Binnaz Abla

yorumumu yazılı olarak yapıcaklarmıs sonunda cevap werdıler . sevvalı denemıs olucam arkadaslar ben

Umut ışık a tarot attım mobil ödeme gerçekleşti diyor ama binnaz abla da hala sayfayı yenilemeyin kapatmayın yazısı var boşa bi lira verdim galiba

Umut ışık a tarot attım mobil ödeme gerçekleşti diyor ama binnaz abla da hala sayfayı yenilemeyin kapatmayın yazısı var boşa bi lira verdim galiba
Yogunlktan dolayi uc dakka fln bende o sayfada durdum ama atmissin sonuc olarak merak etme odemen alinmis .

Bence yollayamadım tekrar aynı sayfa açıldı bence benim fal gitmedi

1 lira yapmışlar iyi güzel hoş da falcıları yakalamak imkansız. Şu an site çöktü sanırım. Açılmıyor bile. Bir de her üyeliğe en fazla 3 tane fal atabilme hakkı tanınsaydı mesela iyi olurdu. 10 kişiye baktıran bile olmuştur bugün f5 tuşunu eskitip

Bence de, siteye girip Binnaz hanımın 80'lerden kalma fotosunu her gördüğümde yorganı başıma çekip ağlıyorum zaten, gerek yok.

Ahahahahhahha

Saclar yuzundenmi panpa ?

Valla ben hem Selin Imer i, hem Ruya Yildiz i, hem Guven Cihan i online yakaladim, fal da gonderdim ama kredikarti odemesi calismadi

Son düzenleme:
Pembe tablo sevval bir vakte kadar der hep
aynen :) kotu bı secım oldu . bnada bır wakte kadar demıs ıkı wakte kadr demıs . gelecege yonelık anlatmıs . oylesıne gondermıstım zaten fıkırlerımı sabıt tuttugu bı saskınlık yaratmadıgı ıcın bı nokta atısı yapıpda karısıklık yaratmadıgı ıcın kafamda saolsun napayım

Ahahahahhahha

Saclar yuzundenmi panpa ?

Valla ben hem Selin Imer i, hem Ruya Yildiz i, hem Guven Cihan i online yakaladim, fal da gonderdim ama kredikarti odemesi calismadi

Düşünsene bi' birkaç dakika içinde duygu değiminin alasını yaşıyorsun: "ohaa nasıl yakaladım eheheh" ve " yook artık bu kadar şansızlık"
Ben de Selin'i tekrar denemek isterdim, ilk falla paralel mi diye, ama geçti artık.
(Saç ve bandaj )

ya meğer ne çok fal hastası varmış !! hayır, arada sırada gelip sizi günahkarlaaaar diyen arkadaşlara sesleniyorum, galiba geride kalan pek kimse olmayacak
gelip sacmalayan cok oluyor urminaa ya falcilar,ahlak zabitalari,forumdan giden ama yerine baskasini gonderenler vs..nezih ortamimiz bozulmasin.bu arada binnazabla bakimdayiz uyarisi cikiyor :))

Selinin cikan fallari var ve yorumlarda da yazmislar bende yine gondermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…