Kızlar falalem deki Beliga Seymen'i deneyen var mı?[/QUmuscanım hemen uzaklaş derim
Rica ederim canım attartAttart da baktırdı. uzunca yazıyo ama boş yazıyo tutarsız yazıyo :)) bu arada şuradan çıkartabilirsin gereksizliğini. Emineye attığım fincan kahve yapmaya üşendiğimden o Beligaya attığım fincandı :))) Fallar 180 derece farklı geldi ve emineninki isabetli. Kararı buradan verebilirsin yaniTeşekkürler Deepluem
Rica ederim canım attartAttart da baktırdı. uzunca yazıyo ama boş yazıyo tutarsız yazıyo :)) bu arada şuradan çıkartabilirsin gereksizliğini. Emineye attığım fincan kahve yapmaya üşendiğimden o Beligaya attığım fincandı :))) Fallar 180 derece farklı geldi ve emineninki isabetli. Kararı buradan verebilirsin yani
Rica ederim canım attartAttart da baktırdı. uzunca yazıyo ama boş yazıyo tutarsız yazıyo :)) bu arada şuradan çıkartabilirsin gereksizliğini. Emineye attığım fincan kahve yapmaya üşendiğimden o Beligaya attığım fincandı :))) Fallar 180 derece farklı geldi ve emineninki isabetli. Kararı buradan verebilirsin yani
ooofff fallara olan inancım kalmadııııBu arada Deniz yıldızı diye biri gelmiş biryolunvar a ona kahve attım.
Bu arada Deniz yıldızı diye biri gelmiş biryolunvar a ona kahve attım.
emine gece 1de baktrcam
Neden gece 1 bir uğurumu var o saatin?
fedakar umuscanım sonucu bekliyoruz o halde
kadın fazla yoğun olmuoNeden gece 1 bir uğurumu var o saatin?
Tellwede afet ablayı deneyen oldu mu kızlar?
kadın fazla yoğun olmuo
süperrrr bi haber buuuuKızlarrr çıkan fal haberi
Eminenin bir dediği çıktı.. Şoklardayımmm
Hemde öyle böyle birşey değil..
Sevgilin resimle ilgili bir hediye verecek dedi.. Ve benimki ikimizin fotoğraflarından oluşan romantik bir albüm yapmış bana verdi...
İnanamıyorum hala.. Helal olsun Emineye..
Kızlarrr çıkan fal haberi
Sevgilin resimle ilgili bir hediye verecek dedi.. Ve benimki ikimizin fotoğraflarından oluşan romantik bir albüm yapmış bana verdi...
Ay çok sevindim canım banada çıktı eminenin falı valla maşallah diyorum kadınaKızlarrr çıkan fal haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?