- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Yok canm göndercektim vazgeçtim. Burdan bir arkadaşım serabın falını gönderdi saolsun.. Çok kötü bir yorumdu sadece karakter analizi yapmış falda. Boşver onu sen emineye gönder
Bende simdi tekrar barkielin falini okudum ve cikan noktalar olmuş ikinci falindanKızlar size arkadaşıma barkielin falının çıktığını yazmıştım. Barkiel kısa bir ayrılık sonrasında tekrar birleşme var demişti. Ve aynen öyle oldu ayrıldılar ve barıştılar. Durum düşünceler süreç çok çok doğruymuş. Her kimse kim ben buradan geri dön Barkieeellll diyorum kendisine
Canllarrrr :) hepinizi öncelikle sevgiyle kucaklıyorum,yeniyılınızı kutlayıp,Mevlid kandilinizin hayırlar getirmesini dilerim.. böyle bir mübarek gecede Allah affetsin yine fal konuşuyoz ama napah hacılar dertrliyiz,kederliyiz nalet aksi,şeytan mendaburuslar ytüzünden netyse :)
son sayfaları okudum,Emine dediğiniz gibi ben de çok ucuzken baktırmış,kısa olmasına etkilenmiştim.. konudan konuta atlıyor hatta bana da ütü yapmayı ya çok seviyorsun ya hiç sevmiyorsun demiştihakikaten de nefret ederim kumaş pant bile ütüsüz giyerim o kaaaa , o değil 2 yorumda da bana da tarih verdi ve olumluydu hatta ben sanırım konuyu tam anlayamadın bu kadar olamaz demiştim,yo aynen öyle olumsuz görsem söylerdim inan demiş ki binnaz,falalem,tellwe gibi falcılarda favorim olan kişiler gibi o da 2 kişi arasında kararsız kalacağımı söylemiş.. benim ocak şubat mart nisan gibi belli olacak.. bakalım..
ha bir de çok mutluyum taaaa geçen yıl şubat ayında ankarada fal baktırdığım biri vardı,fincanı açar açmaz noktalar atışlar demiştim.. sonra kaç kere gittim bulamadım.. forumlara yazdım.. kızılayı aradım taradım.. şuan Ankaradayım.. tesadüf bi gideyim dedim ilk bulduğum yere; hatta öncesinde az daha 50 tl ye medyumların medyumu nur a baktıracaktım.. anaa bi baktım benim hatun gelmiş, o beni hatırlaömadı.. tekrar baktı kahve+kATİNA yine aynı isabet yine aynı öngörüler ve malum yine 2 kişi arasında kalacağım benzer tarihler.. şu durumda yeni yıl tarih öngörüleri,nde benim de fav. larım ;Lale Gül,Şevval ERDAL,Selena,Saraylı,Fama,Selin İmer,Rania /-( sayılbilir), Nesibe oldu diyebilirim.. çünkü bunlara aynı konu üzerine çok kez bakım yaptırdım kartlara göre tamamıyle ağız değiştirip dönenlerden değil,sadece gidişatı ona göre yönlendirenler bunlar olmuştur ha bir de tabiki Ankaradaki falcım
ama şunu itiraf etmeliyim ; ya yeni yıl psikolojisi ya da artık verilen sürelerin yaklaşmasıyla benim de fal baktırma hevesim azaldı..en azından daha gerçekçi oluyoruz deneyimlerle.. nasipse el getirir,yel getirir,sel getirir ; değilse el götürür,yel götürür,sel götürür hesabı..
note : çıkan olumlu fal haberleri de ayrıca çok mutlu etti :)
Bahçeli 7. Cadde de Demişti. Ben de ilk fırsatta gidicem
7.caddede neredeymiş, hangi cafede biliyor muyuz canım ?Bahçeli 7. Cadde de Demişti. Ben de ilk fırsatta gidicem
Sorry yazmamıştım GÖKMEN CAFE imiş7.caddede neredeymiş, hangi cafede biliyor muyuz canım ?
Sorry yazmamıştım GÖKMEN CAFE imişAnkara demek ki adam gibi bakanlar da varmış bi yıllardır bize denk gelmemiş
İnşallah canımhaydi deneyelim bakalım bir inşallah iyidir
Evet adı Nur muş. Demek ki enerjiler tutmadıGökmen kafe de nur muydu o kadın mı? Ben bir kere gittim ve hiç bilememişti. Başka biri mi acaba?
Bak bu olabilir canım. Benim de öyle oluyo yani kafam karışıkken alakasız şeyler çıkabiliyo zaten saçma bi elektirk yayıyoruz öyle anlarda. Ben şu sıralar cozuttum iyice en azından şubat gibi kesin giderim diye düşünüyorum en azından ocak bi geçsinO da olabilir ama benim olayım ciddi şekilde karışıktı. Ben bile kendime hayret ediyorum nasıl atlattığımı. İkimizin de ruh hali çok değişikti belki şu anda her şey durulmuşken bilebilir.
Ankaradaki falcyı merak eden arkadaşlarım ; yine sanalda olduğu gibi kimine iyi gelen,ötekine uymayabiliyor.. mesela Ankara forumundaki bahsi geçilen hiçbir falcıyı denemedim,memnun olan çok.. benimkinin ismine ise hiç rastlamadım ama bana iyi geldi.. dediği gibi 2 kez denedim 2sinde de isabetliydi.. 7.cadde papillion karşısındaki Gökmen Cafede ismi ise; Nuran.. İsteyen deneyebilir /lütfen referans olarak dediğim gibi almayın,memnun kalmazsanız üzülürüm.. isteyen denesin :)Ankarada bakan kişi kim? Nerde bakıyor?
Nur değil NURAN benimki.. dediklerinin çıkmasına var,ama durum tespitlerinde bana çok başarılıydıEvet adı Nur muş. Demek ki enerjiler tutmadı
Ben basın sözcülüğünü üstlendim yokluğunda :))) en aydınlatıcı açıklamayı tabiki sen yaptın canımNur değil NURAN benimki.. dediklerinin çıkmasına var,ama durum tespitlerinde bana çok başarılıydı
yavrum benim yaa,okudum okudum :) kamuoyu duyurusu senden,ulusa sesleniş benden olduBen basın sözcülüğünü üstlendim yokluğunda :))) en aydınlatıcı açıklamayı tabiki sen yaptın canım
yavrum benim yaa,okudum okudum :) kamuoyu duyurusu senden,ulusa sesleniş benden oldu, tekrar tekrar söylüyorum bana iyi geldi, inşallah deneyenler için de aynı isabet söz konusu olur ... zira Lale Gül konusunda da ben önermiştim sonra deneyenlerin de memnun kaldığını okuyunca çok sevindim.. inşallah aynı dönütleri bundan da alırım
hehe bi de hepsi Aylin gibi daha önce denediğimiz falcı çıkarmış :) EMİNE hariç o fal dünyasının şahsına münhasır tek falcısı eşi benzeri yokKızlar biryolunvar sitesinden acayip olumlu enerji alıyorum.. Neden bilmiyorum ordaki bütün falcıları deneyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?