Sizi çok iyi anlıyorum :) İlk defa daire hayatını 2021 yılında yaşadım. Ev yapılasıya kadar 1 yıl kirada kalmak zorundaydık. Bende bi taraftan daire mi alsak diyordum anneme ama Allah iyi ki nasip etmemiş gerçekten çok zormuş. Ses yalıtım zorunlu yalanını herkes biliyorduk zaten malum depreme dayanıklı da yapmak zorundalar ama yapmadılar neyse. Osursan duyuluyor öyle bir binaymış. Ahırdan çıkma insanlara denk geldiysen eyvah. Bizim üstümüze çocuk yoktu yeni evlilerdi ama çocuklarının fırlama olacağına da şüphem yok zira evli çift çocuktan beterdi. Uyku nedir bilmezler gulyabani gibi 7/24 hareket halindeler ve bu hareketleri güm, bat... sürekli şiddetli bir şekilde devam ediyordu. Benimde haksızlığa tahammülüm olmadığı için sessizde kalamıyorum. Önce güzel uyardık, rica ettik yok. Gece 3 te bile inşaat yapıyorlarmış gibi abartmıyorum inanılmaz bir gürültüleri oluyordu yataktan sıçradığımı bilirim. Onun dışında sigara içip kül tablasından bi haber dangalak külünü balkondan aşağı atıyordu bizim balkona geliyordu oda tam 3 kez uyardım adam olan uyarıya bile gerek kalmadan zaten bilinçli davranır gerçi. Hatta sarı bez vardı balkonda bildiğin ortası yanmış külden dolayı. Birde perde asılı balkonda Allah korusun yangın çıkarsa bizden bilinecek. Balkonu yıkıyorlar haşırrttt diye dışına dökerek tüm binayı yıkıyorlardı resmen. Annemin salçası, tarhanası, bitkileri var bunu görüyorsun. En kötü kapıyı çal yıkamam gerek de sor bizde çekelim eşyaları. Be görgüsüz bahçe mi suluyorsun? Tabi onun üstündekilerde aynı zihniyetten olduğu için kimse problem etmiyor. Gökten peçeteler yağıyor adeta. Çöp atıyorlar aşağı. Bunlar ıslak sopayla döveceksin. Üstte ki ruh hastası için 3 kez polisi aradım. Ne yazık ki işe yaramıyor. Ama öyle korkmamda gelsin ne yapıyorsa yapsın bakalım. Zaten öyle durumda videoya alırım kendisini. Normalde kendi evim olsa %1000000 satardım. Ama kira ve yakın zamanda taşınıcaz diye sabrettim. Çok şükür kurtulduk. En büyük sınandığım dönemlerdi :) İnşallah sizde kurtulursunuz. Ev alma komşu al diye boşa demiyorlar. Valla sırf bu yüzden imkanım olsa var ya 20 dönüm yer alır ortasına ev yaparım