İşte benimde bi falcıda en sinir olduğum şey bu.Yoksa tabiki yanîlabilir oda insan ki zaten yanılanlara alışkınîz:)Ama hani dediğin gibi "ben söylüyosam ya zaten olur"havasî beni bitiriyo.Hatun kaderi, olacakları tahmin etmiyoda kaderi yazıyo havasında.15 değil 45 yıllık tarotçu olsa Elif bana vırıs gelir tırıs gider.
Onu yaptım zaten. 12.45te mail gelmiş ben 13.00 gibi gördüm. Girdim dolmuştu çoktan. Anlaşılan maya demir için baya uğraşmak gerekiyor. Ben iyisi nalan ablaya baktırayım maya demiri yakalıcam diye pc başında yaşanmaz. Denemiş miydin falalem nalanı?
Arkadaşlar su falı bakan kim var? bana yardımcı olurmusunuz. Baktırmak istiyorum ama önerebileceğiniz birileri varsa iyi olur.
Ben bir sefer Selena ya baktırmıştım çok memnun kaldım.
Teşekkürler hangi sitede Selana
Telwe de bakıyor sorularına net cvp veriyor yani kafadan sağma değil.
Süpermiş çok teşekkürler yardımın için. İlk defa baktıracam da bir deneyim inşallah memnun kalırım.
ç.dışı iken haber var mail adresine ç.iç olduğu diye geliyor ama dediğin gibi 5 dakikada dolduysa oda bir çözüm değil
Benim maya demir ve binnaz abla sıtesı için bı tezım var paylaşıyım sızınle bakalım be düşünüceksınız:) ben de aynen arkadas gıbı gunlerce bekledım cevrımdışıyken sayfayı yenıleyene kadar pat 5 kişi oluyo(( çıldırdım artık ve bışey farkettım bu bınnaz abla sıtesı bence alttan müşterı alıyo maya demıre... Çok zor bı ıhtımal değıl. Önceden belkı sıte calışanının arkıdır, belkı devamlı müşterısıdır yada boyle bır katakulli dönüyo bence.. Bunca zaman falım kurdu oldum artık... Sanıye ıle falcı dolmaz fıncan yukleme surer enaz 3 dakka ...burdanda bınnaz abla sitesıne msj olsun...herşeyınız yalan dolann. Milletı kerız yerıne koymak.. Maya demıre baktıramayanda uzulmesın patladı bende..boş bı yorumcu asla degıl, ama saatlerce beklemeye gerek yok...fıruze bendede patladı hemde ne patlamakkk.. Rezzan abla için iyi bir insan ama kızlar kusura bakmayın olabılır, olmayadabılır,her fal hem evet hem hayır cevabına acık yuvarlak yorum son 3 dakka nasıhat.. Ilk 2 dakka gırış konuşması toplam 9 dakkanın 5 dakkası gıttı.. Bırde ne hıssedıyosa demelı yorumcu hıssettıgını yuvarlarsa bende müşteri odaklı yorumcu derım... Rezzan ablayı o yuzden çokkkkkk uzakkk artıkk banaa.... Bı adam ya donecektır ya donmıcek.. Soruyorum.. Yanı donucek dıyemem donmıcek dıyemem.. Yok arıcak ama sımdı aramayacabılır ama unutmamışl bu ne kızlar allah aşkına
Ah lebuda ah, ilk falım süperdi birde bana okuma verdi hep demişimdir gerçi tesadüf olabilir ama okumadan sonra adam patadan aramaz mı ay ne sevinmiştim ne sevinmiştim .
En hayırlısı olmuş.Arkadaşlar teşekkürler bende Elif e tarot yollamayı düşünüyordum sizin bu sözleriniz beni de caydırdı vazgeçtim vallaha.
Nasıl bir okumaydı bu acaba? Ben de bir yapsam da benim ki de arasa keşke 😁😁 okuma veren falcı kaldı mıı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En hayırlısı olmuş.
Tesadüf olduğunu düşünüyorum Lebuda'nın.Falimpir okuma veren falcılarla dolu,hatta sistemleri bu zaten bi fal at hemen seni okumaya alsınlar.
Tam yerinde adını geçirdin,Herapunzel herkese aynı duayı yoluyodu bi ara.Yok özel bilmemne falı,keskin maji falı diye,tabiki bunların fiyatıda kallâvî diğer fallara oranla.Kesin çözüm niyetine hesapta....Herkese aynı ilacı veren doktorun hastasî sence iyileşirmi?Falimpire hiç güvenmiyorum atsam mı bilemedim herapunzeli de sevmiyorum hiç :/
Benim maya demir ve binnaz abla sıtesı için bı tezım var paylaşıyım sızınle bakalım be düşünüceksınız:) ben de aynen arkadas gıbı gunlerce bekledım cevrımdışıyken sayfayı yenıleyene kadar pat 5 kişi oluyo(( çıldırdım artık ve bışey farkettım bu bınnaz abla sıtesı bence alttan müşterı alıyo maya demıre... Çok zor bı ıhtımal değıl. Önceden belkı sıte calışanının arkıdır, belkı devamlı müşterısıdır yada boyle bır katakulli dönüyo bence.. Bunca zaman falım kurdu oldum artık... Sanıye ıle falcı dolmaz fıncan yukleme surer enaz 3 dakka ...burdanda bınnaz abla sitesıne msj olsun...herşeyınız yalan dolann. Milletı kerız yerıne koymak.. Maya demıre baktıramayanda uzulmesın patladı bende..boş bı yorumcu asla degıl, ama saatlerce beklemeye gerek yok...fıruze bendede patladı hemde ne patlamakkk.. Rezzan abla için iyi bir insan ama kızlar kusura bakmayın olabılır, olmayadabılır,her fal hem evet hem hayır cevabına acık yuvarlak yorum son 3 dakka nasıhat.. Ilk 2 dakka gırış konuşması toplam 9 dakkanın 5 dakkası gıttı.. Bırde ne hıssedıyosa demelı yorumcu hıssettıgını yuvarlarsa bende müşteri odaklı yorumcu derım... Rezzan ablayı o yuzden çokkkkkk uzakkk artıkk banaa.... Bı adam ya donecektır ya donmıcek.. Soruyorum.. Yanı donucek dıyemem donmıcek dıyemem.. Yok arıcak ama sımdı aramayacabılır ama unutmamışl bu ne kızlar allah aşkına
Nasıl bir okumaydı bu acaba? Ben de bir yapsam da benim ki de arasa keşke 😁😁 okuma veren falcı kaldı mıı?
Tam yerinde adını geçirdin,Herapunzel herkese aynı duayı yoluyodu bi ara.Yok özel bilmemne falı,keskin maji falı diye,tabiki bunların fiyatıda kallâvî diğer fallara oranla.Kesin çözüm niyetine hesapta....Herkese aynı ilacı veren doktorun hastasî sence iyileşirmi?
Ben falimpirden komple uzak dur derim,epeyce falım var orda ve hepsi berbat ötesi,tam bi tuzak o site ama yinede karar senin tabi..
Canım okuma dediğim şu Esma Ül Hüsna topicte bir çok arkadaş bilir yazarlar ben unuttum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?