediremiyor napiyor anlamadimki.

Bacim tabi belirsizlikten sIKilir insan, ben olsam bende sinir olurum, Berabermisiniz degilmisiniz belli degil.
Neyse sen az daha sabret bakalim ne olacak. Insallah hayirlisi olur :58:

hiç üzülme aynı şeyleri zamanında bende yaşadım inanırmısım kendşmi yırtığıma değmedi dediğin gibi asker olması anlayışsız olma hakkı vermiyor tabiki seni şimdi basit şeyler için üzen biri ilerde nasıl yapıcak mantıklı düşünmeye it biraz kendini:(

değmedi derken...?:58:

peki neden askerlik öncesi gelmediler diye sevgilinizle tatışıyorsunuz? :44:

gelmediler diye değil aslında bu durumdan gitmeden bikaç gün önce haberim olmasından tartıştık...biz askerlik psikolojisi içine gitmeden girmiştik yani...iletişimi sağlayamadık aramızda..strese girdik yani ikimizde,,bide o böyle bişeyi söyleyip yapamayınca,,ailelerimiz görüştüler,,herkes böylesinin daha iyi olucağını söyledi..babamda askerliğini yapmadan istemedi zaten..kızıdğım şey gelmemeleri değil,bunu oturup düzgünce konuşamamamız oldu..

Back
X