Binnaz Abla

Ben de Nesibe ve Rezzan abla ikiside olaganustu...ama iste herkese uymuyor...

Ahahahah faldan ayrintidan mutsuz olmamiza nasil da geciverdin cognitive, biz de seni seviyoruz iyi ki geldin :)

umut ışık nasıl? selin imere ben de bakayım..
umut ışık cok cok vasat dıyebılırım rhatlıkla 2 fal gonderdım bırı paralı dıgerı puanlarımla ama ıkısıde baya baya patladı ısrarla tarıh werır we hıcbırsey olmaz o tarıhlerde puan ıadesı ıstedıgım 2 ınsandan bırıdır .

maestro nasıl sizce kızlar güzel yorum yapıyor gibi geldi bna ama pek aşk anlamında değil genel bakıyor

maestro nasıl sizce kızlar güzel yorum yapıyor gibi geldi bna ama pek aşk anlamında değil genel bakıyor
benım promosyonlarıma bakmıstı bıkac kez memnun kalmadım hıc dıkkate bıle almadıgm fallardandır yanı . belkıde benle uyusmadı orasını bılemem :)

onlar robot falci daha oncede pronosyonlara hep bakiyordu bazen ilginc sekilde tutabiliyor ama

hadi ya blmyrdm bn

benım promosyonlarıma bakmıstı bıkac kez memnun kalmadım hıc dıkkate bıle almadıgm fallardandır yanı . belkıde benle uyusmadı orasını bılemem :)

genel yorumu güzel ama aşk konusunda beklentilerimi karşılamadı :) duymak istedklerm yok yorumunda :)

Arkadaşlar bir de kahve içmiştim, böyleee telvelere bakıyorum kocamaaan bir kalp çıktı. Benim yorumum: Kalp ameliyatı mı geçirecem yoksa ohaa, oldu. Evet.
Bir genç kızı hayat böyle otlaştırdı. Sonra rezene içip kafayı bulması normal.

Hahahahaha cnm o anksiyeteden oturu karamsarlik ,rezeene midem icin iciyorum ben rahatlatiyor papatyada tavsiyemdir,fallardan bitki cayi tavsiyelerine gectiysek yaslaniozmu kizzz :)))

Hahahahaha cnm o anksiyeteden oturu karamsarlik ,rezeene midem icin iciyorum ben rahatlatiyor papatyada tavsiyemdir,fallardan bitki cayi tavsiyelerine gectiysek yaslaniozmu kizzz :)))

Oo papatya benim favori içeceğim ki zaten, tabii favori çiçeğim de ^_^
Duuur daha birbirimizden kaliteli çiçek/meyve/sebze tohumu nerden alınır tavsiyeleri, isteyeceğiz, işte o gün yaşlandık be kardeşim, diyeceğiz.

Hahahhaa cok soguk battaniyem nerede cognitive hahahaha

Iste biz o gun tukenecegiz....ffhhdstyukj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…