bu arada binnazabla da %30 indirim varmış kızlar. 30 liralık fal paketi 21 liraya denk geliyor. Yükleme yapsam mı diye düşünüyorum. Binnaz ablada selin imer haricinde baktırmaya değecek birileri var mı? ben 1-2 fal baktırdım binnazda pek fikrim yok o yüzden
Canım geldi mi falın? Ne atmıştın bende deniyeceğim merak ettim
Canım kusura bakma malum yılbaşı alışveriş için biraz dışarı çıktım. Falım gelmiş gayet detaylı uzun bir fal geçmişi ve anı tam bilmiş gelecekle ilgili bir şeyler var ama bakalım genel olarak güzel bir yorum olmuş dene bence fiyatı da iyi 10tl
Yılbaşı gecesi boş takılanlar kendini fala vuruyor resmen
Enerjisi dağılmış yarın detaylı olarak bakacakmış alımları açık kalacakmış öyle yazmışBugün beklemeyin falınızı uykusuz kalırsınız vallahi Ya bu serap sultanda birine benziyor ama benzemiyor çıkartamadım Bence iyice paronayak oldum neyse
vallahi çıkmadım dışarı aptallığımdan şimdi oturdum örgü örüyorum,fal baktırıyorum. Tam bir babaanneyim yaş 24 ruh 64 resmen
Bende yeni yıla arkadaşlarımla eğlenerek değil ailemle tv başında çekirdek çitleyerek girmeye karar vererek memlekete geldim.
örgü örmek rahatlatır, hem bu soğuk havada evde keyif yapmakta güzel ( züğürt tesellisi gibi oldu)
canım sana rania nın verdiği tarih geçtimikızlar ben de bi yere kımıldayamadım ilkay gür nasıl? yorumlara baktığımda burada beğenen de var beğenmeyende. sizin içinizde baktıran var mı?
pühhh benim son falım resmen enerji düşüklüğüne denk gelmiş ya o zamanKızlar sizde bu saraylıydı kirazeydi venüstü en çok tutturanlar listesiyle paralel mi yorum yaptı merak ettim de
aralık son hafta demişti yani aslına bakarsan zaman biraz oynayabilir ama asıl gelişme için ocak demişti. aralık son hafta için sinyal manasındaydı dediği aslında benzer bişey oldu bugün yani çıkmadı diyemiyorumcanım sana rania nın verdiği tarih geçtimi
o zaman patladı diyemeyiz zaten tam dediği tarihtede olacak hali yok inşallah devamı gelir canımaralık son hafta demişti yani aslına bakarsan zaman biraz oynayabilir ama asıl gelişme için ocak demişti. aralık son hafta için sinyal manasındaydı dediği aslında benzer bişey oldu bugün yani çıkmadı diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?