Zaten beğendiğimi yazmıştım burda ilk deneyenlerden biriydim.. İlişkmle ilgili bildiği şeyler öyle ufak tefek şeyler değildi.birde dediği çıktı.. Bu kadında değişik durumlar var gibime geliyor.. Anladınız siz onu :)Ay çok sevindim canım banada çıktı eminenin falı valla maşallah diyorum kadına
Ya valla nasil tutturuyor bu kadin bunlari gerisinden umudum yok ama falin buda yeter banaNickimi Emineeeee diye değiştiresim var
Zaten beğendiğimi yazmıştım burda ilk deneyenlerden biriydim.. İlişkmle ilgili bildiği şeyler öyle ufak tefek şeyler değildi.birde dediği çıktı.. Bu kadında değişik durumlar var gibime geliyor.. Anladınız siz onu :)
Bana öyle bir yorum yazmışki kriptolu gibi karman çorman ama dedikleri doğruydu. Sorum dışında bana da para dedi ve her an dedi öyle de olduYa valla nasil tutturuyor bu kadin bunlari gerisinden umudum yok ama falin buda yeter bana
Anladik biz onu :) banada baya tutturmus ama bilemedigi durumlarda var gibiydi ben 2gun diyince patlicak kesin dedim ama kadin biliyomus :)Zaten beğendiğimi yazmıştım burda ilk deneyenlerden biriydim.. İlişkmle ilgili bildiği şeyler öyle ufak tefek şeyler değildi.birde dediği çıktı.. Bu kadında değişik durumlar var gibime geliyor.. Anladınız siz onu :)
Benim aklim hala huriserde kaldi ama yaBana öyle bir yorum yazmışki kriptolu gibi karman çorman ama dedikleri doğruydu. Sorum dışında bana da para dedi ve her an dedi öyle de oldu
çok saçmalamışş öle yapmaması lazımmmmBen ona fal attığımda ''falınız iyi değil'' diyerek bana iade yapmıştı
Valla habire yeni birini koymaya başladılar vitrineBenim aklim hala huriserde kaldi ama ya
Sen kimden bekliyosun canımEmine falları baktı fallar çıktı, ben 5 gündür hala yorum bekliyorum tövbe bismillah
cızlar emıne bacıya baktrasım warNickimi Emineeeee diye değiştiresim var
fal baktrmak ıstıosanız adanaya gdeceksınız süper falcılar warSen kimden bekliyosun canım
Sen bilirsin ben sevdim hatunucızlar emıne bacıya baktrasım war
Yorumlarina baktimda guzel seyler yazmislar kanima giriyorlar ya :) bu arada eminenin falini okudum dun konustugum insanla bana bazi durumlardan bahsetti emine yazmis bunlari valla onlarda tutmus.Valla habire yeni birini koymaya başladılar vitrine
mesela önümüzdeki hafta falan gün werıor mu fallarındaSen bilirsin ben sevdim hatunu
Sen kimden bekliyosun canım
Klothoyu bekle derim ben guzel bakiyor bana cikti ayrica ilk fali.tellwe klotho yağmur ve naazz dan
Ay klotho da ben de beklemedeyim. ben fal orucunu bozunca cozuttum ona ve lunaya attım ikisi de geçen haftadan beri beklemedetellwe klotho yağmur ve naazz dan
Onu da bir ara denemek lazım o haldeYorumlarina baktimda guzel seyler yazmislar kanima giriyorlar ya :) bu arada eminenin falini okudum dun konustugum insanla bana bazi durumlardan bahsetti emine yazmis bunlari valla onlarda tutmus.
işimiz fallara kaldıııAy klotho da ben de beklemedeyim. ben fal orucunu bozunca cozuttum ona ve lunaya attım ikisi de geçen haftadan beri beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?