Bilmiyorum, bilemiyorum :(

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Merhaba
bi sevgilim var 10 ay gibi bi süredir ilişkimiz var çok sorunlu bi ilişkiydi hep ama. Bugün bana eskisi gibi sıcak değilsin dedi hayır desem de ısrarla bunu savunununca eski konuşmalarımızın bi kopyasını istedim ondan, attı. Okudum ben bi garip oldum ya. Onun için gururumu tamamen hiçe saymışım falan. Ben yakıştıramadım kendime ilk tanıştığımızda çok rahat bi insan olduğunu düşünüyordum görüyordum evet ben de tam tersi ilişkide çok tutucuyumdur belki bu farklılık beni cezbetti bilmiyorum. Ama ona öyle davranmışım ki bebek gibi, aslında fazla şımarttığımın farkındaydım ama ne bileyim tecrübesizlikten mi denir artık ne denirse kendimden bi sürü ödün vermişim tavizler hat safhada. Aslında sorun bu da değil, o bana çok kötü davranmış. Hatta bana seni üzdüğüm hâlde masumane bakıp elimi tutuyorsun bırakmadan, neden? Demiş. Seviyorum çünkü ben seni çok demişim saf saf. Bi tartışmada alttan almamışım azıcık olması gerektiğinden çok çok az bi iki şey söylemişim, ben senin bana olan bağlılığını seviyorum zaten böyle yaparsan olmaz demiş. Hatta bana demiş ki ben senle yaşarsam ciddi bişey yaşarım ama ben şu ama ciddi bişey yaşamak istemiyorum okul bitmiş olsa kolundan tuttuğum gibi ailemle tanıştırırdım seni ne gerekiyorsa yapardım ama şimdi değil demiş benim geçmişten kalan güven sıkıntım var sen napsan sütten çıkmış ak kaşık da olsan güvenemiyorum sanki arkamdan iş çevriliyor gibi geliyor hep demiş. Tamam demişim sadece onu yazarken nasıl ağladığımı hatırladım. Sonrasında barışmışız beyimiz pişman olmuş o zaman nasıl sevindiğimi hatırladım. Kendime acıdım gerçekten. İyiyken iyiymiş özel olduğumu hissettirmiş hakkını yemeyeyim ama sadece bana mı hissettirdi o duyguyu onu da bilmiyorum şu an beni aldattı çünkü sonrasında.
Okudukça neden diye sorup durdum kendime. Ben kesinlikle kendimi övmek için söylemiyorum ama tanıştığım insanlar bana hem tıp fakultesinde okuyup hem nasıl böyle güzel ve bakimli oluyorsun derler. Biraz dolgun bi vücudum var ama fiziğim güzeldir yüzüm de öyle. Aklin ilk gelen şey çocuk yakisikli kız cirkin olacak biliyorum o yüzden bu aciklamayi yapma geregi duydum lütfen ukalalik olarak algılamayın.
Şu N herşey çok güzel o alistikca seven bıriymiş onu anladim. Şimdi rolleri değiştik desem yeridir cunku benim ne guvenim ne heyecanim eskisi gibi. Seviyorum ama ve iliski oturdu desem yeridir.
Velhasil kelam o konusmalari gorunce kötü oldum bitirsem guclu hissedecekmisim gibi geliyor. Ama böyle bi sebepten bitirmek çok mu mantiksiz çok mu yanlis?o kadar şeyi görmezden gelmisim o kadar emek vermisim ki.. Her bir yorum için simdiden tesekkurler hepinize guzel aksamlar güzel bayanlar

kafanda bu kadar soru işareti varken,yaptıgın şeylerden pişamanlık duyarken(fazla ilgi gösterme,hep alttan alma vs vs) sence nasıl bir evlilik yaşarsınız bunu düşün kararını verirsin

kaifanda bu kadar soru işareti varken,yaptıgın şeylerden pişamanlık duyarken(fazla ilgi gösterme,hep alttan alma vs vs) sence nasıl bir evlilik yaşarsınız bunu düşün kararını verirsin

Nasıl bi evlilik yaşarız.. Bilmiyorum çok zor oldu bu soru bunu düşünemedim şu an. Devrelerim yandı resmen

Aldatmis seni..
Hala beraber olman hata..

Çok haklısın ama değişimine inanmasam pişmanlığının ne derece olduğunu görmesem artık benden daha fazla onun verdiği emeklere şahit olmasam ailesiyle tanıştığımda bu çocuğu sen adam ettin laflarini duymasam.. Sanırım hepsi boş ya affetmek büyük hataydı öyle bişeyi

bende hemen hemen aynı şeyleri yaşamıştım... bizden örnek veriyim

aşkın gözü kördür derler ya iişte tam olarak yaşadığın durum bu.. ben de yaşadım ve benım anlamam onun benı terketmesiyle oldu o ayrılık vakti oturdum düşündüm gözümün önünü görememişim ki ben ettiği laflar tavırlar her şey sinyalleri veriyormuş aslındaa..

sonra geldi barıştık ettik 15 aydır beraberız ama ben de eskısı gıbı degılım çünkü aynı hataya tekrar düşemem.... önceden evlenme konularına balıklama atlayan ben şimdi mobilya bakalım dediğinde bile sonra bakarız diyorum sütten ağzı yanan hesabı bilinçle görerek atmak istiyorum adımlarımı ama işte hevesi heyecanı olmuyor böyle olunca da çünkü farkındalığın var artık herşeye... ayrılık sonrası o da çok değişti aynı anlattığın gibi gram sevgiden yana şüphem yok.. bizde de roller tam tersine döndü..

psıkologa gittğimde bana dedi ki hesap yapma gelecekte şöyle mi olur böyle yaparsam nolur anı yaşa günü yaşa söylemek istiyorsan söyle sevmek istiyorsan sev ayrılmak istiyorsan ayrıl...gelecek bir bilinmezlik bunun için şimdiden pazarlık yapma dedi..

senın tek karar vermen gereken.. onu yanında istiyoır musun? onunla mutlu musun?

Nasıl bi evlilik yaşarız.. Bilmiyorum çok zor oldu bu soru bunu düşünemedim şu an. Devrelerim yandı resmen

evlilik düşünüyor muydun bilmiyorum ama ,ben kendimi düşünerek söyledim sözümü,biraz gelenekçi olabilirim ama ben ciddi düşünmediğim biriyle zaman harcamak istemem ,o kişi benım için dogru insan değilse yol veririm gider ki seninde öyle yapmanı gerektirecek şeyleri yaşamışsın zaten

Son düzenleme:
ben konuyu okudum ama aldatıldgnı göremedm ya yazdıgım mesaj gecersız oldu bak sımdı:)

ben konuyu okudum ama aldatıldgnı göremedm ya yazdıgım mesaj gecersız oldu bak sımdı:)

Hannesli konuma yorum yapmana sevindim takip ettiğim kadarıyla mantıklı yorumlar yapıyorsun. Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum inanın ya ayrılsam pişman olurum gibi geliyor ayrılmasam bu güçsüzlük asla bana göre bişey değil

radyolog ben henüz 19 yaşındayım üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim okulumun bitmesine dört sene var bu evlilik mevzusu bana çok uzak ha desen ki ciddi düşünüyor masum yani ilerde yanında hep onu görmek ister misin, aldatma olayından önce düşünmeden evet derdim ama şu an acabalarım var hep o çok çok değişti olumlu yönde o yeni aşık olmaya başladı ama bende aşk tükendi yerini sevgiye bıraktı aldatma gibi bi saygisizlik da şu an onu baskılıyor o yüzden net cevap veremedim soruna

Yahu zamanla hepimiz değişiyoruz, olaylar ister istemez hal ve hareketlerimize şekil veriyor, çok yüklenme bence kendine. Keşkeler ne yazık ki hiçbir işe yaramıyor.

Yahu zamanla hepimiz değişiyoruz, olaylar ister istemez hal ve hareketlerimize şekil veriyor, çok yüklenme bence kendine. Keşkeler ne yazık ki hiçbir işe yaramıyor.

İstemsiz oluyor kendime yakıştıramıyorum bana kendimi çok değersiz hissettirmiş halbuki bütün arkadaşlarım senin ne işin varsa bununla derlerdi hâlâ derler hangi kapa hizmet o kadar ödün verdim kendimden vallahi bilmiyorum aşk desen evet vardı ama aşka gurur da dahildir bana göre ve ben gururumu hiçe saymışım yazık kendime

sen hala aldatma olayındasın , affetmişsin ama sözde affetmişssin... eğer ilişkine devam ediyorsan karşı tarafın bundan aldığı mesaj ''unutacağım önümüze bakalım''.. o bu yüzden güzel şeyler inşaa etmeye başlamış ama sen geçmiştesin..

ya affedip ama gerçekten affedip önüne bakacaksın zaman size ne sunuyorsa onu yaşayacaksın
ya da olmuyor yapamıyorsan bırakacaksın...

yaşın da çok genç.. önünde güzel bir gelecek var... gerçekten aşık değilsen sırf o seviyor diye devam etmek anlamsız.

aslında kararını sen vermişssin... ben onu anladım..

Yaşadıkların çok tanıdık geldi. Kendimden değil fakat bir arkadaşımdan. 9 ay süren çok sorunlu bir ilişkisi vardı hele ki ilk 2-3 ayı bir görsen bunlar ilk okul çocuğu mu acaba diye şüpheye düşebilirdin, o denli saçma sapan kavgalar. Bu süreçte aldatıldı. Fiziki gözle falan gibilerinden ayrım yapanlar var diye belirteyim, fiziki olarak aldatıldı. Sevgilisinin bir hayat kadınıyla birlikte olduğunu öğrendi. O zamanlar biz çok söyledik ayrıl et diye ama yapamadı ve affetti. Sonrasında çocuk kendinden hiç beklenmeyecek bir şekilde değişti. Bundan emin olarak söylüyorum bir daha birine yan gözle dahi bakmadı, ay dönümlerinde arkadaşımın doğum gününde sevgililer gününde ya da herhangi bir günde yaptığı jestlerin haddi hesabı yok. Şöyle söyleyeyim şuan onların ilişki döneminden çok daha güzel hatta mükemmel bir ilişkiye sahibim ben ve çocuğun yaptığı jestleri benim sevgilim yapsa şuanda nikah masasında olurduk herhalde. Sonra arkadaşım bir anda soğumaya başladı, aramaz sormaz oldu ama bunların hepsi bir anda oldu. Daha fazla üzmek istemedi ve ayrıldı. Başka biri falan da yoktu hayatında. Başlarda hiç anlayamadım onu, haksızlık ettiğini düşündüm çocuğa ama sonradan dank etti kafama. Biz dışarıdan gözler olarak çocuğun değişimine, jestlerine o kadar kaptırmıştık ve o kadar çok da inanmıştık ki ona unuttuk zamanında aldattığını. Yalan yok o aldatmadan sonra yediği tokatın akabinde bir daha tek bir yanlışı olmadı, arkadaşım da buna güvenerek devam etmeyi istedi. Sonra ne mi oldu ? Yutarım sandı ihaneti ama yutamadı, hazmedemedi ve sonunda ayrıldı.

Çok uzun yazdım biliyorum ama o kadar benzer geldi ki durumunuz. Sen de yutmaya çalışıyorsun bazı şeyleri bence, yutamayınca da heyecanın kayboluyor. İnşallah hazmedersin mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.
Tek diyebileceğim, arkana bakma artık, niye yapmışım deme. Şimdi pişman olsan da sen elinden geleni yapmışsın boş ver, bak önüne !
Bundan sonrası için her şey gönlünce olsun arkadaşım ...

Gerçekten durumlar aynıymış yorumun güzel bi motivasyon kaynagi oldu benim için sağol canım. Artık hayırlısı olsun diyorum kendimi çok zorlmaya da niyetim yok acikcasi derslerim var kurslarim var ilgilenmem gereken

Aynen öyle hayat sevgiliden ibaret değil. Yoğunlaş başka şeylere, onu çok düşünmemeye hatta görüşmemeye çalış. Bakalım özleyecek misin arayacak mısın onu, bu da senin kararına yardımcı olabilir bence.

Şimdi evlenme ya da birlikte yaşama gibi bir fikrin olmadığı için ilişkinizin devamı için verdiği çabayı takdir edebiliyorsun

Lakin aldatılmak ateşten gömlek, ne giyebiliyorsun ne de çıkarıp atabiliyorsun. Durup durup hortluyor bir yerlerden

Kendine fırsat ver, küçük mesafeler koy bakalım ne hissedeceksin ve tabi onu da gözlemle. Şu an evlilik durumu olmaması bir fırsat aslında, yalın haliyle sevgini sınayabilirsin

Hatalarına üzülmek yerine, onları farketmiş olmana sevinmelisin. İnsanın kendi kendini hatalı bulması çok zordur gerçekten. O yüzden kendine yüklenmeyi bırak "Nasıl yapmışım?" diyerek. Yalnız aldatılmak çok başka... Yaşın çok genç, güzel bir mesleğin olacak, ilgilenmen gereken bir hayatın var, beğenilen de bir kızmışsın. Neden seni aldatan bir adama tahammül edesin? Bu verebileceğin en büyük taviz zaten, bahsettiğin hatalarından çok daha büyük hem de...

ne olursa olsun aldatildigin bir tarafta durucak hiç unutmayacaksın hazmedemeyeceksin ona göre kararını ver bence ve son birşey insanlar hiç birzaman değişmezler sadece bir sure değişmiş gibi yapıp durumu idare ederler sonra hooop yine aynı biliyorum çok kati bir düşünce ama benm fikrim bu yonde ..., ve sen onu gercekten tanıdigina inaniyormusun zaman ver bakalım kendine yüreğin ne diyor? :) (sert bir yorum olmuş olabilir kayideyede almaya bilirsin benim icimde kalasında.d)

Gecenin bu saatinde uyku sersemi halimden mi bilemedim ama şuna netlik kazandırmamız mümkün mü?

Aldatıldın mı, aldatılmadın mı ?

Ben okuduklarım arasında böyle bir şey göremedim de tam olarak? :44:

Bu arada benim kardeşim de tıp fakültesi öğrencisi, okulunuzun uzun ve çok yoğun olması ilişkilerin yaşanırlığını çok etkiliyor bunu iyi bildiğim için yukardaki sorumun cevabına göre yorum yapmak istiyorum canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…