- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
İlkay genelde başarılı aslında ve pekçoğundan iyi ama ne yazık ki banada çıkmadı.
Benim falımda gelsede artık bende sevip sevmeyeceğimi bilsem.
:))))))))))İyi bari yayınlamışlar hayret.
Çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüde .....Yaaa evett bende onundusundum icsel sansur uygulatamadi acelya sanirim
Merhabalarr :)
Mert reiki,venüsamber,maya demir hakkındaki düşünceleriniz neler? Bu saydıklarımın arasında sezgilerinin güçlü olduğunu düşündüğünüz var mı?
Çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüde .....
Aćelya 'da senden,ondan bundan sıyırdı e ama bi noktada takıldı acı eleştiriye..
Onlinegiller kaybetmez be canım,neler neler unutulmadı ki tüm olumsuz eleştirilerin üstüne sünger çekiliyo kısa sürede.Ha şahsen Açelya'ya karşı aşırı bi antipatim yok ama dòrt falıda çıkmadı ve zaman içinde fallarının değişmeside saçmalığın daniskası.Yaa benim denyoluğum dört falda,bi tane baktır otur aşağı dòrt fal nesi?Ee kendi ile barisik olmayan insanlar eninde sonunda kaybeder o da kaybedecek
Onlinegiller kaybetmez be canım,neler neler unutulmadı ki tüm olumsuz eleştirilerin üstüne sünger çekiliyo kısa sürede.Ha şahsen Açelya'ya karşı aşırı bi antipatim yok ama dòrt falıda çıkmadı ve zaman içinde fallarının değişmeside saçmalığın daniskası.Yaa benim denyoluğum dört falda,bi tane baktır otur aşağı dòrt fal nesi?
ben ilk yorumu ocak ayında almıştım olumluydu çıktıydı 2 yorumuda yeni aldım sayılır gene olumluydu verdiği tarih temmuz sonu gibi bakalım ne olacak
Kocamaaannn AMİN diyorum tüm dualara bacılar...
Melek bencede çol fazla umut vaad ediyor.Ben en son aralık ayında baktırdım ve geçen zaman içinde burdaki yorumlardan okuduğum kadarıyla vadetmenin ötesine taşıp pembe tablocu olmuş gibi geldi ,bilemiyorum.
Bendede ılk yorumu cıktı cıkmadı degıl en azından bu tarihe kadar olmicak dedıgı bırsey olmadı ben melek ayse fatma dıye ayırmıyorum aslında.yuregıne bakıyorum yorumcunun artık gunde 4 fal ayda 150 yi gecen sayılarımla bende yorumcu tanıyabılıyorum en azından karakterını, melek öz gercekten kalben temız ve ıyı bır yorumcu,bazıları hem kotu kalplı hemde kotu yorumcu onlarada cok kızamıyorum cunku onlara gıden gene benartık kendıme kızıyorum kızlar..bır haylı azalttım,ınanın bı sakınlık geldı ruhuma:) arada bı kaşınıyorum dırek elıf ışık, nesıbe yada rezzan ablaya ulaşıyorum kı bu ay bı tek elıfe baktırdım neden dıceksınız cunku ıyı hıssettırıyo bana bı şekılde,,, dedıklerı zaten kımsenin çıkmıyooorrrr.artık yorgunum kızlarr ınanın maddı manevı yüreğim daraldı. Yeterrr falmış, o yorumcuymuş buymuş ınanın degışmıyo dedıgınız gıbı baktırıp anı duy gec artık boyle .... Iyıkı bu site var ve sızler varsınız cogu zaman guluyorum yazdıklarınıza kımı zaman uzuluyorum ama ıyıkı varsınız cunku bu sıtede kendı halımın aynadakı yuzunu yaşıyorum, dertlerımız aynıı dermanımız hepımızın kilitli.. Ama kaderdaşlık en önemlısı sızı tanımasamda sevıyorum arkadaşlarr...
Bubi'cim bu ne böyle...2000 küsür sayfanın en duygusal yorumu.Çok iyi anlıyorum haklısın tabi,o falcıdan bu falcıya evet tepesersem ettik kendimizi.En güzeli bir iki falcıyla yola devam etmek senin yaptığın gibi.Bu kadar karamsarlık neden canım?Dermanın kilitli değildir öyle düşünme.En azından dua her kilidin anahtarıdır,bundan hepimiz eminiz.Dualarını kendinden eksik etme,Allah büyük.Dün İlknur'un yazdığı gibi çaresiz dertler olmasın.Çok klişe ama iyi düşün iyi olsun.
şekerim fal konusunda aynı düşünüyoruz..bende an için baktırıyorum gelecek çıkmıyor...bu yüzdende suya bakanlar tercihim...geçmiş ve anda beni benden iyi biliyorlar...Nesibe ve Rezzan abla suya bakıyor biliyorum...Venüs'te öyle bi yetenek var mı????
daha önceki yorumlarım gecmiş ve an çok çok iyiydi bana varmış gibi geldi ama sence???
:))))))))))Olayın gazıyla yazdın iyi bari sebep böyle bişey olsun.Bacı hiç sorma falcılara bunu hepsi bişey söyler şimdi daha çok beynin bulanır:)Allahımıza gene şükürler olsun alcanzarcım haklısın..bugun bı arkım aradı bu ugruna mılyonlarca kez fal baktırdıgım kişi ıle ılgılı hbr alıyomusun dedı yok dedım fılan, sankı bişey duymuşta soylemek ıstemez gıbı o an ıtıbarıyle başladım acaba nişanlandımı yoksa evlenıyomu dıyearkımda bişey bılmıyorum dıyıp kapattı oanda yazdım sızlere şimdi işin yoksa bıde bunun için yorum sor herkese falcı dolaş ayyyy vallahı daraldım (((
Rezzan abla suya bakıyomu yaw aa sasırdım:)
Bende bir kaç baktırdım kahve ama suyu hiç duymadım.
yok bence rezzan da suyu kullanmıyor.. baktırdıklarım arasında suyla bakan bir tek nesibe... hatta onun kartlarla filan ilgisi yok bence..direkt suyla çalışıyor.
yok bence rezzan da suyu kullanmıyor.. baktırdıklarım arasında suyla bakan bir tek nesibe... hatta onun kartlarla filan ilgisi yok bence..direkt suyla çalışıyor.
Acikcasi rezzanda melege gore daha fazla his oldugunu dusunuyorum ha ikiside cikmadi bana ama hele fahriye sifir hep olumlu konusur olumluya baglar ona kalsa iki kez evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?