o nasıl bir fal ya balık ne alaka gelecek tutarlımı yoksa pembe tablomuyorumum geldi emine den,ilginc bir sekildeydi yorumu,ama dogru tespitler vardi :) Balık yemelisin demis bir yerde ona cok guldum :)
bence topiğe üye olmayanlar attı bu akşam galiba emineye kimseden ses çıkmadığına göre
son dakika arkadaşlar falın asla zamanına takılmayın erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra çok fal baktırdım ve karşıma hemen hemen bir çogu yeni biri çıkacagını söylemişti ama bunun 6/7 ay önce olması gerekiyordu bu hafta içinde oldu tarifi birebir tutturan ilkay olmuş suan bişey yok ama tuttumu tuttu işine kadar
son dakika arkadaşlar falın asla zamanına takılmayın erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra çok fal baktırdım ve karşıma hemen hemen bir çogu yeni biri çıkacagını söylemişti ama bunun 6/7 ay önce olması gerekiyordu bu hafta içinde oldu tarifi birebir tutturan ilkay olmuş suan bişey yok ama tuttumu tuttu işine kadar
yani eski esimin karakteri,benim karakterim ve su anki hoslandigim kisinin karakteri hk. yaptigi yorumlar tuttu..Su anda begenen ayrica iki erkegi bildi ve harf verdi isimlerinden,su an hoslandigim adamin da fiziksel ozelligi ile ilgili bir yorum yapmisti, o da dogruydu..ama gelecegi bilemiyorum tabi,beklemek gereko nasıl bir fal ya balık ne alaka gelecek tutarlımı yoksa pembe tablomu
canım selin imer de bana eylül sonu demiş ama eskisininde döneceğini söylemiş %50 tutturmuş olıyorCanım Selin İmer'e baktırdın mı?
Canim senin tavsiyen ustune katina attim bende Ilkaya ve banada soyledigi bir sey hemen ardindan gerceklesti,zaman vermemisti gerci,diger yorumlarida cok mantikliydi,su an dedigi sekilde ilerliyor olaylarİlkay ı tek geçerim demiştim buradan canım haklı çıktım galiba
valla bende şaşırdım seyahat eden biri demiş doğru ,kumral demiş doğru sana bağlı olup olmaması ama mantığını kullan geçmişi geçmişte bırak demiş o zamanlar kızmıştım haklı çıktıİlkay ı tek geçerim demiştim buradan canım haklı çıktım galiba
canım selin imer de bana eylül sonu demiş ama eskisininde döneceğini söylemiş %50 tutturmuş olıyor
yaa o kadarda kötü olamaz falı diye düşünüyorum kendimi suçlu hissettim simdibazı nokta atışlarıda oldu ama hakkını yemiyeyim..
yurt dışı bağlantılı demiş evet aslında doğru iş gereği yurtdışına gidip gelen biri vallaha ya oda bilmişValla benim en yakın tarih şubat ayı bakalım :) ama anı iyi biliyor :) geçmişi bilmiyorum ama kinin fiziksel özellerini felan söyledi kişi tarifi tutuyor mu?
bir açıp okuyayım temmuzdamı ne atmıştımValla benim en yakın tarih şubat ayı bakalım :) ama anı iyi biliyor :) geçmişi bilmiyorum ama kinin fiziksel özellerini felan söyledi kişi tarifi tutuyor mu?
İlkay ı tek geçerim demiştim buradan canım haklı çıktım galiba
Gerçekten komikti istersen özelden göndereyim bak sende..yaa o kadarda kötü olamaz falı diye düşünüyorum kendimi suçlu hissettim simdi
daha ne bilsin canım gayet iyi benceyani eski esimin karakteri,benim karakterim ve su anki hoslandigim kisinin karakteri hk. yaptigi yorumlar tuttu..Su anda begenen ayrica iki erkegi bildi ve harf verdi isimlerinden,su an hoslandigim adamin da fiziksel ozelligi ile ilgili bir yorum yapmisti, o da dogruydu..ama gelecegi bilemiyorum tabi,beklemek gerek
yurt dışı bağlantılı demiş evet aslında doğru iş gereği yurtdışına gidip gelen biri vallaha ya oda bilmiş
yok bebem hiçmi tuttugu yoktu bugün çok fal baktı kadın sasırdı heralde ne yapacağını birden yüklendikGerçekten komikti istersen özelden göndereyim bak sende..
inşallah hatta burada yazmıştım selin bana hiç tutmadı diye 4 ay rötarlı tuttubenim gelecekte tanışacağım kişiyi söyledi ten rengini vs. inşallah çıkar bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?