- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.146
- 548
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Aynen yaa ben işi de bıraktım oldum ev kuşu ,pandemi de tek gezmem marketlerin aktüel günleri hunharca bekliyorummm çarşamba perşembe ve cuma günlerini
Kapının yanında asılı benimkiler. Unutmam mümkün olmuyor.Ben unutuyorum. Ev poset kaynıyor bu sebeple ne zaman gitsem alıyorum sayilir. Aslinda bez posetlerim var ama surekli unutuyorum almayi.
Zeytinyağ ne kadar litresi acaba merak ettim bu sene piyasa fiyatları ne biz kendimiz çektiriyoruz da zeytine de zam yapmışlar bayaBugun bu uc market disinda olan bir markete de gittim zeytin yag ve sıvıyag icin gozlerimoldu. Fiyatlar tavan
a 101 den 2 tane beyaz resim çerçevesi aldım bu hafta aktüeller tırttı .haftayaki maçlara bakacağım artıkAynen yaa ben işi de bıraktım oldum ev kuşu ,
Tek aktivitem hayattaki tek atraksiyonum bu aktüel urunler
Valla bende oyle hem tur atayim hem ticaret olsun diyorum aksam çıkıp ama keske sen gbi cikabilisem unutuyorum hep gunlerini ya da zor geliyor uyanamiyorm. Ay ne bahaneci bir insan oldum.Ya ben de eve alışveriş için yerimden kalkmadan online sipariş veriyorum da böyle aktüel ürünler için maske eldiven siperlikle gidiyorum.
Mutfak dolabı almıştım ben de birkaç ay önce. 100 küsürdü. Aynısı koçtaşta 450 idi.Ben de fakirin sarjlı süpürgesini aldım gecen ocak subatta mı ne,75 tl,gecen gun geleceklerde gördüm 230 filan
Dedim baskadır,inceledim,bence aynısı,elim ayagım tıtredi,sanki hazine bulmusum farkında olmadan:))
Ganimet ganimettira 101 den 2 tane beyaz resim çerçevesi aldım bu hafta aktüeller tırttı .haftayaki maçlara bakacağım artık
Zırt pırt mail attıkları için unutmam mümkün olmuyorValla bende oyle hem tur atayim hem ticaret olsun diyorum aksam çıkıp ama keske sen gbi cikabilisem unutuyorum hep gunlerini ya da zor geliyor uyanamiyorm. Ay ne bahaneci bir insan oldum.
ayy bakayım şimdi haftaya neler gelecek heyecanlandım bak daha bakmadannnnZırt pırt mail attıkları için unutmam mümkün olmuyor
Ben zaten çok erken kalktığım için sorun olmuyor.
Kaliteli ürünlerini niye kullanmayım ki kullanıyorum şimdi sarı bez mesela A101 inki daha kalitesiz Biminki güzel gidip Vileda markaya niye o kadar para vereyim tasarruf etmek de lazımBizim milletin(biz de dahil) Bime bir tutkusu var.
Bu bir hayat felsefesi adeta
Bir yasam amaci
Yok anacim isin espirisi; nerde uygun orda biz
Hayat pahalı olunca birer zeyna'ya donusuveriyoruz napalim
altı üstü sarı bez ve sünger ben de vileda marka almıyorum uzun zamandırKaliteli ürünlerini niye kullanmayım ki kullanıyorum şimdi sarı bez mesela A101 inki daha kalitesiz Biminki güzel gidip Vileda markaya niye o kadar para vereyim tasarruf etmek de lazım
Market çalışanları alıştı artık bana. Eşim de gitse önden söylüyorlar şundan gelecek hocaya söyle diyeayy bakayım şimdi haftaya neler gelecek heyecanlandım bak daha bakmadannnn
Tavalar bak Migrosun var çok güzel hem uygun hem çok güzelYaza ve kışa girerken böyle tencere tava ve kıyafet geliyor ya onları topluyorum fiyatları uygun olduğu için. Mağazalarda fiyatlar çok arttı çünkü. 2 hafta önceki erkek kazak ve kadın eşofman altlarını da ben topladım(Yılda iki kez yardım ettiğimiz aileler var onlar için topluyorum, üzgünüm).
Sarı bez kullanan mı kaldı ki ya mikrofiber candır bimin mikrofiberi iyi şimdi allah var ama süngerler tırtaltı üstü sarı bez ve sünger ben de vileda marka almıyorum uzun zamandır
Aldım kiTavalar bak Migrosun var çok güzel hem uygun hem çok güzel
Biz nostaljik takılmayı seviyoruzSarı bez kullanan mı kaldı ki ya mikrofiber candır bimin mikrofiberi iyi şimdi allah var ama süngerler tırt
sarı bez lavabo kenarı silmeye daima kullanırım benSarı bez kullanan mı kaldı ki ya mikrofiber candır bimin mikrofiberi iyi şimdi allah var ama süngerler tırt
Bilmedigim markada 33 vardi normal bildigim 45 ten başlıyor. Riveara mi ne var ya düşük kalite o kampanyali 25 e vardi normalde o da 28 sanrım. Almadim taşıyamam diye bugün ama goz gezdirdim. Cok fahis fiyatlar. 500 luk zeytin yagi çıkmış artık o kadar pahali ki.Zeytinyağ ne kadar litresi acaba merak ettim bu sene piyasa fiyatları ne biz kendimiz çektiriyoruz da zeytine de zam yapmışlar baya
Tarifin mükemmel wc kağıdı dağılıyor kayınpederim hiç sevmez ille de Selpak bi de desenli renkli vay be zenginlik böyle bişey dedimBimden çok bişey almam ama şekerleme ürünlerinden özellikle uzak durun glikoz şurubu ile yapılıyor tamamen kanserojen içeriyor ve şeker hastası yapıyor. Et ürünlerde tavuk eh işte emin et kıyma kötü değil oda idare eder ama o sucuk sosis markaları felaket.
Kuruyemiş alırım o güzel oluyor bayat denk gelmezse. Salçası güzel oluyor. Yağlar motor yağından hallice. Turşusu köz biberi patlıcanı güzel. Kabartmatozu vanilya maya Kakao ve un filan iyi. Süt ürünlerini nadiren alırım kötü değil ama eskisi gibi kaliteli de değil. Peynir olarak aknazın yağlı ezinesi böreğe güzel oluyor. Zeytinleri kötü. Yumurtalarını da beğenmiyorum aşırı büyük garip oluyor bilemiyorum bazen bayatı denk geliyor. Temizlik ürünü ben bimin ürünlerinin hiç birini kullanmam alerji yapıyor. Peçete tuvalet kağıtları çok dandik insanın eline popişine yapışıp dağılıyor ama havlu kağıdı iyi. En çok ağda bandını beğeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?