kaifanda bu kadar soru işareti varken,yaptıgın şeylerden pişamanlık duyarken(fazla ilgi gösterme,hep alttan alma vs vs) sence nasıl bir evlilik yaşarsınız bunu düşün kararını verirsin
Aldatmis seni..
Hala beraber olman hata..
Nasıl bi evlilik yaşarız.. Bilmiyorum çok zor oldu bu soru bunu düşünemedim şu an. Devrelerim yandı resmen
ben konuyu okudum ama aldatıldgnı göremedm ya yazdıgım mesaj gecersız oldu bak sımdı:)
Yahu zamanla hepimiz değişiyoruz, olaylar ister istemez hal ve hareketlerimize şekil veriyor, çok yüklenme bence kendine. Keşkeler ne yazık ki hiçbir işe yaramıyor.
Hannesli konuma yorum yapmana sevindim takip ettiğim kadarıyla mantıklı yorumlar yapıyorsun. Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum inanın ya ayrılsam pişman olurum gibi geliyor ayrılmasam bu güçsüzlük asla bana göre bişey değil
radyolog ben henüz 19 yaşındayım üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim okulumun bitmesine dört sene var bu evlilik mevzusu bana çok uzak ha desen ki ciddi düşünüyor masum yani ilerde yanında hep onu görmek ister misin, aldatma olayından önce düşünmeden evet derdim ama şu an acabalarım var hep o çok çok değişti olumlu yönde o yeni aşık olmaya başladı ama bende aşk tükendi yerini sevgiye bıraktı aldatma gibi bi saygisizlik da şu an onu baskılıyor o yüzden net cevap veremedim soruna
Yaşadıkların çok tanıdık geldi. Kendimden değil fakat bir arkadaşımdan. 9 ay süren çok sorunlu bir ilişkisi vardı hele ki ilk 2-3 ayı bir görsen bunlar ilk okul çocuğu mu acaba diye şüpheye düşebilirdin, o denli saçma sapan kavgalar. Bu süreçte aldatıldı. Fiziki gözle falan gibilerinden ayrım yapanlar var diye belirteyim, fiziki olarak aldatıldı. Sevgilisinin bir hayat kadınıyla birlikte olduğunu öğrendi. O zamanlar biz çok söyledik ayrıl et diye ama yapamadı ve affetti. Sonrasında çocuk kendinden hiç beklenmeyecek bir şekilde değişti. Bundan emin olarak söylüyorum bir daha birine yan gözle dahi bakmadı, ay dönümlerinde arkadaşımın doğum gününde sevgililer gününde ya da herhangi bir günde yaptığı jestlerin haddi hesabı yok. Şöyle söyleyeyim şuan onların ilişki döneminden çok daha güzel hatta mükemmel bir ilişkiye sahibim ben ve çocuğun yaptığı jestleri benim sevgilim yapsa şuanda nikah masasında olurduk herhalde. Sonra arkadaşım bir anda soğumaya başladı, aramaz sormaz oldu ama bunların hepsi bir anda oldu. Daha fazla üzmek istemedi ve ayrıldı. Başka biri falan da yoktu hayatında. Başlarda hiç anlayamadım onu, haksızlık ettiğini düşündüm çocuğa ama sonradan dank etti kafama. Biz dışarıdan gözler olarak çocuğun değişimine, jestlerine o kadar kaptırmıştık ve o kadar çok da inanmıştık ki ona unuttuk zamanında aldattığını. Yalan yok o aldatmadan sonra yediği tokatın akabinde bir daha tek bir yanlışı olmadı, arkadaşım da buna güvenerek devam etmeyi istedi. Sonra ne mi oldu ? Yutarım sandı ihaneti ama yutamadı, hazmedemedi ve sonunda ayrıldı.
Çok uzun yazdım biliyorum ama o kadar benzer geldi ki durumunuz. Sen de yutmaya çalışıyorsun bazı şeyleri bence, yutamayınca da heyecanın kayboluyor. İnşallah hazmedersin mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.
Tek diyebileceğim, arkana bakma artık, niye yapmışım deme. Şimdi pişman olsan da sen elinden geleni yapmışsın boş ver, bak önüne !
Bundan sonrası için her şey gönlünce olsun arkadaşım ...
Gerçekten durumlar aynıymış yorumun güzel bi motivasyon kaynagi oldu benim için sağol canım. Artık hayırlısı olsun diyorum kendimi çok zorlmaya da niyetim yok acikcasi derslerim var kurslarim var ilgilenmem gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?