bimciler

Ya ben de eve alışveriş için yerimden kalkmadan online sipariş veriyorum da böyle aktüel ürünler için maske eldiven siperlikle gidiyorum.
Valla bende oyle hem tur atayim hem ticaret olsun diyorum aksam çıkıp ama keske sen gbi cikabilisem unutuyorum hep gunlerini ya da zor geliyor uyanamiyorm. Ay ne bahaneci bir insan oldum.

Aktüel ürünleride artık çok pahalı beya çok kalitesiz. Kurban bayramında kıyma makinesi aldık fakirin diye resmen eti kesmiyen kıyma makinesi yapmışlar. Berbattı iade ettik. Ama emsanın ürünlerini alıyorum onlar güzel oluyor. Fakirin tost makinesi ile buharlı makinesini de beğendik ama tost makinesinde bi gariplik var anlamadık hala çalışıyor ama garip biraz.

Ben de fakirin sarjlı süpürgesini aldım gecen ocak subatta mı ne,75 tl,gecen gun geleceklerde gördüm 230 filan
Dedim baskadır,inceledim,bence aynısı,elim ayagım tıtredi,sanki hazine bulmusum farkında olmadan:))
Mutfak dolabı almıştım ben de birkaç ay önce. 100 küsürdü. Aynısı koçtaşta 450 idi.

Valla bende oyle hem tur atayim hem ticaret olsun diyorum aksam çıkıp ama keske sen gbi cikabilisem unutuyorum hep gunlerini ya da zor geliyor uyanamiyorm. Ay ne bahaneci bir insan oldum.
Zırt pırt mail attıkları için unutmam mümkün olmuyor
Ben zaten çok erken kalktığım için sorun olmuyor.

Bizim milletin(biz de dahil) Bime bir tutkusu var.
Bu bir hayat felsefesi adeta
Bir yasam amaci

Yok anacim isin espirisi; nerde uygun orda biz
Hayat pahalı olunca birer zeyna'ya donusuveriyoruz napalim
Kaliteli ürünlerini niye kullanmayım ki kullanıyorum şimdi sarı bez mesela A101 inki daha kalitesiz Biminki güzel gidip Vileda markaya niye o kadar para vereyim tasarruf etmek de lazım

Kaliteli ürünlerini niye kullanmayım ki kullanıyorum şimdi sarı bez mesela A101 inki daha kalitesiz Biminki güzel gidip Vileda markaya niye o kadar para vereyim tasarruf etmek de lazım
altı üstü sarı bez ve sünger ben de vileda marka almıyorum uzun zamandır

Tavalar bak Migrosun var çok güzel hem uygun hem çok güzel

Zeytinyağ ne kadar litresi acaba merak ettim bu sene piyasa fiyatları ne biz kendimiz çektiriyoruz da zeytine de zam yapmışlar baya
Bilmedigim markada 33 vardi normal bildigim 45 ten başlıyor. Riveara mi ne var ya düşük kalite o kampanyali 25 e vardi normalde o da 28 sanrım. Almadim taşıyamam diye bugün ama goz gezdirdim. Cok fahis fiyatlar. 500 luk zeytin yagi çıkmış artık o kadar pahali ki.

Tarifin mükemmel wc kağıdı dağılıyor kayınpederim hiç sevmez ille de Selpak bi de desenli renkli vay be zenginlik böyle bişey dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…