Binnaz Abla

Nesibe bende de kötü ötesiydi hiçbirşey bilemedi peki bana Binnaz ve Telwe dışında önerebileceğin iyi kahve bakan biri var mı acaba
Ben normalde kahve baktırmıyorum hep tarot ya da katina canım. bugüne kadar tüm baktırdıklarım içerisinde 3 kişiye kahve baktırdım. ilki binnaz ablada adı şimdi aklıma gelmiyo ben fal tecrübemi liste olarak topikte yayınlamıtım. 2. kahvem falalem geliga mı ne onaydı rezalet ötesiydi 3. kahvemi ki o beligaya attığım aynı fincanı biryolunvar daki emineye attım. iki site dışında bir tek bir yolun var olmuş oluyo bu durumda

Arkadaşlar eylul acara daha once fal baktiran var mi? Beni o kadar umutlandirdi ki, acaba herkese umut mu dagitiyor merak ettim
ben baktırmıştım canım. hatta kimsenin bilmediği bişeyi ilk dakikada söyleyip ağzımı açık bıraktı. tespitler doğruydu fakat süre yetmedi ve falın asla sonunu öğrenemedim ve süre korkusu nedeniyle bir daha yeltenmedim. onunla tecrübem bu kadar oldu yani falın sonunu hiç bilmiyorum

Sağol canım bilgi için

Arkadaşlar butün yazilanlari okuyamiyorum haliyla o kadar cok nesaj var ki, ama anladigim kadariyla rezzan abla hakkinda yorum yapmissiniz, rezzan abla bundan yaklasik bir bucuk sene once benim hayatima girecek adamin boyuna kilosuna hatta kullandigi arabanin rengine kadar bilmisti. Ama sonra o kadar sık fal baktirdim ki artik yuzeysel ve tutarsiz olmaya basladi yorunlari. Ama yinede sesini duymak bana hep iyi gelmistir.

Canli fal olayi tam bir fiyasko zaten. En iyisi sesli fal. Benim baya surem artti aslinda cunku soyledigi seyler beni o kadar mutlu etti ki, ne diycek bisey ne sorcak soru bulamadin

Canli fal olayi tam bir fiyasko zaten. En iyisi sesli fal. Benim baya surem artti aslinda cunku soyledigi seyler beni o kadar mutlu etti ki, ne diycek bisey ne sorcak soru bulamadin
Evet ama şimdi canlı fala bakanlar yani binnazda süreyi durduruyo ve yeterli oluyo. burada beğenilenleri söyliyeyim canlı fal bakıp binnaz ablada olan. rania hadwa-lale gül-kerem avşar. bu arada falınla ilgili ümitsizliğe kapılma çünkü kime neyin tutacağını kestirmek zor.

Insallah cikar canim dedikleri bana muge aydin da cok umit verdi onun hakkinda bi fikrin var mi canim

Kızlar fal deneyimlerinden sonra artık fal göndereceğim kişiler geçmiş fal yorumlarimi okuyunca şunlardır:
Rezan abla kahve falı fal alem
barış can Yücel kahve +Tarot fal sepeti
selin imer kahve falı binnaz abla
diğerleri hep patlamış bu falcilar ne dediyse gelecekle ilgili birebir yasamisim

Insallah cikar canim dedikleri bana muge aydin da cok umit verdi onun hakkinda bi fikrin var mi canim
yok benim orada baktırmış olduklarımın içinde eleye eleye 2 favorim var başka da yok. ama arkadaşlar kerem avşar ve lale gülden de memnun. hatta lale güle ben baktırmamış olsamda arkadaşın falını analiz ettiğimizde son derece başarılı buldum. çoğu pembe tablocu ya da sallıyo orada ya da sadece karta bağlı saçma yorum yapıyo

Lale gul de mi binnazda ona da baktirayim bari of befret ediyorum boyle falci falci gezdigim donemlerden

Lale gul de mi binnazda ona da baktirayim bari of befret ediyorum boyle falci falci gezdigim donemlerden
Evet o da binnaz ablada. tarot bakıyor canlı fal. ben denemedim ama falı analiz ettiğimizde başarılı buldum. benim baktırıp favorim olan diğer baktırdıklarımı orada elediğimde rania hadwa ve gonca polat var

Kerem Avşar a bende baktırdım ama çok geneldi özel bir şey yoktu ve olumluydu yani söylenen spesifik hiçbir şey yok işte sıkıntıdasın yok kafan karışık ee zaten fal baktırdığımıza göre hayatımız güllük gülüstanlık değil bunu anlamak için fala gere yok Lale Gül de iade etti onu deneyemedik ama bu saatten sonra da baktırmam saygısız bir tavır çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…