- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ya bişey söylicem canım. şoklardayım du bi su içeyim geliyorum bekle kaybolmaCanım, Serüven topikte bir ara çok popülerdi ve herkes Kitap Falı gönderiyordu, ama sonra o popülerliği kalmadı, indirim yaparsa Kitap Falını denerim merak merak :)
Ben beğenmedim. Bence baktırma. Net değil..kızlar ben de bi yere kımıldayamadım ilkay gür nasıl? yorumlara baktığımda burada beğenen de var beğenmeyende. sizin içinizde baktıran var mı?
Süpermiişşş canım ya hadi bakalımDün yeni yıla mal mal burada girdim. can sıkıntısından fal baktırayım dedim bi kaç kişi sordum ama hiç birine baktırmadım. tesadüf emineyi yakaladım. geçen ben bi kahve baktırmıştım falalem beligna mı ne dandik bi fal baktı, tanıtım yazısını görsen işte nostradamus yeniden dirilmiş dersin. neyse rezil bi fal baktı o fincanın resimleri vardı cebimde, emine online görünce kahve yapmaya da üşendim o resimleri attım. kadın mahalle de fal bakan komşu teyze gibi biraz da karışık yazıyo ama nokta atışları var. neyse bana her an bi haber alacaksın bi arkadaşından ve çok sevineceksin parayla ilgili demiş. eline para geçecek demiş. ben de sorduğum konuyla alakalı olmadıı için o kısmı es geçtim ama BİNGOOOOO bundan 2 sene önce ben bi arkadaşıma yüklü bi borç verdim ama ödeyecek durumu olmadı ben de üstünde durmadım, neyse kirada bi evi vardı onu satışa çıkarmış ve sanırım sağlam bi alıcı çıkmış bana borcunu ödeyebilecem nihayet deepbluem diye mesaj attı yadaha 24 saat dolmadan çıktı valla ben de önemsememiştim asıl konuya odaklı olanları okuyodum. neyse en azından 24 saat dolmadan çıkmış bir fal müjdesi de benden. Emine Kurtuluş ellerinden öperim
Amin canım inşallah :))) resmen fala sponsor bulmuş gibi bişey oldum :))) ben hani durumunu da bildiğim için açıkçası o parayı hep yok sayıyodum :)) aklımın ucundan dahi geçmediSüpermiişşş canım ya hadi bakalımgözün aydıııın evet kızların da dediği gibi bir komşu falcı teyze modunda, çıkarsa çıkmazsa da yazarıım
Zaten göndermedim. Dün sıkıntıdan habire onu sor bunu sor derken çok şükür bataklıkta boğulmadımBen beğenmedim. Bence baktırma. Net değil..
Bu kadar cabuk cikti yani buna en cok ben sevindim cunku emineyi 2 gun once cok ovdum sonrada pisman olmustum yanlis yonlendirme yaptim diye ohhh beDün yeni yıla mal mal burada girdim. can sıkıntısından fal baktırayım dedim bi kaç kişi sordum ama hiç birine baktırmadım. tesadüf emineyi yakaladım. geçen ben bi kahve baktırmıştım falalem beligna mı ne dandik bi fal baktı, tanıtım yazısını görsen işte nostradamus yeniden dirilmiş dersin. neyse rezil bi fal baktı o fincanın resimleri vardı cebimde, emine online görünce kahve yapmaya da üşendim o resimleri attım. kadın mahalle de fal bakan komşu teyze gibi biraz da karışık yazıyo ama nokta atışları var. neyse bana her an bi haber alacaksın bi arkadaşından ve çok sevineceksin parayla ilgili demiş. eline para geçecek demiş. ben de sorduğum konuyla alakalı olmadıı için o kısmı es geçtim ama BİNGOOOOO bundan 2 sene önce ben bi arkadaşıma yüklü bi borç verdim ama ödeyecek durumu olmadı ben de üstünde durmadım, neyse kirada bi evi vardı onu satışa çıkarmış ve sanırım sağlam bi alıcı çıkmış bana borcunu ödeyebilecem nihayet deepbluem diye mesaj attı yadaha 24 saat dolmadan çıktı valla ben de önemsememiştim asıl konuya odaklı olanları okuyodum. neyse en azından 24 saat dolmadan çıkmış bir fal müjdesi de benden. Emine Kurtuluş ellerinden öperim
Hem de ne hız :))) ben hiç maddi ya da işimle ilgili bişey sormadım. Özel hayatla ilgiliydi sorum ama döktürmüş ve parayla ilgili kısmı okurken atlayarak okumuştum "buraları geç deepbluem" şeklindeBu kadar cabuk cikti yani buna en cok ben sevindim cunku emineyi 2 gun once cok ovdum sonrada pisman olmustum yanlis yonlendirme yaptim diye ohhh be
Kimde sıra var kızlarHem de nasıl bir sıra bana da 4 günde yorum geldi :)
diğer özel hayatl a işgili nasıl yorumu paralelmi diğer yorumcularlaHem de ne hız :))) ben hiç maddi ya da işimle ilgili bişey sormadım. Özel hayatla ilgiliydi sorum ama döktürmüş ve parayla ilgili kısmı okurken atlayarak okumuştum "buraları geç deepbluem" şeklinde. 3 saat içinde haberi geldi gündüz söylemeye fırsat bulamamış arkadaşım bi bakıma da iyi olmayacak aslında, fala daha çok sarabilirim tutun beni fala sponsor çıkmış gibi bişey yoldu valla
Evet kesinlikle gonca, rania, ugga, falcı aylin ile aynı paralelikteydi sapma yok yani. Orada şimdi falcılar arttıkça da kıllanmaya başladım. Burada hepimiz oraya sarmaya başladık hooop falcı patlaması başladıdiğer özel hayatl a işgili nasıl yorumu paralelmi diğer yorumcularla
bendede rania ile aynı paralellikte ama gelecek için söylediklerinin imkanı yok yani eskisiyle biteli 1 yıl oldu emineye hiç bilgi vermedim tüm özelliklerini saydı ama imkansız birsey yaniEvet kesinlikle gonca, rania, ugga, falcı aylin ile aynı paralelikteydi sapma yok yani. Orada şimdi falcılar arttıkça da kıllanmaya başladım. Burada hepimiz oraya sarmaya başladık hooop falcı patlaması başladı
Valla o beligna mıdır nedir onun rezil falı nerde eminenin nokta atışları nerede? hiç belli olmaz. Ben de bi fala baya bi gülmüştüm geçmişte sonra aklımdan dahi geçmeyen şeyi yaşayıverdim :))) inşallah falların hep olumlu kısımları ve bizi mutlu eden kısımları çıkar diğerleri patlasa da olur hatta patlasın :))bendede rania ile aynı paralellikte ama gelecek için söylediklerinin imkanı yok yani eskisiyle biteli 1 yıl oldu emineye hiç bilgi vermedim tüm özelliklerini saydı ama imkansız birsey yani
Morrigan sen beni öldüreceksin :))) daha dün kardeşinin telefonuna el attın eyvah eyvah :)) sen bugünlük serap sultanla idare etDaha Serap Sultan bitmedi yeni biri mi geldi yaBen nasıl para yetiştircem ya
Bu kadar cabuk cikti yani buna en cok ben sevindim cunku emineyi 2 gun once cok ovdum sonrada pisman olmustum yanlis yonlendirme yaptim diye ohhh be
Kızlar serap sultan'ın falı gelmiş. Beğendim nokta atışları vardı. 1-2 şey demiş. 1 tanesi büyük ihtimal zamanıyla beraber çıkacak. Durum analizi güzeldi. Benim okuldaki kıskanç cadalozları filan bilmiş. Fiyatı yükselmeden merak edenler varsa denenmeye değer derim.
ben kahve falı atmıştım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?