- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ben baktırmadım ikisine de ama arkadaş sanırım baktırmış oradan şüphelenmiş :)) fake olmasına yanmam yeterki fallar çıksın :))İkisine de fal baktıran var mı? karşılaştırdınız mı? merak ettim şimdi
Arkadaslar bugun emineye fal attim fincanimda da belirgin bisey yoktu ve genel olarak dedim.hic soru sormadim ama agzim acik kaldi cok fazla nokta atisi vardi bunlari o fincandan nasil cikardi pes dedim bu fiyata neler varmis gelecege takilmamayi coktan ogrendim ama bence gayet tutarliydi
Cnım ben demiştim ama ikisine de baktırmadım..sadece bu topikte biri yazmıştı ayı kişiler galiba diye,ismini haturlayamadım..bende ikisinin profilini inceldim tanıtım yazıları aynı çok benzer..ikisininde aynı kişiler olabaleceğinden bende şüphelendim..ama idda etmiyorum ama yazılar aynı yani yorum sizin..Ben baktırmadım ikisine de ama arkadaş sanırım baktırmış oradan şüphelenmiş :)) fake olmasına yanmam yeterki fallar çıksın :))
aynen canım piyasayı burası belirliyor..kim övüldüyse hemen o falcı doluyor..bende farkettim bunu ..Burda meşhur ettiğimiz falcılar bize komisyon vermeli,en azından 1 fal bedava bakmalı ben emine ye 7.5 tl iken 2 kez baktırdım,kısa ama özdü.. ve o zaman sırada bi tek ben oluyodum ,maşallah şimdi baktım 6 falı var :), Kanatsız meleğiz biz,üzülelim,kırılalım,dökülelim, onlar kazansın..
o bendim,bendim o:), baktırmadım ama artık hislerim beni yanıltmıyor, profil resimlerinin benzerliği,isim benzerliği bunların ötesinde his.. aynı kişiler.. çünkü falalemde de yeni o, diğerinde de....Cnım ben demiştim ama ikisine de baktırmadım..sadece bu topikte biri yazmıştı ayı kişiler galiba diye,ismini haturlayamadım..bende ikisinin profilini inceldim tanıtım yazıları aynı çok benzer..ikisininde aynı kişiler olabaleceğinden bende şüphelendim..ama idda etmiyorum ama yazılar aynı yani yorum sizin..
ve aynı anda çevrimiçi olmaları da cabası.. ne diyim..o bendim,bendim o:), baktırmadım ama artık hislerim beni yanıltmıyor, profil resimlerinin benzerliği,isim benzerliği bunların ötesinde his.. aynı kişiler.. çünkü falalemde de yeni o, diğerinde de....
Aynen katılıyorum sana bu kadarda tesadif olamaz yani..bizdende kimse kurtulamıyor..asayiş berkemalo bendim,bendim o:), baktırmadım ama artık hislerim beni yanıltmıyor, profil resimlerinin benzerliği,isim benzerliği bunların ötesinde his.. aynı kişiler.. çünkü falalemde de yeni o, diğerinde de....
emineye 5 kisi gelmis bileburdan mi hepsi kizlar ses verin
evet ya son zamanlarda dediğin gibi gerçi ilkayı burada denemedim fal sepetinde baktırYa kızlar bu biryolunvar'a iyi falcılar dolmaya başladı galiba.siz ne dersiniz?
İlkay Gür, Falcı Aylin, Medyum Deniz, Emine
bugün ben 10 tl ye baktırdım bir baktım 12,5 olmuşBurda meşhur ettiğimiz falcılar bize komisyon vermeli,en azından 1 fal bedava bakmalı ben emine ye 7.5 tl iken 2 kez baktırdım,kısa ama özdü.. ve o zaman sırada bi tek ben oluyodum ,maşallah şimdi baktım 6 falı var :), Kanatsız meleğiz biz,üzülelim,kırılalım,dökülelim, onlar kazansın..
Bence eminenin sana bir tane bedava fal bakması lazım..hiç bu kadar fal olmazdı o
evet ya son zamanlarda dediğin gibi gerçi ilkayı burada denemedim fal sepetinde baktır
bugün ben 10 tl ye baktırdım bir baktım 12,5 olmuş
Bence eminenin sana bir tane bedava fal bakması lazım..
valla sorma canım ya ama iyi ye iyi kötüye de kötü hakkını yememek lazım sonuçta enerji işi amaBence eminenin sana bir tane bedava fal bakması lazım..
aynen canım piyasayı burası belirliyor..kim övüldüyse hemen o falcı doluyor..bende farkettim bunu ..
canim ben attim emineye :)hiç bu kadar fal olmazdı o
evet ya son zamanlarda dediğin gibi gerçi ilkayı burada denemedim fal sepetinde baktır
bugün ben 10 tl ye baktırdım bir baktım 12,5 olmuş
ay inşallah memnun kalırsın canımcanim ben attim emineye :)
O da 2014'ün son fake falcısı olacak sanırım doğruysa
yorumum geldi emine den,ilginc bir sekildeydi yorumu,ama dogru tespitler vardi :) Balık yemelisin demis bir yerde ona cok guldum :)bence topiğe üye olmayanlar attı bu akşam galiba emineye kimseden ses çıkmadığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?