Binnaz Abla

Canım Selin İmer'e baktırdın mı?

İlkay ı tek geçerim demiştim buradan canım haklı çıktım galiba

o nasıl bir fal ya balık ne alaka gelecek tutarlımı yoksa pembe tablomu
yani eski esimin karakteri,benim karakterim ve su anki hoslandigim kisinin karakteri hk. yaptigi yorumlar tuttu..Su anda begenen ayrica iki erkegi bildi ve harf verdi isimlerinden,su an hoslandigim adamin da fiziksel ozelligi ile ilgili bir yorum yapmisti, o da dogruydu..ama gelecegi bilemiyorum tabi,beklemek gerek

ayyyyyyyyy arkadaşlar emineye bu akşam bende attım hemde uzuc diye çok ilgin ve komik bi tarzı varyaa..okurken çok güldüm..bi konudan başka bir konuya atlıyor.sizi salıncakta sallıcak, ençok saçlarınızı okşamayı seviyor fiziğine zaten hayran bide balık yemeyi çok seviyor gibi yorumlar koptum yaaaa

Canim senin tavsiyen ustune katina attim bende Ilkaya ve banada soyledigi bir sey hemen ardindan gerceklesti,zaman vermemisti gerci,diger yorumlarida cok mantikliydi,su an dedigi sekilde ilerliyor olaylar

valla bende şaşırdım seyahat eden biri demiş doğru ,kumral demiş doğru sana bağlı olup olmaması ama mantığını kullan geçmişi geçmişte bırak demiş o zamanlar kızmıştım haklı çıktı

Valla benim en yakın tarih şubat ayı bakalım :) ama anı iyi biliyor :) geçmişi bilmiyorum ama kinin fiziksel özellerini felan söyledi kişi tarifi tutuyor mu?
yurt dışı bağlantılı demiş evet aslında doğru iş gereği yurtdışına gidip gelen biri vallaha ya oda bilmiş

ilkayı bır tek ben mı sevemedım mantık cercevesınde yorum getıren bır kadın bana dedıklerı acayıp olumsuzdu kı duruma bakıp denılecek sey oydu yanı ama tam tersı gerceklestı benım enerjım pek tutmadı kendısıyle ama dobra kadın allah ıcın :) yıneee enerjı meselesıne cıkıyor olay, tuturmuss sızdee ne guzelll ..

daha ne bilsin canım gayet iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…