Binnaz Abla

Arkadaşlar teşekkürler bende Elif e tarot yollamayı düşünüyordum sizin bu sözleriniz beni de caydırdı vazgeçtim vallaha.

yok, birkaç sayfa ötede yazmışlar dı ama onla ilgili anladığım kadarıyla oda ofsayt

Arkadaşlar su falı bakan kim var? bana yardımcı olurmusunuz. Baktırmak istiyorum ama önerebileceğiniz birileri varsa iyi olur.

ç.dışı iken haber var mail adresine ç.iç olduğu diye geliyor ama dediğin gibi 5 dakikada dolduysa oda bir çözüm değil

Benim maya demir ve binnaz abla sıtesı için bı tezım var paylaşıyım sızınle bakalım be düşünüceksınız:) ben de aynen arkadas gıbı gunlerce bekledım cevrımdışıyken sayfayı yenıleyene kadar pat 5 kişi oluyo(( çıldırdım artık ve bışey farkettım bu bınnaz abla sıtesı bence alttan müşterı alıyo maya demıre... Çok zor bı ıhtımal değıl. Önceden belkı sıte calışanının arkıdır, belkı devamlı müşterısıdır yada boyle bır katakulli dönüyo bence.. Bunca zaman falım kurdu oldum artık... Sanıye ıle falcı dolmaz fıncan yukleme surer enaz 3 dakka ...burdanda bınnaz abla sitesıne msj olsun...herşeyınız yalan dolann. Milletı kerız yerıne koymak.. Maya demıre baktıramayanda uzulmesın patladı bende..boş bı yorumcu asla degıl, ama saatlerce beklemeye gerek yok...fıruze bendede patladı hemde ne patlamakkk.. Rezzan abla için iyi bir insan ama kızlar kusura bakmayın olabılır, olmayadabılır,her fal hem evet hem hayır cevabına acık yuvarlak yorum son 3 dakka nasıhat.. Ilk 2 dakka gırış konuşması toplam 9 dakkanın 5 dakkası gıttı.. Bırde ne hıssedıyosa demelı yorumcu hıssettıgını yuvarlarsa bende müşteri odaklı yorumcu derım... Rezzan ablayı o yuzden çokkkkkk uzakkk artıkk banaa.... Bı adam ya donecektır ya donmıcek.. Soruyorum.. Yanı donucek dıyemem donmıcek dıyemem.. Yok arıcak ama sımdı aramayacabılır ama unutmamışl bu ne kızlar allah aşkına

Rezzana bir kez kahve baktirdim cidden berbat bir faldi:/ bir dahada baktirmadim baktirmam.enerji uyumsuzluğu degildi mesele kadin bu isi bilmiyor gibiydi resmen..nesibe anda gecmiste cok iyi karsidakinin karakter analizini cok iyi yapiyor ve kart hikaye sadece suya bakiyor.nesibenin bana dedikleri cok ileri zmnli o yuzden gelecek cikarmi bilemem sadece 1 kere baktirdim..melege 1kere katina baktirdim ve o da nesibe gibi anda gecmiste cok iyi gelecek beklemede melek hem karta hem suya ayni anda bakiyor sadece su odakli degil fallari..venus sakur sukur kart acarak bakti falima ve gercekten anda vs cok basariliydi onu geldigi zmn tekrar denemem gerekiyor cunku ilk falinda durumlar askidaydi baktiralida epey oldu ramazandan sonra donecek sahalara,tekrar deneyecgm:)kirazeye 3kere baktirdim ve o da cidden cok iyi karsidakini okuyor resmen ani durumu iyi biliyo zaten ben cok gelecege takilmiyorum,sarayliya iki kez baktirdim ve o da emek veren ve basarili buldugum biri,selenaya iki kez baktirdim hep gelecek odakli iyi mi kotumu henuz teshis koyamadim,reelde 1kere mi cafe handeye baktirdim dedigi seylerden yasadiklarim oldu tekrar denemek isterim.seruvene 3-4falim oldu o da basarili ve dedigi zmna az kaldi bakalim.bende baktirdigim büyük baslari bi ozetleyim dedim:)

Mayayi zaten nasil begeniyorlar anlamiyorum benimle alakali 1 cumlesi bile yok sallamasyon o sitenin en berbat falcisi ilan ediyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maya demire baktırmaktan vazgeçtim kendisini online yakalayamadığımız gibi bir de fiyatını arttırmış. Sizin yazdıklarınızı da okudum iyi oldu ve gerçekten 10 dakikada 5 kişinin fal atabilmesi de ilginç. Sürekli f5 yapan hayranları var sanırım.

Ah lebuda ah, ilk falım süperdi birde bana okuma verdi hep demişimdir gerçi tesadüf olabilir ama okumadan sonra adam patadan aramaz mı ay ne sevinmiştim ne sevinmiştim .

Nasıl bir okumaydı bu acaba? Ben de bir yapsam da benim ki de arasa keşke 😁😁 okuma veren falcı kaldı mıı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşlar teşekkürler bende Elif e tarot yollamayı düşünüyordum sizin bu sözleriniz beni de caydırdı vazgeçtim vallaha.
En hayırlısı olmuş.
Nasıl bir okumaydı bu acaba? Ben de bir yapsam da benim ki de arasa keşke 😁😁 okuma veren falcı kaldı mıı?

Tesadüf olduğunu düşünüyorum Lebuda'nın.Falimpir okuma veren falcılarla dolu,hatta sistemleri bu zaten bi fal at hemen seni okumaya alsınlar.

En hayırlısı olmuş.

Tesadüf olduğunu düşünüyorum Lebuda'nın.Falimpir okuma veren falcılarla dolu,hatta sistemleri bu zaten bi fal at hemen seni okumaya alsınlar.

Falimpire hiç güvenmiyorum atsam mı bilemedim herapunzeli de sevmiyorum hiç :/

Falimpire hiç güvenmiyorum atsam mı bilemedim herapunzeli de sevmiyorum hiç :/

Tam yerinde adını geçirdin,Herapunzel herkese aynı duayı yoluyodu bi ara.Yok özel bilmemne falı,keskin maji falı diye,tabiki bunların fiyatıda kallâvî diğer fallara oranla.Kesin çözüm niyetine hesapta....Herkese aynı ilacı veren doktorun hastasî sence iyileşirmi?
Ben falimpirden komple uzak dur derim,epeyce falım var orda ve hepsi berbat ötesi,tam bi tuzak o site ama yinede karar senin tabi..

bu kadar kısa sürede falının dolması bence de şaibeli yorumcu olarak memnun kaldım zaman olarak ben de patladı.
Firuze nin ilk falı bende çıktı 2.inci falı zaman olarak patladı
Rezzanın yorumu dediğin gibiyse gerçekten çok saçma dediğin gibiyse diyorum yanlış anlama sakın sana katılıyorum bir insan la ya bir araya gelirsin yada gelmezsin şu şekilde dese anlarım bir araya geliş var ama beklemen lazım v.s

Canım okuma dediğim şu Esma Ül Hüsna topicte bir çok arkadaş bilir yazarlar ben unuttum bile

Bende öyle düşünüyorum.. O zaman ben diğer sitelerle yoluma devam edeyim en iyisi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…