- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bende öyle ama şunuda düşünüyorum başından aşk evliliği geçmiş ve ayrılmış bir insan olarak sevgi beslendikçe güzel karşılıklı oldukça güzel sen bir yere kadar fedakarlık yaparsın beklersin karşılığını almayınca yada alıp ta şartlar bir araya gelmenizi engelliyorsa ve senin yapabileceğin bir şey yok ise
bir araya gelmeniz karşı tarafa bağlı ve o da bu konuda bir şey yapmıyorsa tükereyim böyle sevgiye o zaman düşünmeye başlıyorsun neden ben kendimi bu kadar üzüyorum yıpratıyorum birini severken zannedersin ki bir daha kimseyi hayatına sokamazsın, sanki bir daha kimseyi böyle sevemezsin ama gerçekler öyle değil, insan nefsiyle yaratılmış ve bilimsel bir gerçek var hormonlar derecesi yok belki daha az belki daha fazla gönül kayar gene birilerine
Evet her dedigine katiliyorum ama iste bazen takiyor insan ve baskasi da girebilir hayatina cok mumkun insallah oyle olur
belki yanlışlıkla oldu, belki de duymak istemediklerini duyunca verdi öyle tipler var tahammülleri yok yani şimdi ne desek boş.
şimdide 2 puan vermiş hatun acaba bu burdan birimi ya merak ettim
meleki ben de severim ama bende de yanıldı cidden.. anla ilgili bişeyler bilsinler yeterli diyorum artık..geleceği bıraktım bile.. o konuda da sanırım sadece su ile bakım yapanlar, yani aracılı bakım yapanlar an'ı bilebiliyorlar. bundan sonra bakım yaptırırken özellikle su bakımı yapanları tercih edeceğim.
2 puani veren ayip etmis ben seviyorum TatliCadi yi
Melek banada aynısını yapmıştı ilk falında ilk aşkını yeniden bulmuşsun bunda var bi hayır her şey çok güzel olucak gibi laflar etmişti sonraki falında bundan sana hayır gelmez dengesiz bu vazgeç unut bunu demişti uyuz oldum melekte o günden itibaren bitmiştir benim üçün halbuki bende severdim kendisini ama yok yani falnın bi tutan yanı yok dediklerinden de çok azı oldu msaj atıcak demişti attı o kadar gerisi yalan oldu
Al iste hep yani hikaye asla baktirmam bende bir daha
Biri acelya denen falciya bir vermis nasil sevindim anlatamam yorumada falcinin sinirli tavirlari falina yansimistinyazmis demek bunu anlayam tek ben degilim en sevmedigim falcilarda bir numara kendisi
Sent from my iPad
hahhahhhahhaahhahahahhahahahahahahhahahahhaha
binnaz daki açelya mı
Saadet Durmaz
Bende 3 gün önce bu kadına baktirdim kızlar..
Binnaz abla da yeni sanırım.. o kadar falci denedim bunun gibisini görmedim inanin ki...
Düğün tarihimi nerden bilebilir ve sözlümün baş harfini ... şoktayım 😱😔
Biri acelya denen falciya bir vermis nasil sevindim anlatamam yorumada falcinin sinirli tavirlari falina yansimistinyazmis demek bunu anlayam tek ben degilim en sevmedigim falcilarda bir numara kendisi
Sent from my iPad
Aa bak sen ama kadindagizn puani cok dusuk
Acelya nin bana tek kelimesi cikmadi bana , ne olumlu ne olumsuz.
Soyledigi olumsuz zirvalarin hicbiri cikmadi, oturup bir de aglayip uzulmustum salak gibi. Tersi oldu, ustune bir de hic tahmin bile edemeyecegi beklenmedik seyler oldu, hayat iste.
Acelya Hanim da hissiyat falan yok, sadece hayat tecrubesi var, kartlarin anlamlarini biraz biliyor, bir de agzi iyi laf yapiyor, o kadar. Falcilikla alakasi yok yani.
Sanirim yeni bu kadın. . Ve enerjimiz tuttu belli ki.. annem nefret eder faldan o da sok oldu.. Keza erkek arkadaşım da .. teyteeeyy
İlkay genelde başarılı aslında ve pekçoğundan iyi ama ne yazık ki banada çıkmadı.Ilkay bana haziran temmuz yeni biri var dedi temmuz bitiyor yeni biri de olamadi maalesef patladi
Sent from my iPad
Benim falımda gelsede artık bende sevip sevmeyeceğimi bilsem.2 puani veren ayip etmis ben seviyorum TatliCadi yi
Sent from my iPad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?