- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Herkesin canı kendine kıymetlidir. Burada küçük bebeği olan küçük bebek önceliklidir der. Yarın çocukları büyür, ama sıraya uyulmalı der. Yoo ben demem diyenlere de inanmam, o gün gelip, o tavrı gösterip, bu laflar söylenmeli. O yüzden şuradaki tüm yorumlar afaki. O adamın çocuğu da kendine kıymetliymiş, olay bu.
Iftira atıyorsa iftira davası açın madem, buradan hakaret edene kadar siz de. Hakaret de iftira kadar çirkin.
Çok haklısınız. Eğitimli insandan nefret etmek moda oldu artık. Akademisyenim ki alanımda kolay bir alan değil ama mesleğimi söyleyince herkes bir şey söyleyemek zorunda hissediyor kendini ki söyleyemiyorlar çünkü bilmiyorlar. Bu da aynı şey. Eskiden bekarlığıma takmışlardı. Şimdi evlendim. Çocukta olunca bakalım ne olacak. Millet istiyor ki kimse onlardan üstün olmasın ama o iş öyle değil işte.Zaten bir doktorlara iki ogretmenlere saldirip sikayet etmek moda artik.aaaaaa hemen hesabini sormalisin,kiz git hemen bimere oraya buraya yaz hadi kos durma hemen cezasini cekmeli kossss.maalesef boyle takmayin kafaniza.yaptiginiz is son derece saygin ve onemli.nedense gunumuzde artik bu sayginlik sanki bilincli olarak yok edilmeye calisiliyor.ne olmus doktorsa haddini bilecek turevi sacmaliklar cabasi.o yuzden hic caninizi uzmeyin.eger birisi sizi mesleki acidan elestirecek ya da akil verecekse bu kisi sizinle ayni meslegi yapiyor olmalidir.yaapmadigim bir isi elestirmek haddime dusmez ki kendim ogretmen oldugum halde cocugumun ogretmenine akil vermek soyle dursun onunde dugmemi iliklerim.bu her meslek icin boyle
Ben özel hastanede randevulu muayeneye 1 saatten fazla beklediğimi hatırlarım. O doktor da hep öyle oluyordu. Kadın uzun muayene ediyor ama 1 saate 4 randevu yazıyordu hastane üstüne kontrol randevusu da alıyordu 1 saatte 8 hastaya kadar bakmasi bekleniyordu tabi kadının tum randevular sarkiyordu. Özel hastane bile bunu yapıyor yani.Kaldı ki yoğun günlerde özelde de sıra oluyo ama tabi 3.5 saat falan sürmüyo
sekerim hamile misin yoksa?Çok haklısınız. Eğitimli insandan nefret etmek moda oldu artık. Akademisyenim ki alanımda kolay bir alan değil ama mesleğimi söyleyince herkes bir şey söyleyemek zorunda hissediyor kendini ki söyleyemiyorlar çünkü bilmiyorlar. Bu da aynı şey. Eskiden bekarlığıma takmışlardı. Şimdi evlendim. Çocukta olunca bakalım ne olacak. Millet istiyor ki kimse onlardan üstün olmasın ama o iş öyle değil işte.
Sadece baş ağrısına değinmedim ama sırtıma bıçak saplanıyo diyen hastaya ciğerlerini üşütmüşsün eve git dinlen diyenin ihmali yok mu yani
Hayır tabikide her sorunda en üst makama gitmiyorum bu tür şikayetler kendisine bildiriliyor ve savunma istiyor birlikte çalıştık görevine yeni başladı hem hayırlı olsun hemde olayı amirimden dinleyeceğine benden dinlesin istedimCidden il sağlık müdürüne çıkıp o onu dedi bu bunu dedi diye anlatacaksın yani?
Hiyerarşi diye bişey var arkadaşım meslek hayatında karşılaştığın her sorunda en üste müdüre mi çıkacaksın
Ben yazayım çözümü; bizim daha çok okula daha çok hastaneye ve daha çok hapishaneye ihtiyacımız var.Sizinle hic alakasi yok haklisiniz bu durumda ama birkac ay once hastaydim esimle birlikte buyuk bir devlet hastanesine gittik. Hasta halimle 3,5 saat bana acilde sira gelmesini bekledim hic abartmiyorum. Gittigimizde hava aydinlikti ciktigimizda karanlik. Sira beklerken toparlanip ozele gidenler , sira beklerken fenalaşanlar gordum.. Tabi bu hemsirelerin sucu degil ama acillerde sira olmasi cok kotu. Buna bir cozum bulunmali
Yorumlarınızı okudukça yaşadıklarım aklıma geldi,Yıllar önce eşim mide rahatsılıkları nedeniyle sürekli doktora gidip durdu, ilaç verdiler, olmadı üşütmüşsün dediler gönderdiler, gitmediğimiz gün ve doktor kalmadı, en son özel bir doktora gittik, kimse endoskopi filan yapmadı, dedi safra kesesindendir kesin onu alalım kurtul, safra kesesini aldı eşimin ve biz artık iyileşeceğimiz umuduyla mutlu olduk. Sonra iyileşmedi tabiki, eşim ayakta duramayacak halde hergün acile taşınıyoruz, üşütmüşsün deyip gönderiyorlar, gene gittik acile, doktor ayran içsin geçer dedi, yalvardım yakardım ne beni dinledi ne umursadı, üstüne bir de azar işittim. Mecbur eve gittik ama biliyorum ayranlık iş değil, eşim kan kusmaya başladı iki saat sonra tekrar apar topar acile koştuk, mide kanaması geçiriyormuş ve kan aylardır sızıyormuş, ölüm noktasına gelmiş altı ünite kan verdiler, sonra tekrar özel bir doktora gittik, endoskopi yaptı, öğrendikki eşim mide kanseriymiş ve bu yaşananlar sırasında üçüncü evreye gelmiş bile çokton, bir buçuk yıl sonra da eşimi kaybettim. sürekli geçmişe gidip hayallerimde yeni yeni şeyler yapıp erken öğrenmeyi sağlayıp duruyorum.Ama giden gitti.Sadece baş ağrısına değinmedim ama sırtıma bıçak saplanıyo diyen hastaya ciğerlerini üşütmüşsün eve git dinlen diyenin ihmali yok mu yani
Maalesef oyle.bir de bunun okumussun ama adam olmamissincilari var ki halbuki kendisi hem okumamis hem de adam olmamis.en azindan o dedigi kisi okumusta adam olamamis.okumak suc sanki artik.Çok haklısınız. Eğitimli insandan nefret etmek moda oldu artık. Akademisyenim ki alanımda kolay bir alan değil ama mesleğimi söyleyince herkes bir şey söyleyemek zorunda hissediyor kendini ki söyleyemiyorlar çünkü bilmiyorlar. Bu da aynı şey. Eskiden bekarlığıma takmışlardı. Şimdi evlendim. Çocukta olunca bakalım ne olacak. Millet istiyor ki kimse onlardan üstün olmasın ama o iş öyle değil işte.
cok uzuldumYorumlarınızı okudukça yaşadıklarım aklıma geldi,Yıllar önce eşim mide rahatsılıkları nedeniyle sürekli doktora gidip durdu, ilaç verdiler, olmadı üşütmüşsün dediler gönderdiler, gitmediğimiz gün ve doktor kalmadı, en son özel bir doktora gittik, kimse endoskopi filan yapmadı, dedi safra kesesindendir kesin onu alalım kurtul, safra kesesini aldı eşimin ve biz artık iyileşeceğimiz umuduyla mutlu olduk. Sonra iyileşmedi tabiki, eşim ayakta duramayacak halde hergün acile taşınıyoruz, üşütmüşsün deyip gönderiyorlar, gene gittik acile, doktor ayran içsin geçer dedi, yalvardım yakardım ne beni dinledi ne umursadı, üstüne bir de azar işittim. Mecbur eve gittik ama biliyorum ayranlık iş değil, eşim kan kusmaya başladı iki saat sonra tekrar apar topar acile koştuk, mide kanaması geçiriyormuş ve kan aylardır sızıyormuş, ölüm noktasına gelmiş altı ünite kan verdiler, sonra tekrar özel bir doktora gittik, endoskopi yaptı, öğrendikki eşim mide kanseriymiş ve bu yaşananlar sırasında üçüncü evreye gelmiş bile çokton, bir buçuk yıl sonra da eşimi kaybettim. sürekli geçmişe gidip hayallerimde yeni yeni şeyler yapıp erken öğrenmeyi sağlayıp duruyorum.Ama giden gitti.
Her ateşli bebeğe hemen ateş düşürücümü veriyosunuz birde hiç tetkik vs yapılmıyormu?
teşekkür ederim, hala aklıma geliyor ve hala canım yanıyor, sürekli keşke diyorum, ama dediğim gibi giden gitti.cok uzuldum
allah dayanacak guc versin size
keske bu ilgilenmeyip savsaklayanlar meslekten atilsa
Evet bende evde oğlum ateşlenince ateş düşürücü veriyorum ama konu sahibi drmuş sanırım başka bi uygulama varmı merak ettimBence ateşe göre veriliyordur. 39 imiş..
Bebeklerde yüksek ateşe hemen müdahale edilir..
Yorumlarınızı okudukça yaşadıklarım aklıma geldi,Yıllar önce eşim mide rahatsılıkları nedeniyle sürekli doktora gidip durdu, ilaç verdiler, olmadı üşütmüşsün dediler gönderdiler, gitmediğimiz gün ve doktor kalmadı, en son özel bir doktora gittik, kimse endoskopi filan yapmadı, dedi safra kesesindendir kesin onu alalım kurtul, safra kesesini aldı eşimin ve biz artık iyileşeceğimiz umuduyla mutlu olduk. Sonra iyileşmedi tabiki, eşim ayakta duramayacak halde hergün acile taşınıyoruz, üşütmüşsün deyip gönderiyorlar, gene gittik acile, doktor ayran içsin geçer dedi, yalvardım yakardım ne beni dinledi ne umursadı, üstüne bir de azar işittim. Mecbur eve gittik ama biliyorum ayranlık iş değil, eşim kan kusmaya başladı iki saat sonra tekrar apar topar acile koştuk, mide kanaması geçiriyormuş ve kan aylardır sızıyormuş, ölüm noktasına gelmiş altı ünite kan verdiler, sonra tekrar özel bir doktora gittik, endoskopi yaptı, öğrendikki eşim mide kanseriymiş ve bu yaşananlar sırasında üçüncü evreye gelmiş bile çokton, bir buçuk yıl sonra da eşimi kaybettim. sürekli geçmişe gidip hayallerimde yeni yeni şeyler yapıp erken öğrenmeyi sağlayıp duruyorum.Ama giden gitti.
çok teşekkür ederim varolun. Keşke insan canı olduğunu bilerek davransalar, içlerinde çok iyleri olduğunu da biliyorum ama işte yapılan bir umursamazlığın telafisi yok bu meslekte. Bize de böylesi denk geldi ve ağır ödedik.nasıl üzüldüm anlatamam, iyi doktor şans resmen. Allah rahmet eylesin size de bol sabır versin.
haklisiniz , inanilmaz bir hatateşekkür ederim, hala aklıma geliyor ve hala canım yanıyor, sürekli keşke diyorum, ama dediğim gibi giden gitti.
Zaten ben haklı ya da haksız demiyorum, insanlarımız bu konuda hoşgörüsüz diyorum, buradaki yorumlar da gerçek hayatı yansıtmıyor diyorum. Şu durumla karşılaşınca dedikleri tepkiyi verebilecek çok az insan var. Ne dediğimi iyi okuyup, anlayın sonra korumaya geçin.Acilin bir kuralı var önce gelen öncelikli diye bir şey yok. Durumun aciliyeti sırayı belirler. Hemşire ateşli bebeği tabiki öne alacak çünkü 38.5 üzeri ateş bebeklerde yüksek riskli bir durum. Yani hemşire kalkıp da kadına bana değil sıradakilerden izin al diyemez.
Ben de onu diyorum, bu maalesef çok çok az bir kesim. Ben acile pek gitmem; ama 6 ayda bir tüm polikinlikleri gezerim, check-up gibi düşünün. Özellikle fizik tedaviye gittiğimde çok fazla yaşlı hastaya denk geliyorum. Bazen sıramı istiyorlar, olur diyorum; ama arkamdaki kabul etmiyor misal. Biri verse diğeri vermez o izni, bunun pratikte uygulandığı nadirdir.jewels her insan kotu degil , 9 yasindaki oglumu hastaneye goturdugumde bebek gelirse sirami veririm , vermisligim de coktur
yani bebegimi goturdugumde de bana sirasini veren , cok kucuk siz beklemeyin diyen cok insan oldu
iyi insanlar heryerde var sadece azinliktayiz ama variz
çok teşekkür ederim varolun. Keşke insan canı olduğunu bilerek davransalar, içlerinde çok iyleri olduğunu da biliyorum ama işte yapılan bir umursamazlığın telafisi yok bu meslekte. Bize de böylesi denk geldi ve ağır ödedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?