Binnaz Abla

kızlar nassınız? geçen yine 5 arkadaş toplandık yiğite gittik. dejavu yiğite. daha önce 2 kere gidip tutmadığını bile bile milletin gazıyla yine gittim. yine saçma sapan bir fala para bayıldım. hayatımdaki herkesin geleceğine dair birşeyler söyledi ama ı ıh bana bişey yok.

diğer 4 arkadaş ağızları açık çıktı yine. ben de astım suratı oturdum her zamanki gibi.

alcanzarım cherrycanım sizler cezmiye baktırmıştınız? nasıl gidiyor cezminin falı? 2 3 ay oldu diye hatırlıyorum. 2 ay önce bana da gün verdi ama malesef sonra telefonunu açmadı

Cezmi neye bakıyor ?

Su mu hepsi hikâye,bilen her türlü araçla tutturur.Onu bilir onu söylerim.Keza Lebuda namı diğer Sinem Seçkin'de suyla destekliyodu hesapta ne oldu? Hem copy paste hem patlak falların sahibi kendisi.

Gün verip açmadımı?Senin şansına işte,yoksa randevusuna sadık adamdır Cezmi.Canım ben onun söylediği tarihin içindeyim şu an.Yalnız şu var Working arkadaşım Cezmi'nin 15 yıllık müşterisi.Working'in bu kadar yıllık tecrübesince zamanlar tutmasada olayların gidişatı her zaman Cezmi'nin dediği gibi olmuş ki Working'in görüşü benim için çok çok değerli ve önemli.Gelişmeleri yazarım hayatım sana.

Cezmi neye bakıyor ?

Telefonda bakıyo ve ben öyle mutlu oldum ki ona ulaştım diye(yıllardır isim olarak biliyodum) o memnuniyetle hiiiçcç aklıma bile gelmedi sormak.Ama kart falan değil bence,sanki su gibi hissettim.Sorarım ama Working'e neye baktığını...

Son düzenleme:
Telefonda bakıyo ve ben öyle mutlu oldum ki ona ulaştım diye(yıllardır isim olarak biliyodum) o memnuniyetle hiiiçcç aklıma bile gelmedi sormak.Ama kart falan değil bence,sanki su gibi hissettim.Sorarım

Chery sen memnun kaldın mı

Telefonda bakıyo ve ben öyle mutlu oldum ki ona ulaştım diye(yıllardır isim olarak biliyodum) o memnuniyetle hiiiçcç aklıma bile gelmedi sormak.Ama kart falan değil bence,sanki su gibi hissettim.Sorarım

Alcanzarcım cezmıye nasıl ulaşılırım ben atlamış ben onu ya:)) sana zahmet olmazsa bı ozelden bana telını atarmısın hoş ben özel yszamıyorum ama yazdıklarınız gelır herhalde

Cezmi neye bakıyor ?

Hicbir seye bakmiyor bence, kart veya baska bir sey.

Working zaman tutmayabiliyor ama olaylar mutlaka dedigi sekilde gelisiyor demis, bakalim

Benim icin onemli olan ask, is hic onemli degil , ask tutsun yeter Lakin is konusunda dedikleri bana tutmayacak gibi.

Ask konusunda dedikleri cikarsa onunde saygiyla egilirim, bana gerceklesmesi pek mumkun olmayan seyler soyledi.

Son düzenleme:

Banada telını verebılırmısınız cezmı nın????

Alcanzarcım cezmıye nasıl ulaşılırım ben atlamış ben onu ya:)) sana zahmet olmazsa bı ozelden bana telını atarmısın hoş ben özel yszamıyorum ama yazdıklarınız gelır herhalde

Tabi atıyorum nosunu.........

Hic yok ben arada acar okur simdiki sartlara bakinca baya bir gulerim o fallara

Sent from my iPad

Bende ılk 9 ay once baktırdıgım falları okuyorum da puffff evlı mutlu cocuklu olmalıydım simdiye kadar:)))

Sagol canımm bırde ıyımı memlun kaldınmı...
Rica ederim ne demek..Canım memnun kaldımmı buna tam cevabı ileriki zamanlarda söyleyebilirim.Anda ise bakım tarzı,uslûbu,her soruyu rahatça sorabilmemden dolayı evet memnun kaldım.

Buarada kızlar ulaşmak kolaymı aradım acmadı hoş ılkınde açmadı dıye offlıcak halım yok :)) bu aralar kokoş kontesler gıbıyım onabuna mana bulabula yaşıyorum:)))

Rica ederim ne demek..Canım memnun kaldımmı buna tam cevabı ileriki zamanlarda söyleyebilirim.Anda ise bakım tarzı,uslûbu,her soruyu rahatça sorabilmemden dolayı evet memnun kaldım.

İnşallah cıkar canım..

Buarada kızlar ulaşmak kolaymı aradım acmadı hoş ılkınde açmadı dıye offlıcak halım yok :)) bu aralar kokoş kontesler gıbıyım onabuna mana bulabula yaşıyorum:)))
İnşallah canım güzel yorumlar hepimize çıksın.Valla benim bildiğim kadarıyla Cezmi'ye fal baktırabilen üç beş kişiyiz.Yani genel olarak bi ulaşılamama problemi vardı ama bellide olmaz ara sen yinede belki şeytanın bacağını kırarsın.

Alcanzarcim tatyanaya ben fal atmisim zamaninda cok ince bir detay. Bilmis neslisaha da atmistim iki fal arasinda hicbir benzerlik yok sen demistin degilmi bunlar ayni kisiler diye

Alcanzarcim tatyanaya ben fal atmisim zamaninda cok ince bir detay. Bilmis neslisaha da atmistim iki fal arasinda hicbir benzerlik yok sen demistin degilmi bunlar ayni kisiler diye
Evet evet aynı kişi.Bende iki ay kadar önce Tatyana'ya atmıştım,geçen hafta Neslişah'a attım ne göriyim Tatyana..Başlangîç cümlesi bile aynı,yorumu,noktalama işaretleri yok gibi,falın kapanışî herşeyi aynıydı herşeyi..

Cok enteresan ben neslisahin falini iade ettim o kadar kotuydu ama buna rahmen tatyana ile hic benzemiyordu

Sent from my iPad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…