Kızlar saraylıya tarot attım sızce hatamı ettım kahvemı atsaydım.. Eskı topıktekı arkadaslarım nerde((( cherryy,, tolın,,,ilknur,,, alcanzar,, veeer adını yazmayı beceremedıklerımm ((((
ben ılk attıgımda tarot yollamıstım ve gayet de nokta atısları oldu memnun kalmıstım kahwe de yolladım sonra fakat kahwede artık o ankı sorum ustune yogunlasmıstık ve tarot kadar sasırtmadı yanı benı ama soruma odaklı oldugu ıcın olabılır . sonuc olarak ıse yarar bır ınsan ıllakı ne atarsan at yardımı dokunacaktır dıye dusunuyorum .Kızlar saraylıya tarot attım sızce hatamı ettım kahvemı atsaydım.. Eskı topıktekı arkadaslarım nerde((( cherryy,, tolın,,,ilknur,,, alcanzar,, veeer adını yazmayı beceremedıklerımm ((((
karenayı boşver bence..taha'nınkiler daha olasıİyi bayramlar herkese :)
Ben iki defa baktırdım ikisi de kahveydi.
Bu arada Fal Sepeti'nde Karena'ya baktırdım olumsuzdu, inşaallah çıkmaz, bir de Taha son zamanlarda iki sitede yok, eski fallarına baktımda başarılı yani gidişat olarak...
Urminacım kimi bekliyosun?kızlar, bayram diye kimse fal alımlarını açmayacak galiba
Aslında bazı söylediği şeyler Taha'yla benzer ama, mesela Taha karşıma zor biri çıkıcağını söylemiş ki olabilir ama Karena'da nerdeyse hakimiyet kurup , durgunlaşacağım dair yorumlarda bulunmuş.Keşke baktırmasaydımkarenayı boşver bence..taha'nınkiler daha olası
kızlar, bayram diye kimse fal alımlarını açmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?