Binnaz Abla

Pericanın baya bir bilgisi var sanırım bu konuda :)) helppp 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım öncelikle benimkisi kelin ilacı misali .. 7 aydır ne okuduysam aratamadım benim herifi Bunca duaya şuan kapımda uyuyor olması lazımdı ama nerdee

Ha belki okuduğum zamanlarda dilek kapım açık değildi belki zamanı var belki de bu sıpa benim için hayırlı değil bunları bilemem elbette.

Yine de sana bu konuda etkili olan duaları yazayım canım. Kimin duasının kabul olunacağı bilinmez.

Günde 1000 adet birleşik olarak '' Ya Allah Ya Vedud Ya Cami '' esmaları gönül işlerinde etkilidir.

Bir de şöyle bir dua var ben bunu sadece 1 kez okudum ama sen her gün oku bence.

duayı aklınızda soru işareti olmadan inanarak okuyun. Ve Yaradana güvenin.

Bismillahirrahmanirrahim.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin nuriz zati ve sırrış şerri fi cemiıl esmai vessıfati ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.

100 defa okuyun. 24 saat içerisinde haber alırsınız sevdiğiniz kişiden.

Tesadüf işte arkadaşlar okumadan bahsederken şimdi telwe de yeni bir yorumcu var geçen günde yazmıştık Sertifikalı Medyum yorumlarında gördüm 2 kişye falımpirden birini önermiş ona git mutlaka o yardımcı olur diye bu işin iyice boku çıktı ya önerdiği de kendisidir büyük bir ihtimalle günah almayayım ama danışıklı dövüş bazı yorumcuları tenzih ederek söylüyorum bu iş iyice ticarete döküldü bakın çok yakında devlet bu sitelere el koyar yasaklar gibime geliyor.

Çok teşekkürler başlayayım hemen 😊😊😊

Bende öyle düşünüyorum.. O zaman ben diğer sitelerle yoluma devam edeyim en iyisi..

Aynen falimpire hiç bulaşma.

Tavsiye ettiği kendisidir tabi ya.Kimbilir bu işlerin gidişatını bilmeyen hem de çaresiz kimleri kimleri düşürüyolar ağlarına..

Aynen falimpire hiç bulaşma.

Tavsiye ettiği kendisidir tabi ya.Kimbilir bu işlerin gidişatını bilmeyen hem de çaresiz kimleri kimleri düşürüyolar ağlarına..

Bilmedigimiz neler oluyor kimbilir biz saf saf herseyimizi soru olarak yaziyoruz ne tur saibelerle o fal geliyor artik cok suphe eder oldumaptal yerine mi konuyoruz acaba

Bilmedigimiz neler oluyor kimbilir biz saf saf herseyimizi soru olarak yaziyoruz ne tur saibelerle o fal geliyor artik cok suphe eder oldumaptal yerine mi konuyoruz acaba
Her türlü hinliğin mümkün olabileceğini gözardı etmeden yola en güvendiğimiz bir iki isimle devam etmek en sağlamı.Bizim kabahatli tarafımız çok aranmamız.Tenis topuna döndük zaten.O zamanda hokkabazlıkları kucaklatırlar adama işte güzelce..

Ben siteden bile bizi tanidiklarini ve falcilarin eski fallairni gorebildiklerini dusunuyorum neden kendi aralarinda mesajlasmasinlarki hepsi birbirini taniyor

Ben siteden bile bizi tanidiklarini ve falcilarin eski fallairni gorebildiklerini dusunuyorum neden kendi aralarinda mesajlasmasinlarki hepsi birbirini taniyor

kesinlikle spastik benim gecmisimi okudu hic bilgi vermeden dusun yani hatta yazmistim burda cok iyi sasirttu beni diye onun bilmesine imkan yoktu

Kızlar bence herkes bi düşünsün,,, ilk 3 falcımızı yazalım ve sonra bakalım ısımlerden kimler aynı düşüncede.. Şimdi boyle bışey yapılmış gıbı hatırladım ama donemedım eskı sayfalara:))) isteyen katılsın anketımıze:)))) ben başlıyorum... Ama düşünüyorum haha ılk üç yok:)).

Venüs
Nesibe
3. Yokkk))))

Venus
SarayliHanim
CrimsonLady/TatliCadi

benim de:
1. nesibe (dedikleri çıkmadı ama nedense öyle )
2. saraylıhanım (dediklerinden eser yok nedense ama böyle )
3. venüs (kızın kalbi mi iyidir nedirse seviyorum onu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…