arada bir 10dk online oluyor, sonra cevrımdışı olup gelen fallara bakıyor. ben baktırdıgımda gece 1di. en son 3bucuk olmustu kadın hala benle ugrasıyorduBinnaz Abla da katina veya tarotta önerebileceğiniz biri var mı Lale Gül e gönderdik falı iade ettiler ( Kerem Avşar ve Ranıa Hadwa ya yakın zamanda baktırmıştım )
canım...sakin ol bak kandil gecesi Allah'aa bırak işini. ama ana ağızlı konusunda katılıyorum sana ve ben de tırsıyorum bu konuda....kızlar size yazayım dedim gerçekten çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişdi yeni yıl bana ayrılıkla geldi bana nişanlısın neden fal baktırıyosun diyenler şimdi beni anlarlar umarım insan durduk yere fala dünya para dökmez kendime gelim sizlerle paylaşcam çıkan fal haberlerine cok sevindim ama kendime ağlıyorum kendini susturamadan ağlamak ne demekmiş anladım gerçekten bu cok kötü bir durum ben gelinliğimi seçiyordum başıma gelenler bilenler hayal içinde beni bırakanlar hepsini anlatıcam ama şimdilik içimi dökmek istedim size burda beraber bişiler paylaştık diyee kendime gelemiyorum bu erkek milletininin ana ağızlısından kaçmak lazım bide allah kimseyi babasız bırakmasın!!!!
kızlar size yazayım dedim gerçekten çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişdi yeni yıl bana ayrılıkla geldi bana nişanlısın neden fal baktırıyosun diyenler şimdi beni anlarlar umarım insan durduk yere fala dünya para dökmez kendime gelim sizlerle paylaşcam çıkan fal haberlerine cok sevindim ama kendime ağlıyorum kendini susturamadan ağlamak ne demekmiş anladım gerçekten bu cok kötü bir durum ben gelinliğimi seçiyordum başıma gelenler bilenler hayal içinde beni bırakanlar hepsini anlatıcam ama şimdilik içimi dökmek istedim size burda beraber bişiler paylaştık diyee kendime gelemiyorum bu erkek milletininin ana ağızlısından kaçmak lazım bide allah kimseyi babasız bırakmasın!!!!
Bence de sakin ol, sakinleşmeye çalış sonra elimizden bişey geliyosa yardımcı olalımkızlar size yazayım dedim gerçekten çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişdi yeni yıl bana ayrılıkla geldi bana nişanlısın neden fal baktırıyosun diyenler şimdi beni anlarlar umarım insan durduk yere fala dünya para dökmez kendime gelim sizlerle paylaşcam çıkan fal haberlerine cok sevindim ama kendime ağlıyorum kendini susturamadan ağlamak ne demekmiş anladım gerçekten bu cok kötü bir durum ben gelinliğimi seçiyordum başıma gelenler bilenler hayal içinde beni bırakanlar hepsini anlatıcam ama şimdilik içimi dökmek istedim size burda beraber bişiler paylaştık diyee kendime gelemiyorum bu erkek milletininin ana ağızlısından kaçmak lazım bide allah kimseyi babasız bırakmasın!!!!
kandiliniz mübarek olsun onu bile yazmamışımm kızlar çok kötüyüm anlatcam ama şimdi değil bana dua edin kendime bişi yapmaktan korkuyorum burda bilenler var adımı arkadaşlarım bilsinler!! kuyumu kazıyorlarsada kazısınlar bu kadar kötüyüm!! buraya yazıyorum yazıcam ama kendime gelmem lazım anlatmak bile zor allah yardımcım olsun güç nefes olsun bana tüm hayallerim yıkıldıı!!!!Hayırdırr kız, ne oldu?
kandiliniz mübarek olsun onu bile yazmamışımm kızlar çok kötüyüm anlatcam ama şimdi değil bana dua edin kendime bişi yapmaktan korkuyorum burda bilenler var adımı arkadaşlarım bilsinler!! kuyumu kazıyorlarsada kazısınlar bu kadar kötüyüm!! buraya yazıyorum yazıcam ama kendime gelmem lazım anlatmak bile zor allah yardımcım olsun güç nefes olsun bana tüm hayallerim yıkıldıı!!!!
kandiliniz mübarek olsun onu bile yazmamışımm kızlar çok kötüyüm anlatcam ama şimdi değil bana dua edin kendime bişi yapmaktan korkuyorum burda bilenler var adımı arkadaşlarım bilsinler!! kuyumu kazıyorlarsada kazısınlar bu kadar kötüyüm!! buraya yazıyorum yazıcam ama kendime gelmem lazım anlatmak bile zor allah yardımcım olsun güç nefes olsun bana tüm hayallerim yıkıldıı!!!!
kaynana faktörü mü yaa noldu?kızlar size yazayım dedim gerçekten çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişdi yeni yıl bana ayrılıkla geldi bana nişanlısın neden fal baktırıyosun diyenler şimdi beni anlarlar umarım insan durduk yere fala dünya para dökmez kendime gelim sizlerle paylaşcam çıkan fal haberlerine cok sevindim ama kendime ağlıyorum kendini susturamadan ağlamak ne demekmiş anladım gerçekten bu cok kötü bir durum ben gelinliğimi seçiyordum başıma gelenler bilenler hayal içinde beni bırakanlar hepsini anlatıcam ama şimdilik içimi dökmek istedim size burda beraber bişiler paylaştık diyee kendime gelemiyorum bu erkek milletininin ana ağızlısından kaçmak lazım bide allah kimseyi babasız bırakmasın!!!!
Yazan kişi karıştırdı bence. İlkay gür'ün böyle şeylerle uğraşacağını sanmam.
Eminenin fali ugurlu geldi sana o zaman diger soylediklerinin zamani nasil canim vade olarakArkadaşlar Emine birine yüklü bir para borç vermişsin o kişi 10 gün içinde paranı getirecek dedi. Kadın paramı getirdi.
İşin enterasan tarafı falda para filan diye bir soruda sormadım.Bir de neredeyse kadın 4 aydır aramıyordu beni, tak parayı getirdi. Şaştım kaldım vallaha
Eminenin para ile ilgili söylediği şey aynen bende de çıktı ve üstelik değil sorumda, aklımda bile yoktuArkadaşlar Emine birine yüklü bir para borç vermişsin o kişi 10 gün içinde paranı getirecek dedi. Kadın paramı getirdi.
İşin enterasan tarafı falda para filan diye bir soruda sormadım.Bir de neredeyse kadın 4 aydır aramıyordu beni, tak parayı getirdi. Şaştım kaldım vallaha
arada bir 10dk online oluyor, sonra cevrımdışı olup gelen fallara bakıyor. ben baktırdıgımda gece 1di. en son 3bucuk olmustu kadın hala benle ugrasıyordu
Eminenin para ile ilgili söylediği şey aynen bende de çıktı ve üstelik değil sorumda, aklımda bile yoktuçok sevindim senin adına
İnşallah canım. Diğerleri de çıkarsa tam süper olucak. Bizim ikimize para ile ilgili olan kısım çıktı ama bir başka arkadaşa başka bişey çıktı mesela :)) beklemedeyizBana para ile ilgili hiçbirşey söylemedi ama diğer söyledikleri çıkarsa ne mutlu bana
bende baktrmak ıstıom nasıl yapajamİnşallah canım. Diğerleri de çıkarsa tam süper olucak. Bizim ikimize para ile ilgili olan kısım çıktı ama bir başka arkadaşa başka bişey çıktı mesela :)) beklemedeyiz
İnşallah canım. Diğerleri de çıkarsa tam süper olucak. Bizim ikimize para ile ilgili olan kısım çıktı ama bir başka arkadaşa başka bişey çıktı mesela :)) beklemedeyiz
Biryolunvar.com da emine kurtuluş. online olduğunda gönderebilirsin canımbende baktrmak ıstıom nasıl yapajam
hangi kişi iyi bakıorBiryolunvar.com da emine kurtuluş. online olduğunda gönderebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?