Binnaz Abla

Yok canm göndercektim vazgeçtim. Burdan bir arkadaşım serabın falını gönderdi saolsun.. Çok kötü bir yorumdu sadece karakter analizi yapmış falda. Boşver onu sen emineye gönder

ah be canım yolladım ki çoktan seraba. Ben de dedim çok nokta atışı yoktu ama tarihler diğer falcılarla aynı. Emineyi deneyim bir ara bari

Bende simdi tekrar barkielin falini okudum ve cikan noktalar olmuş ikinci falindan

Ankarada bakan kişi kim? Nerde bakıyor?

O da olabilir ama benim olayım ciddi şekilde karışıktı. Ben bile kendime hayret ediyorum nasıl atlattığımı. İkimizin de ruh hali çok değişikti belki şu anda her şey durulmuşken bilebilir.

O da olabilir ama benim olayım ciddi şekilde karışıktı. Ben bile kendime hayret ediyorum nasıl atlattığımı. İkimizin de ruh hali çok değişikti belki şu anda her şey durulmuşken bilebilir.
Bak bu olabilir canım. Benim de öyle oluyo yani kafam karışıkken alakasız şeyler çıkabiliyo zaten saçma bi elektirk yayıyoruz öyle anlarda. Ben şu sıralar cozuttum iyice en azından şubat gibi kesin giderim diye düşünüyorum en azından ocak bi geçsin

Ankarada bakan kişi kim? Nerde bakıyor?
Ankaradaki falcyı merak eden arkadaşlarım ; yine sanalda olduğu gibi kimine iyi gelen,ötekine uymayabiliyor.. mesela Ankara forumundaki bahsi geçilen hiçbir falcıyı denemedim,memnun olan çok.. benimkinin ismine ise hiç rastlamadım ama bana iyi geldi.. dediği gibi 2 kez denedim 2sinde de isabetliydi.. 7.cadde papillion karşısındaki Gökmen Cafede ismi ise; Nuran.. İsteyen deneyebilir /lütfen referans olarak dediğim gibi almayın,memnun kalmazsanız üzülürüm.. isteyen denesin :)

Kızlar bugün fal krizim tuttu resmen. 2 tane fal yolladım biri nesimeeydi bahsettim zaten bi de ester kira'ya kahve yolladım.
Yazın erkek arkadaşıma zorla fal göndertmiştim (adamı da fal emellerime alet ediyorum resmen allah beni bildiği gibi yapsın ). O zamn beraber dinleyip beğenmiştik. Zaten iş hayatıyla ilgili baktırmıştık. Şimdi bende denemek istedim. Güzel bir faldı. Zaten ester'in çok hoş bir enerjisi var bence. O da şubat tarihi verenlerden.
Sanırım totalde 6-7 falcı, erkek arkadaşımın bana şubatta bir sürpriz yapacağını teklif ya da hediye sunacağını söyledi. Falların patlamasına ya da gerçekleşmesine son 1 ay

Ben basın sözcülüğünü üstlendim yokluğunda :))) en aydınlatıcı açıklamayı tabiki sen yaptın canım
yavrum benim yaa,okudum okudum :) kamuoyu duyurusu senden,ulusa sesleniş benden oldu , tekrar tekrar söylüyorum bana iyi geldi, inşallah deneyenler için de aynı isabet söz konusu olur ... zira Lale Gül konusunda da ben önermiştim sonra deneyenlerin de memnun kaldığını okuyunca çok sevindim.. inşallah aynı dönütleri bundan da alırım

Kızlar biryolunvar sitesinden acayip olumlu enerji alıyorum.. Neden bilmiyorum ordaki bütün falcıları deneyesim var
hehe bi de hepsi Aylin gibi daha önce denediğimiz falcı çıkarmış :) EMİNE hariç o fal dünyasının şahsına münhasır tek falcısı eşi benzeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…