ne güzel topicte böyle bir haber Allah tamamına erdirsin inşallahTeşekkürler canım
ne güzel topicte böyle bir haber Allah tamamına erdirsin inşallah
Tabi olumsuz fallar çıkmasınnn deepbluem.. Olumlular çıksınnn..Allah'ım bizleri en azından yeni yılda falları çıkan kullarından eyle .... yoksa batıyoruz... amin
Bence de olumlular çıksın olumsuzlar patlasınTabi olumsuz fallar çıkmasınnn deepbluem.. Olumlular çıksınnn..
Bu emine kim ? hangi sitede bakıyor..Arkadaslar bugun emineye fal attim fincanimda da belirgin bisey yoktu ve genel olarak dedim.hic soru sormadim ama agzim acik kaldi cok fazla nokta atisi vardi bunlari o fincandan nasil cikardi pes dedim bu fiyata neler varmis gelecege takilmamayi coktan ogrendim ama bence gayet tutarliydi
umuscan canım çok mutlu oldum senin adına :) Allah tamamına erdirsin...bizim Aylin bu durumu bilmiş miydi?Laleciğim çok teşekkürler
Bencede denebilinir sendede nokta atislar varmiydi ben diyorumki bizi bilen birimi artik paranoyak olduk cunkuEmine hanima baktirdim söyledikleri cikarsa yazacagim
Denenebilir buldum kendisini
Bir yolun varda canimBu emine kim ? hangi sitede bakıyor..
Bencede denebilinir sendede nokta atislar varmiydi ben diyorumki bizi bilen birimi artik paranoyak olduk cunku
Allah'ım bizleri en azından yeni yılda falları çıkan kullarından eyle .... yoksa batıyoruz... amin
O kadar çok güzel yorum duydum ki bende atayım bakalımEmine hanima baktirdim söyledikleri cikarsa yazacagim
Denenebilir buldum kendisini
Gariban duasıahahaha çok güldüm buna
mevcut tarifler süperdi burca kadar ,hani 3 burç saymamış şu şu diye direk burcunu yazmişbir konuda zit yorum yapti diger anlattiklari hep gelecek odakliydi tarifleri cok basariliydi nokta atisida vardi
mevcut tarifler süperdi burca kadar ,hani 3 burç saymamış şu şu diye direk burcunu yazmiş
umuscan canım çok mutlu oldum senin adına :) Allah tamamına erdirsin...bizim Aylin bu durumu bilmiş miydi?
O da 2014'ün son fake falcısı olacak sanırım doğruysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?