- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
İnşallah canım ama süreç halen daha onun dediği gibi devam ediyo zateno zaman patladı diyemeyiz zaten tam dediği tarihtede olacak hali yok inşallah devamı gelir canım
Canım ben kahvedense tarotunu daha çok sevdimkızlar saraylı bı sure daha yokmus klothoyagmura fal atıyım dıyorum ne falı atıyım sızce?
normal tarot dımı oraya baska cesıt tarotta yazmısta ondan sordumCanım ben kahvedense tarotunu daha çok sevdim
Normal tarot attım diğer tarot çeşitlerini denemedim ama onlarda iyiyidir bencenormal tarot dımı oraya baska cesıt tarotta yazmısta ondan sordum
Ben de normal tarot atmıştım beklemedeyim 2 gündür canımkızlar saraylı bı sure daha yokmus klothoyagmura fal atıyım dıyorum ne falı atıyım sızce?
vay vay vay o kadar sıra varmı beaBen de normal tarot atmıştım beklemedeyim 2 gündür canım
Hem de nasıl bir sıra bana da 4 günde yorum geldi :)vay vay vay o kadar sıra varmı bea
pekı ben butun sorularımı sorayımmı yanı soyle hem eskıyı sorucam hem yenı bırı olucakmı dıye sorucam hemde iş konusunu sorucam yanı hepsıne kafası karısmadan bakabılecek kadar ıyımı yoksa tek konudamı atayımHem de nasıl bir sıra bana da 4 günde yorum geldi :)
Canım anladığım kadarıyla ve takip ettiğim kadarıyla günde 4 ya da 5 tane bakıyo iki günde 6 sıra ilerleyebildimvay vay vay o kadar sıra varmı bea
offff o kadar doluyo demekkı napalım beklıycem mecburCanım anladığım kadarıyla ve takip ettiğim kadarıyla günde 4 ya da 5 tane bakıyo iki günde 6 sıra ilerleyebildim
:) Ben işle ilgili sormuştum ama içimden aşkı da geçirmiştim ve bunlarla alakalı yorum yapmış, ama 3 soru birazpekı ben butun sorularımı sorayımmı yanı soyle hem eskıyı sorucam hem yenı bırı olucakmı dıye sorucam hemde iş konusunu sorucam yanı hepsıne kafası karısmadan bakabılecek kadar ıyımı yoksa tek konudamı atayım
hımmm olabılır mantıklı oyle yapıım o zaman:) Ben işle ilgili sormuştum ama içimden aşkı da geçirmiştim ve bunlarla alakalı yorum yapmış, ama 3 soru birazolur sanki canım, peki aşk için sorularını tek soruya indirgesen olmaz mı? Mesela; yeni biri mi yoksa aklımdaki kişi mi hayatıma giricek desen? Sonra da iş...
Ben ona kahve atmıştım yanlış hatırlamıyosam ve beğenmedim, bu yüzden kitap falını çok merak etmeme rağmen göndermedimserüvenin kitap falı çok geçti. baktırdınız mı hiç merak ettim
Geçmişi araştırdığımda kitap falı nedense herkesin ağzını açık bırakmış o yüzden merak ettim yani burada yaptığım taramada o çıkıyoBen ona kahve atmıştım yanlış hatırlamıyosam ve beğenmedim, bu yüzden kitap falını çok merak etmeme rağmen göndermedim
Canım, Serüven topikte bir ara çok popülerdi ve herkes Kitap Falı gönderiyordu, ama sonra o popülerliği kalmadı, indirim yaparsa Kitap Falını denerim merak merak :)Geçmişi araştırdığımda kitap falı nedense herkesin ağzını açık bırakmış o yüzden merak ettim yani burada yaptığım taramada o çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?