Yogunlktan dolayi uc dakka fln bende o sayfada durdum ama atmissin sonuc olarak merak etme odemen alinmis .Umut ışık a tarot attım mobil ödeme gerçekleşti diyor ama binnaz abla da hala sayfayı yenilemeyin kapatmayın yazısı var boşa bi lira verdim galiba
ay hadi inşallah valla cok mutlu oldum eger başardıysam :)Yogunlktan dolayi uc dakka fln bende o sayfada durdum ama atmissin sonuc olarak merak etme odemen alinmis .
Bosverelim bacilar ucuz etin yahnisi site acilmiyorfalpuanlar niye kullanılmıyor ben anlamadım. 100 fal puanım var boşuna mı bekliyorum ben şimdi :)
Pembe tablo sevval bir vakte kadar der hepyorumumu yazılı olarak yapıcaklarmıs sonunda cevap werdıler . sevvalı denemıs olucam arkadaslar ben
Yapma bacim burnunu. Kafdagina dogru cevir binnazda kimHazır 1 tl iken, birkaç falcı trollemeyi düşündüm ama İstanbul hanımefendiliği kimliğime yakışmaz diye yapmadım.
Yapma bacim burnunu. Kafdagina dogru cevir binnazda kim
Bence de, siteye girip Binnaz hanımın 80'lerden kalma fotosunu her gördüğümde yorganı başıma çekip ağlıyorum zaten, gerek yok.
aynen :) kotu bı secım oldu . bnada bır wakte kadar demıs ıkı wakte kadr demıs . gelecege yonelık anlatmıs . oylesıne gondermıstım zaten fıkırlerımı sabıt tuttugu bı saskınlık yaratmadıgı ıcın bı nokta atısı yapıpda karısıklık yaratmadıgı ıcın kafamda saolsun napayımPembe tablo sevval bir vakte kadar der hep
AhahhahahBence de, siteye girip Binnaz hanımın 80'lerden kalma fotosunu her gördüğümde yorganı başıma çekip ağlıyorum zaten, gerek yok.
Ahahahahhahha
Saclar yuzundenmi panpa ?
Valla ben hem Selin Imer i, hem Ruya Yildiz i, hem Guven Cihan i online yakaladim, fal da gonderdim ama kredikarti odemesi calismadi
gelip sacmalayan cok oluyor urminaa ya falcilar,ahlak zabitalari,forumdan giden ama yerine baskasini gonderenler vs..nezih ortamimiz bozulmasin.bu arada binnazabla bakimdayiz uyarisi cikiyor :))ya meğer ne çok fal hastası varmış !! hayır, arada sırada gelip sizi günahkarlaaaar diyen arkadaşlara sesleniyorum, galiba geride kalan pek kimse olmayacak
Düşünsene bi' birkaç dakika içinde duygu değiminin alasını yaşıyorsun: "ohaa nasıl yakaladım eheheh" ve " yook artık bu kadar şansızlık"
Ben de Selin'i tekrar denemek isterdim, ilk falla paralel mi diye, ama geçti artık.
(Saç ve bandaj)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?