Binnaz Abla

Evet her dedigine katiliyorum ama iste bazen takiyor insan ve baskasi da girebilir hayatina cok mumkun insallah oyle olur

Melek banada aynısını yapmıştı ilk falında ilk aşkını yeniden bulmuşsun bunda var bi hayır her şey çok güzel olucak gibi laflar etmişti sonraki falında bundan sana hayır gelmez dengesiz bu vazgeç unut bunu demişti uyuz oldum melekte o günden itibaren bitmiştir benim üçün halbuki bende severdim kendisini ama yok yani falnın bi tutan yanı yok dediklerinden de çok azı oldu msaj atıcak demişti attı o kadar gerisi yalan oldu

Al iste hep yani hikaye asla baktirmam bende bir daha

Ilkay bana haziran temmuz yeni biri var dedi temmuz bitiyor yeni biri de olamadi maalesef patladi

Sent from my iPad

Biri acelya denen falciya bir vermis nasil sevindim anlatamam yorumada falcinin sinirli tavirlari falina yansimistinyazmis demek bunu anlayam tek ben degilim en sevmedigim falcilarda bir numara kendisi

Sent from my iPad

Biri acelya denen falciya bir vermis nasil sevindim anlatamam yorumada falcinin sinirli tavirlari falina yansimistinyazmis demek bunu anlayam tek ben degilim en sevmedigim falcilarda bir numara kendisi

Sent from my iPad

hahhahhhahhaahhahahahhahahahahahahhahahahhaha

Saadet Durmaz

Bende 3 gün önce bu kadına baktirdim kızlar..
Binnaz abla da yeni sanırım.. o kadar falci denedim bunun gibisini görmedim inanin ki...
Düğün tarihimi nerden bilebilir ve sözlümün baş harfini ... şoktayım 😱😔

Aa bak sen ama kadindagizn puani cok dusuk

Sent from my iPad

Acelya nin bana tek kelimesi cikmadi bana , ne olumlu ne olumsuz.

Soyledigi olumsuz zirvalarin hicbiri cikmadi, oturup bir de aglayip uzulmustum salak gibi. Tersi oldu, ustune bir de hic tahmin bile edemeyecegi beklenmedik seyler oldu, hayat iste.

Acelya Hanim da hissiyat falan yok, sadece hayat tecrubesi var, kartlarin anlamlarini biraz biliyor, bir de agzi iyi laf yapiyor, o kadar. Falcilikla alakasi yok yani.

Onda anlamadigim negatif bir sey var aman neyse sen nasilsin kuzum cherry

Sanirim yeni bu kadın. . Ve enerjimiz tuttu belli ki.. annem nefret eder faldan o da sok oldu.. Keza erkek arkadaşım da .. teyteeeyy

Kadinin yorumlarina baktim ya cok memnunlar ya da degiller enteresan

Son düzenleme:
Ilkay bana haziran temmuz yeni biri var dedi temmuz bitiyor yeni biri de olamadi maalesef patladi

Sent from my iPad
İlkay genelde başarılı aslında ve pekçoğundan iyi ama ne yazık ki banada çıkmadı.
2 puani veren ayip etmis ben seviyorum TatliCadi yi
Benim falımda gelsede artık bende sevip sevmeyeceğimi bilsem.

Sent from my iPad

:))))))))))İyi bari yayınlamışlar hayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…