Binnaz Abla

Ya kızlar bu biryolunvar'a iyi falcılar dolmaya başladı galiba.siz ne dersiniz?
İlkay Gür, Falcı Aylin, Medyum Deniz, Emine

Burda meşhur ettiğimiz falcılar bize komisyon vermeli,en azından 1 fal bedava bakmalı ben emine ye 7.5 tl iken 2 kez baktırdım,kısa ama özdü.. ve o zaman sırada bi tek ben oluyodum ,maşallah şimdi baktım 6 falı var :), Kanatsız meleğiz biz,üzülelim,kırılalım,dökülelim, onlar kazansın..

Ben baktırmadım ikisine de ama arkadaş sanırım baktırmış oradan şüphelenmiş :)) fake olmasına yanmam yeterki fallar çıksın :))
Cnım ben demiştim ama ikisine de baktırmadım..sadece bu topikte biri yazmıştı ayı kişiler galiba diye,ismini haturlayamadım..bende ikisinin profilini inceldim tanıtım yazıları aynı çok benzer..ikisininde aynı kişiler olabaleceğinden bende şüphelendim..ama idda etmiyorum ama yazılar aynı yani yorum sizin..

aynen canım piyasayı burası belirliyor..kim övüldüyse hemen o falcı doluyor..bende farkettim bunu ..

o bendim,bendim o:), baktırmadım ama artık hislerim beni yanıltmıyor, profil resimlerinin benzerliği,isim benzerliği bunların ötesinde his.. aynı kişiler.. çünkü falalemde de yeni o, diğerinde de....

o bendim,bendim o:), baktırmadım ama artık hislerim beni yanıltmıyor, profil resimlerinin benzerliği,isim benzerliği bunların ötesinde his.. aynı kişiler.. çünkü falalemde de yeni o, diğerinde de....
ve aynı anda çevrimiçi olmaları da cabası.. ne diyim..

Aynen katılıyorum sana bu kadarda tesadif olamaz yani..bizdende kimse kurtulamıyor..asayiş berkemal

emineye 5 kisi gelmis bile burdan mi hepsi kizlar ses verin

hiç bu kadar fal olmazdı o
Ya kızlar bu biryolunvar'a iyi falcılar dolmaya başladı galiba.siz ne dersiniz?
İlkay Gür, Falcı Aylin, Medyum Deniz, Emine
evet ya son zamanlarda dediğin gibi gerçi ilkayı burada denemedim fal sepetinde baktır
bugün ben 10 tl ye baktırdım bir baktım 12,5 olmuş

aynen canım piyasayı burası belirliyor..kim övüldüyse hemen o falcı doluyor..bende farkettim bunu ..

Aynen öyle ama iyi olan övüyoruz kötü olanı da yerin dibine sokuyoruz burada galiba. Ama ben çoğunluğa güvenirim.

O da 2014'ün son fake falcısı olacak sanırım doğruysa

Ben baktirdim her ikisinede,once falalemdekine baktirmistim,sonra medyum denize soru yazarken size falaemde kahve gondermistim dedim.Kendisi bana inkar etti,baska sitede fal bakmiyorum ben diye ama yorumlarinda kullandigi kelimeler bile birbirinin aynisiydi.Kesinlikle ikisi ayni kisi ama niye inkar ediyor anlamis degilim.Hayir madem inkar edecek,milletin gozune gozune iki profil yazisinida ayni yapmasin bari.13 yasimdan beri fal bakarim senedir bla bla bla..:)

son dakika arkadaşlar falın asla zamanına takılmayın erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra çok fal baktırdım ve karşıma hemen hemen bir çogu yeni biri çıkacagını söylemişti ama bunun 6/7 ay önce olması gerekiyordu bu hafta içinde oldu tarifi birebir tutturan ilkay olmuş suan bişey yok ama tuttumu tuttu işine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…