Binnaz Abla

Ben siteden bile bizi tanidiklarini ve falcilarin eski fallairni gorebildiklerini dusunuyorum neden kendi aralarinda mesajlasmasinlarki hepsi birbirini taniyor
Bencede mümkün bu dediğin.

Bilge (Malesef falcîlığından emin olduğum tek kişi çıkarabildim.)

venüse ilk fal baktırıp yorum yapan bendim herkesin beğenmesine çok memnun oldum pek çıkmadı dedikleri ama çok severim venüsü

venüse ilk fal baktırıp yorum yapan bendim herkesin beğenmesine çok memnun oldum pek çıkmadı dedikleri ama çok severim venüsü

bana daha ortada hicbir belirtisi yokken bir seyler demisti, onun dedigi gibi oldu. Falciyim diye gecinen kimsenin bilemedigi, cok kritik bir sey bildi. Baska dedigi seyler de cikti, bana cidden tutturdu diyeyim. Bir de Gullu Ana soylemisti bunu.

Son düzenleme:
bana daha ortada hicbir belirtisi yokken bir seyler demisti, onun dedigi gibi oldu. Falciyim diye gecinen kimsenin bilemedigi, cok kritik bir sey bildi. Baska dedigi seyler de cikti, bana cidden tutturdu diyeyim. Bir de Gullu Ana soylemisti bunu.

aslında falı şimdi inceledim olaylar bıçak gibi kesilecek bir anda gün yüzüne çıkacak demişti hisleri olumlu aramak da istiyo ama neden niçin sorularının cevabını alacaksın demiş aynen öyle oldu da hislerinin olumlu olması çıkmadı.

venüs e birkez baktırdım uzun süre önce o zaman ilk ayrı olduğum dönem barışma var dedi ama ileriye dönük şu an bir şey diyemem dedi, yani bir çok yorumcunun yaptığı yorumu yapmıştı , çıktı

herkesin listesinde venüs var.... ıssız adaya düşersek alacağımız 3 şey gibi olmuş venüs.....
venüs yakınlarda yiyecek var mı???

Sen Bilge ye baktirdin mi ablamiz?

Aralık ayında ilk ayrıldığım dönem baktırmıştım o zaman ben hep binnaz da baktırdım katina baktırmıştım geri dönüş var barışırsın demişti yani o da çıktı ama açıkçası öyle hani kendinden bir şeyler katarak baktığını hissetmedim çünkü çıkan kartların hepsi katina bilmeyen biri bile doğrudan internet ten bakarak yorumlasa aynı sonuca varırdı.

Hatirladim, Bilge bile olumlu konustuysa bu is kesin olur demistim ben de Sende bir gariplik var valla, Bilge nin tek olumlu konustugu kisi sensin. Bence Bilge de hissiyat falan yok, o kafayla nasil kahve bakiyor bilmiyorum.

Bilge bana olumsuz sacma sapan bir yorum yapmisti ama tek kelimesi cikmadi.

dediğim gibi o kartlara olumsuz yapsa idi çüşşşş derdim tesadüftü belki ama hepsi düz ve olumlu kartlardı

Bilge banada olumlu konuştu ama zamanı henüz değil.Artık fallarda hissiyatı önemsemez hale geldim."Hislerim kuvvetli "diye böbürlenen her falcı patladı bende.Bilge en tutarlı ve gidişatı bilen oldu ve kart yorumcusu bu kişi.Bence Bilge'ye kahve değil tarot baktırılmalı,dediğin gibi kahve bakamaz Bilge.Hissiz olsun kartlarla bilsin canımı yesin.

Alcanzar senin yorumun üzerine baktırmıştım Bilge'ye ve çok beğendim, katılıyorum sana kesin konuşan falcıları da gördük! Yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…