seline baktırdım 2 hafta önce uzun süre baktırmam artık..Selin Imer cevrimcici kos panpa :) Sen hani fali azaltacaktin ne oldu
Biryolunvar edna tanura'nın dediği bi şey çıktı kızlar. Sanırım bunu nalan abla ve 1-2 kişi daha söyledi. Ve eylül ayının bitmesiyle patlayan fallarım da oldu. Üşenmezsem kimlerin bildiğini ve kimlerin patladığını yazıcam
buna cok sewındım desemm :)Saraylının söyledigi 2 sey gercklesti kizlar. Aslnda gelecekle alklı degildi bu seferkiler biri gecmiste olmus ve bnim duymadgm birseydi dgeri de karsı tarafn bi konu hakkindaki dsuncesiydi. Dun aksam her ikisini de bzzat kndi agzindan duydum
buna cok sewındım desemm :)
yarın binnaz abla da fal bakımı 1 tl imiş bayram kampanyası :) bu arada fallaşmak isteyen mesaj atablr bana kızlar
blmyrm ki cnm bnada mail gelmş ordan haberm olduSahi o siteye nasl kredi yukleniyor 1 liralk yuklme oluyor mu ki? Birde bn cok birsey bklemiyorm aslnda. Ya iyi falcilar girmz yada cok cddi sekilde fal bklmz kanmca
şuan grdm bnKizlar, uyanik olanlar, binnazda 1 tl baslamis :)
Lakin site acilmiyor
şevval göz kırpıyor bınnazda 1 tlyken benı dene dıyor sankı :) sızce deneyeyımmı baktıran varmı önceden
sızde denıyormusunuz warmı baktıran1 TL sekerim, baktir gitsin :)
zor yakalanıyor ben sevval ı yakaladım ona baktımak ıstıyordum zaten bı denemıs olurum bakalım hoş canlı chat e alıcak we cok kullanıslı olmıycaktır buda ama ..hepsi ya meşgul ya çevrımdışı online olan var mı ki :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?