Bilsem

Yani etüt merkezleri vs şeklinde dınava çalışır gibi çalışmaya gerek yok. Eski kitapçık üzerinde olan sorular ağırdı gerçekten ama artık direk pratik zekaya dayalı bir sınav. En azından soruları görmesi yeterli olur. Zaten zeki çocuk ile çalışkan çocuk arasındaki fark 2. aşamadaki bireysel değerlendirmede ortaya çıkıyor.

Daha önce benzer soruları görse daha farklı olabilirdi belki.

Bireysel değerlendirme nasıl oluyor ? Tam olarak ne soruluyor aşağı yukarı var mı fikriniz ?

Gerçekten tuhaf bir insansınız. Oğlunuz umarım sandığınızdan daha zeki ve yetenekli bir çocuktur. Başarılı olur umarım..

Bireysel değerlendirme nasıl oluyor ? Tam olarak ne soruluyor aşağı yukarı var mı fikriniz ?
ilk aşamayı geçen çocuklar bireysel olarak değerlendiriliyor. psikolog ile birebir görüşme yapıyorlar ve sohbet havasında geçiyor konuşma. tam olarak neler soruyorlar bilmiyorum ancak bir şekil verip ne görüyorsun tarzı bir soru sorulduğunu söylemişti bir öğrencim.

Hmm.. benim oğlum sohbet etmeyi sever ama zorlu olacağa benziyor.

Siz baya kafamı karıştırdınız, tablet konusunda bir göz aşinalığı olsun diye düşünüyorum artık.

Sınava da fazla kalmamış :/

Ben ilkokuldayken ilk kısım şimdiki ygs paragraf sorularına benziyordu, ikinci kısımda da sen yaparken saniye tuttukları 3 boyutlu yapbozlar filan vardı hatırladığım kadarıyla. Çok eğlencelidir Bilsem neden gönderme taraftarı değilsiniz çocuğunuzu?

Bazı olumsuz eleştirilerde aldım bu konuda,tabii buradaki üye arkadaşlar saolun yardımcı oldular.

Başvurumuzu yaptık bile :)

ne zamanmış bizde son dakika başvurduk öğretmenin isteğiyle.
Koalina benimde kafamı karıştırdı:)
hafta sonu iki soru bakalım bari. çıkmış sorular gibi bir şey varmı ki acaba

ne zamanmış bizde son dakika başvurduk öğretmenin isteğiyle.
Koalina benimde kafamı karıştırdı:)
hafta sonu iki soru bakalım bari. çıkmış sorular gibi bir şey varmı ki acaba
Aynen bizde 28 inde eşim yaptı başvuruyu :) Ocak 6 sı okudum az önce ama bilemedim.

Hafta sonu tablet almayı düşünüyorum o derece, şimdi bir öğretmen söyleyince iş değişir dikkate alırım tabi, yoksa mantıksız bile geliyordu bu bana.

Az önce baktım geçen senenin soruları vardı yayınlanmış

Tablet değil de telefondan da çalışabilirsiniz. Bir öğrencim paralı üyelik aldı, soru geliyor mesela cevap şıkları a-b-c-d diye sıralı değil karışık geliyor. Ücretsiz denemeleri oluyor ona baksanız yeter bence bilsemc2 diye aratırsanız çıkar.

6 ocak mı hemen bakıyorum. oğlan 2 aydır doğum günü hayali kuruyor

Bu adresi biliyorum da güvenemedim bir bakayım o zaman, telefonda oluyor mu aynı işlevi görür mü ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…