- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ben normalde kahve baktırmıyorum hep tarot ya da katina canım. bugüne kadar tüm baktırdıklarım içerisinde 3 kişiye kahve baktırdım. ilki binnaz ablada adı şimdi aklıma gelmiyo ben fal tecrübemi liste olarak topikte yayınlamıtım. 2. kahvem falalem geliga mı ne onaydı rezalet ötesiydi 3. kahvemi ki o beligaya attığım aynı fincanı biryolunvar daki emineye attım. iki site dışında bir tek bir yolun var olmuş oluyo bu durumdaNesibe bende de kötü ötesiydi hiçbirşey bilemedi peki bana Binnaz ve Telwe dışında önerebileceğin iyi kahve bakan biri var mı acaba
ben baktırmıştım canım. hatta kimsenin bilmediği bişeyi ilk dakikada söyleyip ağzımı açık bıraktı. tespitler doğruydu fakat süre yetmedi ve falın asla sonunu öğrenemedim ve süre korkusu nedeniyle bir daha yeltenmedim. onunla tecrübem bu kadar oldu yani falın sonunu hiç bilmiyorumArkadaşlar eylul acara daha once fal baktiran var mi? Beni o kadar umutlandirdi ki, acaba herkese umut mu dagitiyor merak ettim
Sağol canım bilgi içinBen normalde kahve baktırmıyorum hep tarot ya da katina canım. bugüne kadar tüm baktırdıklarım içerisinde 3 kişiye kahve baktırdım. ilki binnaz ablada adı şimdi aklıma gelmiyo ben fal tecrübemi liste olarak topikte yayınlamıtım. 2. kahvem falalem geliga mı ne onaydı rezalet ötesiydi 3. kahvemi ki o beligaya attığım aynı fincanı biryolunvar daki emineye attım. iki site dışında bir tek bir yolun var olmuş oluyo bu durumda
Rica ederimSağol canım bilgi için
Arkadaşlar eylul acara daha once fal baktiran var mi? Beni o kadar umutlandirdi ki, acaba herkese umut mu dagitiyor merak ettim
Eylül Acar ve Elif Işık bana da çok olumlu şeyler söylemişti hiçbiri olmadı .
Ya insanlara bos yere umit vermek ne buyuk gunah halbuki, o kdr cok sevinmistim ki.
ben baktırmıştım canım. hatta kimsenin bilmediği bişeyi ilk dakikada söyleyip ağzımı açık bıraktı. tespitler doğruydu fakat süre yetmedi ve falın asla sonunu öğrenemedim ve süre korkusu nedeniyle bir daha yeltenmedim. onunla tecrübem bu kadar oldu yani falın sonunu hiç bilmiyorum
Evet ama şimdi canlı fala bakanlar yani binnazda süreyi durduruyo ve yeterli oluyo. burada beğenilenleri söyliyeyim canlı fal bakıp binnaz ablada olan. rania hadwa-lale gül-kerem avşar. bu arada falınla ilgili ümitsizliğe kapılma çünkü kime neyin tutacağını kestirmek zor.Canli fal olayi tam bir fiyasko zaten. En iyisi sesli fal. Benim baya surem artti aslinda cunku soyledigi seyler beni o kadar mutlu etti ki, ne diycek bisey ne sorcak soru bulamadin
onaBir ara Medyum Deniz den ( Bir yolun var ) bahsediliyordu iyi olduğu söyleniyordu acaba hangi fal türünde tecrübe eden oldu mu ?
Evet ama şimdi canlı fala bakanlar yani binnazda süreyi durduruyo ve yeterli oluyo. burada beğenilenleri söyliyeyim canlı fal bakıp binnaz ablada olan. rania hadwa-lale gül-kerem avşar. bu arada falınla ilgili ümitsizliğe kapılma çünkü kime neyin tutacağını kestirmek zor.
yok benim orada baktırmış olduklarımın içinde eleye eleye 2 favorim var başka da yok. ama arkadaşlar kerem avşar ve lale gülden de memnun. hatta lale güle ben baktırmamış olsamda arkadaşın falını analiz ettiğimizde son derece başarılı buldum. çoğu pembe tablocu ya da sallıyo orada ya da sadece karta bağlı saçma yorum yapıyoInsallah cikar canim dedikleri bana muge aydin da cok umit verdi onun hakkinda bi fikrin var mi canim
yok benim orada baktırmış olduklarımın içinde eleye eleye 2 favorim var başka da yok. ama arkadaşlar kerem avşar ve lale gülden de memnun. hatta lale güle ben baktırmamış olsamda arkadaşın falını analiz ettiğimizde son derece başarılı buldum. çoğu pembe tablocu ya da sallıyo orada ya da sadece karta bağlı saçma yorum yapıyo
Evet o da binnaz ablada. tarot bakıyor canlı fal. ben denemedim ama falı analiz ettiğimizde başarılı buldum. benim baktırıp favorim olan diğer baktırdıklarımı orada elediğimde rania hadwa ve gonca polat varLale gul de mi binnazda ona da baktirayim bari of befret ediyorum boyle falci falci gezdigim donemlerden
yok benim orada baktırmış olduklarımın içinde eleye eleye 2 favorim var başka da yok. ama arkadaşlar kerem avşar ve lale gülden de memnun. hatta lale güle ben baktırmamış olsamda arkadaşın falını analiz ettiğimizde son derece başarılı buldum. çoğu pembe tablocu ya da sallıyo orada ya da sadece karta bağlı saçma yorum yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?