Binnaz Abla

Hem de nasıl bir sıra bana da 4 günde yorum geldi :)
pekı ben butun sorularımı sorayımmı yanı soyle hem eskıyı sorucam hem yenı bırı olucakmı dıye sorucam hemde iş konusunu sorucam yanı hepsıne kafası karısmadan bakabılecek kadar ıyımı yoksa tek konudamı atayım

:) Ben işle ilgili sormuştum ama içimden aşkı da geçirmiştim ve bunlarla alakalı yorum yapmış, ama 3 soru biraz olur sanki canım, peki aşk için sorularını tek soruya indirgesen olmaz mı? Mesela; yeni biri mi yoksa aklımdaki kişi mi hayatıma giricek desen? Sonra da iş...

hımmm olabılır mantıklı oyle yapıım o zaman

serüvenin kitap falı çok geçti. baktırdınız mı hiç merak ettim

Ben ona kahve atmıştım yanlış hatırlamıyosam ve beğenmedim, bu yüzden kitap falını çok merak etmeme rağmen göndermedim
Geçmişi araştırdığımda kitap falı nedense herkesin ağzını açık bırakmış o yüzden merak ettim yani burada yaptığım taramada o çıkıyo

Geçmişi araştırdığımda kitap falı nedense herkesin ağzını açık bırakmış o yüzden merak ettim yani burada yaptığım taramada o çıkıyo
Canım, Serüven topikte bir ara çok popülerdi ve herkes Kitap Falı gönderiyordu, ama sonra o popülerliği kalmadı, indirim yaparsa Kitap Falını denerim merak merak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…