Binnaz Abla

İlkay genelde başarılı aslında ve pekçoğundan iyi ama ne yazık ki banada çıkmadı.

Benim falımda gelsede artık bende sevip sevmeyeceğimi bilsem.

:))))))))))İyi bari yayınlamışlar hayret.

Yaaa evett bende onundusundum icsel sansur uygulatamadi acelya sanirim

Yaaa evett bende onundusundum icsel sansur uygulatamadi acelya sanirim
Çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüde .....
Aćelya 'da senden,ondan bundan sıyırdı e ama bi noktada takıldı acı eleştiriye..

Merhabalarr :)

Mert reiki,venüsamber,maya demir hakkındaki düşünceleriniz neler? Bu saydıklarımın arasında sezgilerinin güçlü olduğunu düşündüğünüz var mı?

Merhabalarr :)

Mert reiki,venüsamber,maya demir hakkındaki düşünceleriniz neler? Bu saydıklarımın arasında sezgilerinin güçlü olduğunu düşündüğünüz var mı?

Defalarca yazildi be canim inan yazmak bile istemiyorum venus maya mert diye iyilik siralamasi yapayim sana

Çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüde .....
Aćelya 'da senden,ondan bundan sıyırdı e ama bi noktada takıldı acı eleştiriye..

Ee kendi ile barisik olmayan insanlar eninde sonunda kaybeder o da kaybedecek

Son düzenleme:
Ee kendi ile barisik olmayan insanlar eninde sonunda kaybeder o da kaybedecek
Onlinegiller kaybetmez be canım,neler neler unutulmadı ki tüm olumsuz eleştirilerin üstüne sünger çekiliyo kısa sürede.Ha şahsen Açelya'ya karşı aşırı bi antipatim yok ama dòrt falıda çıkmadı ve zaman içinde fallarının değişmeside saçmalığın daniskası.Yaa benim denyoluğum dört falda,bi tane baktır otur aşağı dòrt fal nesi?

Kaybeder kayberder canim hepimiz attik ucer beser. Kendini suclama yanar doner onlinegiller icin

ben ilk yorumu ocak ayında almıştım olumluydu çıktıydı 2 yorumuda yeni aldım sayılır gene olumluydu verdiği tarih temmuz sonu gibi bakalım ne olacak

Bendede ılk yorumu cıktı cıkmadı degıl en azından bu tarihe kadar olmicak dedıgı bırsey olmadı ben melek ayse fatma dıye ayırmıyorum aslında.yuregıne bakıyorum yorumcunun artık gunde 4 fal ayda 150 yi gecen sayılarımla bende yorumcu tanıyabılıyorum en azından karakterını, melek öz gercekten kalben temız ve ıyı bır yorumcu,bazıları hem kotu kalplı hemde kotu yorumcu onlarada cok kızamıyorum cunku onlara gıden gene ben artık kendıme kızıyorum kızlar..bır haylı azalttım,ınanın bı sakınlık geldı ruhuma:) arada bı kaşınıyorum dırek elıf ışık, nesıbe yada rezzan ablaya ulaşıyorum kı bu ay bı tek elıfe baktırdım neden dıceksınız cunku ıyı hıssettırıyo bana bı şekılde,,, dedıklerı zaten kımsenin çıkmıyooorrrr.artık yorgunum kızlarr ınanın maddı manevı yüreğim daraldı. Yeterrr falmış, o yorumcuymuş buymuş ınanın degışmıyo dedıgınız gıbı baktırıp anı duy gec artık boyle .... Iyıkı bu site var ve sızler varsınız cogu zaman guluyorum yazdıklarınıza kımı zaman uzuluyorum ama ıyıkı varsınız cunku bu sıtede kendı halımın aynadakı yuzunu yaşıyorum, dertlerımız aynıı dermanımız hepımızın kilitli.. Ama kaderdaşlık en önemlısı sızı tanımasamda sevıyorum arkadaşlarr...

Evet paylaşmıştım ben herkesın ıyı kotu paylaşmasını ıstıyorum bu ayıp degıl,, hepımızın gözündekı yaş yuzundekı gulumsemeye donsun artık. Inanın yorumcularda bızı eleştırsın daha saglıklı bı sınerjı yaratıcsz:))

Bubi'cim bu ne böyle...2000 küsür sayfanın en duygusal yorumu.Çok iyi anlıyorum haklısın tabi,o falcıdan bu falcıya evet tepesersem ettik kendimizi.En güzeli bir iki falcıyla yola devam etmek senin yaptığın gibi.Bu kadar karamsarlık neden canım?Dermanın kilitli değildir öyle düşünme.En azından dua her kilidin anahtarıdır,bundan hepimiz eminiz.Dualarını kendinden eksik etme,Allah büyük.Dün İlknur'un yazdığı gibi çaresiz dertler olmasın.Çok klişe ama iyi düşün iyi olsun.

Allahımıza gene şükürler olsun alcanzarcım haklısın..bugun bı arkım aradı bu ugruna mılyonlarca kez fal baktırdıgım kişi ıle ılgılı hbr alıyomusun dedı yok dedım fılan, sankı bişey duymuşta soylemek ıstemez gıbı o an ıtıbarıyle başladım acaba nişanlandımı yoksa evlenıyomu dıye arkımda bişey bılmıyorum dıyıp kapattı oanda yazdım sızlere şimdi işin yoksa bıde bunun için yorum sor herkese falcı dolaş ayyyy vallahı daraldım(((

Rezzan abla suya bakıyomu yaw aa sasırdım:)

:))))))))))Olayın gazıyla yazdın iyi bari sebep böyle bişey olsun.Bacı hiç sorma falcılara bunu hepsi bişey söyler şimdi daha çok beynin bulanır:)

yok kızlar venüs suya bakmıyor kendi sayfasında yazmıştı ordan biliyorum...onunki sadece hissiyat sanırım..

yok bence rezzan da suyu kullanmıyor.. baktırdıklarım arasında suyla bakan bir tek nesibe... hatta onun kartlarla filan ilgisi yok bence..direkt suyla çalışıyor.

Nesibeyi bilmiyorum ama ilk fal baktırmaya başladığım zamanlar binnaz da Fahriye Işıksaçan a baktırmıştım falı dinlerken laf arasında suyla destekliyorum demişti o zaman ben su falını bilmiyorum ya kendi kendime Allah Allah nasıl yani bir yerlerini suya mı sokuyorlar diye düşündüm aklıma Keanu Reeves in Constantine filminden bir sahne geldi o filmi çok beğenmiştim defalarca seyrettim ayaklarını suya sokuyor öteki dünyayla bağlantı kuruyordu

yok bence rezzan da suyu kullanmıyor.. baktırdıklarım arasında suyla bakan bir tek nesibe... hatta onun kartlarla filan ilgisi yok bence..direkt suyla çalışıyor.

Acikcasi rezzanda melege gore daha fazla his oldugunu dusunuyorum ha ikiside cikmadi bana ama hele fahriye sifir hep olumlu konusur olumluya baglar ona kalsa iki kez evlendim

Acikcasi rezzanda melege gore daha fazla his oldugunu dusunuyorum ha ikiside cikmadi bana ama hele fahriye sifir hep olumlu konusur olumluya baglar ona kalsa iki kez evlendim

Aynen Fahriye tam bir pembe tablocu dediklerimizden acaba olumsuz falı varmıdır

Hic yok ben arada acar okur simdiki sartlara bakinca baya bir gulerim o fallara

Sent from my iPad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…