Binnaz Abla

bu arada binnazabla da %30 indirim varmış kızlar. 30 liralık fal paketi 21 liraya denk geliyor. Yükleme yapsam mı diye düşünüyorum. Binnaz ablada selin imer haricinde baktırmaya değecek birileri var mı? ben 1-2 fal baktırdım binnazda pek fikrim yok o yüzden

binnaz ablada lalegülü söylüyolardi ben baktirmadim
ama binnazdakileri hic begenmiyorum

Canım geldi mi falın? Ne atmıştın bende deniyeceğim merak ettim

Canım kusura bakma malum yılbaşı alışveriş için biraz dışarı çıktım. Falım gelmiş gayet detaylı uzun bir fal geçmişi ve anı tam bilmiş gelecekle ilgili bir şeyler var ama bakalım genel olarak güzel bir yorum olmuş dene bence fiyatı da iyi 10tl

Teşekkür ederim:)) O zaman Mobil Ödemem sıfırlandığı gibi atıyorum falımı umarım yükseltmez

Serap Sultana dayanamadım kardeşimin telefonundan çekip fal attım

Sonuç= Anlık, geçmiş ve gelecek konusunda başarılıydı cidden. 10 TL'ye cidden fazlasıyla değer. Büyük ihtimal başlangıç fiyatı deneyin derim

Kızlar bu gece dışarı çıkamadım ben de son falımı serap sultana attım. Bundan sonra fal baktırmayacağım. Bir kere başardım yine başarırım. Bunu da son fal niyetine attım. Benim fincanım cok az cıkmıstı o da destekleyerek bunları görebildim dedi. Kısa yüzeyseldi ama tatlı biri denenebilir. Bakalım o da aynı şeyleri söyledi. Göreceğiz. 2015 benim için falsız bir yıl olacak.

Enerjisi dağılmış yarın detaylı olarak bakacakmış alımları açık kalacakmış öyle yazmış Bugün beklemeyin falınızı uykusuz kalırsınız vallahiYa bu serap sultanda birine benziyor ama benzemiyor çıkartamadım Bence iyice paronayak oldum neyse

pühhh benim son falım resmen enerji düşüklüğüne denk gelmiş ya o zaman Kızlar sizde bu saraylıydı kirazeydi venüstü en çok tutturanlar listesiyle paralel mi yorum yaptı merak ettim de

vallahi çıkmadım dışarı aptallığımdan şimdi oturdum örgü örüyorum,fal baktırıyorum. Tam bir babaanneyim yaş 24 ruh 64 resmen

Bende yeni yıla arkadaşlarımla eğlenerek değil ailemle tv başında çekirdek çitleyerek girmeye karar vererek memlekete geldim.
örgü örmek rahatlatır, hem bu soğuk havada evde keyif yapmakta güzel ( züğürt tesellisi gibi oldu )

Ah be hayatım ben ailemle yaşıyorum bize her gün yılbaşı, bugün çıkaydım iyiydi ama ne yapalım Neyseki örgüm var cidden rahatlatıyor

kızlar ben de bi yere kımıldayamadım ilkay gür nasıl? yorumlara baktığımda burada beğenen de var beğenmeyende. sizin içinizde baktıran var mı?

pühhh benim son falım resmen enerji düşüklüğüne denk gelmiş ya o zaman Kızlar sizde bu saraylıydı kirazeydi venüstü en çok tutturanlar listesiyle paralel mi yorum yaptı merak ettim de

Benim bu sefer sorum farklıydı ama küçük bir yerde bahsetmişti evet pararel diyebilirim :)

canım sana rania nın verdiği tarih geçtimi
aralık son hafta demişti yani aslına bakarsan zaman biraz oynayabilir ama asıl gelişme için ocak demişti. aralık son hafta için sinyal manasındaydı dediği aslında benzer bişey oldu bugün yani çıkmadı diyemiyorum

o zaman patladı diyemeyiz zaten tam dediği tarihtede olacak hali yok inşallah devamı gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…