- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kızlar biryolunvar sitesinden acayip olumlu enerji alıyorum.. Neden bilmiyorum ordaki bütün falcıları deneyesim var
Belki cenaze gibi bir durumları da olabilir. o sitede normalde olmuyo böye bişey yani diğer sitelerdeki gibi bekletmiyolar canım ama elbette sen bilirsinKerem Avşar a bende baktırdım ama çok geneldi özel bir şey yoktu ve olumluydu yani söylenen spesifik hiçbir şey yok işte sıkıntıdasın yok kafan karışık ee zaten fal baktırdığımıza göre hayatımız güllük gülüstanlık değil bunu anlamak için fala gere yok Lale Gül de iade etti onu deneyemedik ama bu saatten sonra da baktırmam saygısız bir tavır çünkü
Evet o da binnaz ablada. tarot bakıyor canlı fal. ben denemedim ama falı analiz ettiğimizde başarılı buldum. benim baktırıp favorim olan diğer baktırdıklarımı orada elediğimde rania hadwa ve gonca polat var
Karar elbette senin canım içinden ne geliyosa onu yap. Bizler burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz kimine tutar bir diğerimize tutmaz bilemiyoruz şansa kalmış yaniSöylediklerinizden hic birine fal baktirmamis olmak beni cok mutlu etti taze taze deniycem hepsini insallah
hastayım bu kadının anlatımınaemıneye baktıranlardanım bende bı garıp yazıyo falları .. bır hafta sure verdı bakalım tutarsa soylerım sıze garıp bırde detay vermıs onu tutturma gıbı bı sansı oldugunu dusunmyorum ama tutturursa tek falcım olarak kalır zaten :)
bıde erkek arkadasım benı balık gıbı goruyormus ne olduguna daır bır fıkrı olan warmı anlamadımm dusun dusun
Karar elbette senin canım içinden ne geliyosa onu yap. Bizler burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz kimine tutar bir diğerimize tutmaz bilemiyoruz şansa kalmış yani
Belki cenaze gibi bir durumları da olabilir. o sitede normalde olmuyo böye bişey yani diğer sitelerdeki gibi bekletmiyolar canım ama elbette sen bilirsin
Evet orası öyle. ben raniaya tarot ve katina batırdım goncaya da katina baktırdım. gonca artık sesli bakıyomuş ben baktırdığımda yazılıydı. rania da o zaman gerçi yazılı bakıyodu ama şimdi canlı fal bakıyor fakat sürede sıkıntı olmuyoKim garantisini verebilir ki bunun zaten. Yine de insan daha once az cok biseyler bilebilmis birilerine fal baktirmak istiyor ister istemez
baktırmadım canımEvet bende şaşırdım zaten çünkü bana daha ciddi bir site gibi gelmişti ama açıklama ne zaman onlıne olacağını bilmiyoruz o yüzden iade ettik şeklindeydi ee bu sabah ben kadını gördüm orada onlıne ve mail atarak bunu da ifade ettim özür dileyip parayı iade ettiler kendi bilir tabi ki ama o siteye de güvenim kalmadı o yüzden diğer sitelere bakıyorum bu mert reiki ye sen baktırmış mıydın burada bir ara adı çok geçiyordu sanırım kusura bakma sürekli sana soruyorum ama
Kızlarrr çıkan fal haberi
Eminenin bir dediği çıktı.. Şoklardayımmm
Hemde öyle böyle birşey değil..
Sevgilin resimle ilgili bir hediye verecek dedi.. Ve benimki ikimizin fotoğraflarından oluşan romantik bir albüm yapmış bana verdi...
İnanamıyorum hala.. Helal olsun Emineye..
Kızlar biryolunvar sitesinden acayip olumlu enerji alıyorum.. Neden bilmiyorum ordaki bütün falcıları deneyesim var
İlkay, aylin, Emine bide denizi denemiiştm ilkay hariç hepsini beğendim :)Dur bacım kendine hakim olkimleri denedin? Biryolunvar da
Balık burcu gibimi görüyor demek istedi acaba? Değişik olmuşemıneye baktıranlardanım bende bı garıp yazıyo falları .. bır hafta sure verdı bakalım tutarsa soylerım sıze garıp bırde detay vermıs onu tutturma gıbı bı sansı oldugunu dusunmyorum ama tutturursa tek falcım olarak kalır zaten :)
bıde erkek arkadasım benı balık gıbı goruyormus ne olduguna daır bır fıkrı olan warmı anlamadımm dusun dusun
Yok canm göndercektim vazgeçtim. Burdan bir arkadaşım serabın falını gönderdi saolsun.. Çok kötü bir yorumdu sadece karakter analizi yapmış falda. Boşver onu sen emineye gönderen serap a baktırdın mı cicim orada
hemde ne değişikk :) cıps yıyorsunuz abur cubur yıyorsunuz mıdende problem war dıyede teşhis i koymus yemek ten ıcmekten gecılmıyor benım falBalık burcu gibimi görüyor demek istedi acaba? Değişik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?