kızlar bu arada selın ımer nasıl kararsız kaldım fal atıp atmamak konusunda ?? :S
evet oyle oldu gecmıse daır soyledıklerı tutarlıydı o yuzden hanı gecmıse daır bıseyler soyleseydı belkı rezzan abla o zaman daha acıklayıcı konusablırdım suan bende net bırsey dıyemıyorum sen rezzan ablaylamı uyumluydun nesıbeylemı unuttum ben :)
Nasıl bilemiyorum, bende gelecek odalıydı daha çok çünküm, ama istersen falını sana yollayabilirim. :)
Ben de Nesibe ve Rezzan abla ikiside olaganustu...ama iste herkese uymuyor...
BÜTÜN FALLAR diye kocaman kocaman yazmış, ayrıntı belirtememiş. Ama büyük ihtimalle hem tüm falcı hem de tüm fallar demek istemiştir çünkü "bütün fallar" ifadesi hepsini kapsıyor. Biz çok detaylı düşünüyoruz ya, sonra niye mutsuzuz asdfgh.
umut ışık cok cok vasat dıyebılırım rhatlıkla 2 fal gonderdım bırı paralı dıgerı puanlarımla ama ıkısıde baya baya patladı ısrarla tarıh werır we hıcbırsey olmaz o tarıhlerde puan ıadesı ıstedıgım 2 ınsandan bırıdır .umut ışık nasıl? selin imere ben de bakayım..
Kızlar selam..Fal baktırasım geldi bugün, binnaz ablada veya fal sepetinde kimi önerirsiniz bana, nesibe dışında?
Cidden tatmin edici, durum analizleri iyi olan kim var? Epeydir takip etmedim zira.
benım promosyonlarıma bakmıstı bıkac kez memnun kalmadım hıc dıkkate bıle almadıgm fallardandır yanı . belkıde benle uyusmadı orasını bılemem :)maestro nasıl sizce kızlar güzel yorum yapıyor gibi geldi bna ama pek aşk anlamında değil genel bakıyor
onlar robot falci daha oncede pronosyonlara hep bakiyordu bazen ilginc sekilde tutabiliyor amamaestro nasıl sizce kızlar güzel yorum yapıyor gibi geldi bna ama pek aşk anlamında değil genel bakıyor
Ahahahah faldan ayrintidan mutsuz olmamiza nasil da geciverdin cognitive, biz de seni seviyoruz iyi ki geldin :)
onlar robot falci daha oncede pronosyonlara hep bakiyordu bazen ilginc sekilde tutabiliyor ama
benım promosyonlarıma bakmıstı bıkac kez memnun kalmadım hıc dıkkate bıle almadıgm fallardandır yanı . belkıde benle uyusmadı orasını bılemem :)
Denemediklerimizi denerizAllah diyorum :) Iyi birilerini yakalarsam niye olmasin :)
Bende su an rezene iciyorum hahahaDün gece rezene çayını fazla kaçırmışım Cherry, görmezden gelelim lütfen. asdfg.
^_^
Bende su an rezene iciyorum hahaha
Hahahahaha cnm o anksiyeteden oturu karamsarlik ,rezeene midem icin iciyorum ben rahatlatiyor papatyada tavsiyemdir,fallardan bitki cayi tavsiyelerine gectiysek yaslaniozmu kizzz :)))Arkadaşlar bir de kahve içmiştim, böyleee telvelere bakıyorum kocamaaan bir kalp çıktı. Benim yorumum: Kalp ameliyatı mı geçirecem yoksa ohaa, oldu. Evet.
Bir genç kızı hayat böyle otlaştırdı. Sonra rezene içip kafayı bulması normal.
Hahahahaha cnm o anksiyeteden oturu karamsarlik ,rezeene midem icin iciyorum ben rahatlatiyor papatyada tavsiyemdir,fallardan bitki cayi tavsiyelerine gectiysek yaslaniozmu kizzz :)))
Hahahhaa cok soguk battaniyem nerede cognitive hahahahaOo papatya benim favori içeceğim ki zaten, tabii favori çiçeğim de ^_^
Duuur daha birbirimizden kaliteli çiçek/meyve/sebze tohumu nerden alınır tavsiyeleri, isteyeceğiz, işte o gün yaşlandık be kardeşim, diyeceğiz.
Iste biz o gun tukenecegiz....ffhhdstyukjOo papatya benim favori içeceğim ki zaten, tabii favori çiçeğim de ^_^
Duuur daha birbirimizden kaliteli çiçek/meyve/sebze tohumu nerden alınır tavsiyeleri, isteyeceğiz, işte o gün yaşlandık be kardeşim, diyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?